Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

1. „Un pas înapoi de la buza prăpastiei” „“ a grăit majestuos senhor Barroso.  Cică ar fi făcut guvernul Ponta acest pas salvator, prin măsurile luate în ultimele zile. Ovații!!!

Da, un pas înapoi, de acord. Dar de la ce? De la prăpastie sau de la așteptările a vreo 8 milioane de români în agonie care …  dă-i în p..a mea de amărășteni idealiști!?

Să ni se detalieze! Care e prăpastia? Care e șantajul? Care e deal-ul?

Raportul pe justiție? Tot defavorabil.

Fondurile europene amputate? Care fonduri? Cele pe care le-am încasat doar în proportie de 5%? Cotizând de zece ori cât am primit?

2. Aseară, întâlnire precipitată cu Ponta, pe aeroportul Otopeni, a ministrului de externe al Marii Britanii. La cererea acestuia. Vreo declarație de presă, ceva? Nada!  Nasol. Nu miroase-a  bine.  Pute!

Se deranja ministrul britanic,  punându-și între paranteze ceaiul de la five o”™clock, doar ca să-i facă lui Ponta declarații de love? Să fim serioși! Mai mult ca sigur că i-a zis ceva de genul: „vezi-ți lungul nasului, băi pulică, ești doar un fir de nisip pe plaja asta planetară”.

Ce frumos să te dai fan Che Guevara pe timp de pace! Tricou, bandană, milioane de proști sperând că ai sânge. Și tu, apă cu gaze de tub, care se trezește la prima scoatere de dop!

Ne-au lăsat, și Victor și Crin, în soarta noastră. Să ieșim 9 200 000, dac”™avem draci pe noi. Aspirațional. Pilduitor.

Imposibil.

În seara în care referendumul va fi invalidat, voi deschide șampania Veuve Clicot, din debara,  în valoare de 30 000 Euro, pentru a celebra virtutea trădării. Se vor rosti toasturi pentru curajoșii lideri ai USL.

Nu doar că suntem niște legume. Suntem niște legume modificate genetic.  Legume menite a deveni  bălării, într-o lume a vitelor mari, furajate!

Trăiască lupta împotriva poporului.

Fanfară, „Deșteptă-te române”!

La judecata de apoi, termen de amânare.

Contele de Saint GermainEditorialeBarroso,Che Guevara,Desteap;ta-te,guvernul Ponta,ministrul de externe al Marii Britanii,pulica,romane,Victor si Crin1. 'Un pas înapoi de la buza prăpastiei' '“ a grăit majestuos senhor Barroso.  Cică ar fi făcut guvernul Ponta acest pas salvator, prin măsurile luate în ultimele zile. Ovații!!! Da, un pas înapoi, de acord. Dar de la ce? De la prăpastie sau de la așteptările a vreo 8...Blog politic si polemic