Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Comentariu postat la articolul din Adevarul, semnat de Grigore Cartianu si intitulat “Acest curajos domn Crin”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Acest_curajos_domn_Crin_7_445225475.html)

 

Ceauşescu, din balcon, mai oferea 100 de lei la pensie, arătându-şi grija pentru bunăstarea românilor. Un gest, în condiţii normale, de salutat.

De fapt însă, oferea aceşti bani gavidei din Piaţa CC care tocmai se pregătea să nască Revoluţia Română. Bani de avort.

Noroc că se rupsese apa şi propagandiştii binefacerilor epocii de aur nu au mai apucat să deturneze cursul istoriei. Revoluţia Română a văzut lumina zilei.

Dinu Patriciu a lăudat Codul Muncii – “suta de lei la pensie” oferită de guvernul Boc. Nu şi-a dat seama (sau şi-a dat?) că e folosit pe post de propagandist şi că, de fapt, băgarea lui în seamă de către ministrul Botiş, (cu aprobări de la cel mai înalt nivel, desigur) nu a fost decât o stratagemă, o capcană în care a căzut din prea multă vanitate.

Cu iluzia că sprijină o reglementare bună, a sprijinit o putere rea.

Acum, după ce Boc l-a invocat în Parlament ca să ridiculizeze moţiunea opoziţiei, o fi înţeles, în fine, domnul Patriciu că a fost … manipulat? Nu cred, după reacţia Postelnicului său Cartianu.

Ce putea să viseze mai mult Puterea de la această mutare clocită ca pentru proşti, în laboratoarele de la Cotroceni, decât declanşarea războiului între noi şi noi?

Îl aplaud pe Crin Antonescu pentru că a avut forţa să rupă pisica. Trebuia spus odată, răspicat: Patriciu e dincolo, e cu ei.  E cu Băsescu.  Iar Cartianu îi iconografiază.

Îl aştept să fie la fel de tranşant şi cu UDMR. Eu, unul, sunt gata să mă mai las un an desperat de clanul băsist decât violat în demnitatea mea de roman de legiunea udemeristă.

Dacă această Mata Hari modernă care este UDMR şi-a propus să nenorocească milioane de români ca să dea satisfacţie grofismului iredentist maghiar, eu cobor din pat. Să se înfrupte din voluptăţile trădării cu o astfel de femelă  luetică Băsescu, Boc şi ai lor.

Contele de Saint GermainEditorialeAdevarul,Basescu,Boc,Cartianu,Codul Muncii,Dinu Patriciu,Mata Hari,sprijinirea puterii,UDMR(Comentariu postat la articolul din Adevarul, semnat de Grigore Cartianu si intitulat 'Acest curajos domn Crin', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Acest_curajos_domn_Crin_7_445225475.html)   Ceauşescu, din balcon, mai oferea 100 de lei la pensie, arătându-şi grija pentru bunăstarea românilor. Un gest, în condiţii normale, de salutat. De fapt însă, oferea aceşti...Blog politic si polemic