Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Comentariu postat la articolul din Adevarul, semnat de Grigore Cartianu si intitulat „Acest curajos domn Crin”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Acest_curajos_domn_Crin_7_445225475.html)

 

Ceaușescu, din balcon, mai oferea 100 de lei la pensie, arătându-și grija pentru bunăstarea românilor. Un gest, în condiții normale, de salutat.

De fapt însă, oferea acești bani gavidei din Piața CC care tocmai se pregătea să nască Revoluția Română. Bani de avort.

Noroc că se rupsese apa și propagandiștii binefacerilor epocii de aur nu au mai apucat să deturneze cursul istoriei. Revoluția Română a văzut lumina zilei.

Dinu Patriciu a lăudat Codul Muncii „“ „suta de lei la pensie” oferită de guvernul Boc. Nu și-a dat seama (sau și-a dat?) că e folosit pe post de propagandist și că, de fapt, băgarea lui în seamă de către ministrul Botiș, (cu aprobări de la cel mai înalt nivel, desigur) nu a fost decât o stratagemă, o capcană în care a căzut din prea multă vanitate.

Cu iluzia că sprijină o reglementare bună, a sprijinit o putere rea.

Acum, după ce Boc l-a invocat în Parlament ca să ridiculizeze moțiunea opoziției, o fi înțeles, în fine, domnul Patriciu că a fost „¦ manipulat? Nu cred, după reacția Postelnicului său Cartianu.

Ce putea să viseze mai mult Puterea de la această mutare clocită ca pentru proști, în laboratoarele de la Cotroceni, decât declanșarea războiului între noi și noi?

Îl aplaud pe Crin Antonescu pentru că a avut forța să rupă pisica. Trebuia spus odată, răspicat: Patriciu e dincolo, e cu ei.  E cu Băsescu.  Iar Cartianu îi iconografiază.

Îl aștept să fie la fel de tranșant și cu UDMR. Eu, unul, sunt gata să mă mai las un an desperat de clanul băsist decât violat în demnitatea mea de roman de legiunea udemeristă.

Dacă această Mata Hari modernă care este UDMR și-a propus să nenorocească milioane de români ca să dea satisfacție grofismului iredentist maghiar, eu cobor din pat. Să se înfrupte din voluptățile trădării cu o astfel de femelă  luetică Băsescu, Boc și ai lor.

Contele de Saint GermainEditorialeAdevarul,Basescu,Boc,Cartianu,Codul Muncii,Dinu Patriciu,Mata Hari,sprijinirea puterii,UDMR(Comentariu postat la articolul din Adevarul, semnat de Grigore Cartianu si intitulat 'Acest curajos domn Crin', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Acest_curajos_domn_Crin_7_445225475.html)   Ceaușescu, din balcon, mai oferea 100 de lei la pensie, arătându-și grija pentru bunăstarea românilor. Un gest, în condiții normale, de salutat. De fapt însă, oferea acești...Blog politic si polemic