Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

1. “Un pas înapoi de la buza prăpastiei” – a grăit majestuos senhor Barroso.  Cică ar fi făcut guvernul Ponta acest pas salvator, prin măsurile luate în ultimele zile. Ovaţii!!!

Da, un pas înapoi, de acord. Dar de la ce? De la prăpastie sau de la aşteptările a vreo 8 milioane de români în agonie care …  dă-i în p..a mea de amărăşteni idealişti!?

Să ni se detalieze! Care e prăpastia? Care e şantajul? Care e deal-ul?

Raportul pe justiţie? Tot defavorabil.

Fondurile europene amputate? Care fonduri? Cele pe care le-am încasat doar în proportie de 5%? Cotizând de zece ori cât am primit?

2. Aseară, întâlnire precipitată cu Ponta, pe aeroportul Otopeni, a ministrului de externe al Marii Britanii. La cererea acestuia. Vreo declaraţie de presă, ceva? Nada!  Nasol. Nu miroase-a  bine.  Pute!

Se deranja ministrul britanic,  punându-şi între paranteze ceaiul de la five o’clock, doar ca să-i facă lui Ponta declaraţii de love? Să fim serioşi! Mai mult ca sigur că i-a zis ceva de genul: ”vezi-ţi lungul nasului, băi pulică, eşti doar un fir de nisip pe plaja asta planetară”.

Ce frumos să te dai fan Che Guevara pe timp de pace! Tricou, bandană, milioane de proşti sperând că ai sânge. Şi tu, apă cu gaze de tub, care se trezeşte la prima scoatere de dop!

Ne-au lăsat, şi Victor şi Crin, în soarta noastră. Să ieşim 9 200 000, dac’avem draci pe noi. Aspiraţional. Pilduitor.

Imposibil.

În seara în care referendumul va fi invalidat, voi deschide şampania Veuve Clicot, din debara,  în valoare de 30 000 Euro, pentru a celebra virtutea trădării. Se vor rosti toasturi pentru curajoşii lideri ai USL.

Nu doar că suntem nişte legume. Suntem nişte legume modificate genetic.  Legume menite a deveni  bălării, într-o lume a vitelor mari, furajate!

Trăiască lupta împotriva poporului.

Fanfară, “Deşteptă-te române”!

La judecata de apoi, termen de amânare.

Contele de Saint GermainEditorialeBarroso,Che Guevara,Desteap;ta-te,guvernul Ponta,ministrul de externe al Marii Britanii,pulica,romane,Victor si Crin1. “Un pas înapoi de la buza prăpastiei” – a grăit majestuos senhor Barroso.  Cică ar fi făcut guvernul Ponta acest pas salvator, prin măsurile luate în ultimele zile. Ovaţii!!! Da, un pas înapoi, de acord. Dar de la ce? De la prăpastie sau de la aşteptările a vreo 8...Blog politic si polemic