Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 Referitor la identitatea reală a bloggerului @InimăRea:

În luna mai 2011, pe blogul meu a avut loc următoarea succesiune de comentarii la articolul pe care-l publicasem sub titlul „Despre providențialul disimulaților”:

Oana
 
Submitted on 2011/05/11 at 01:23 | In reply to Contele de Saint Germain.Sunteti cumva poetul Nicolae Turtureanu, stimate domn?
Contele de Saint Germain
 
Submitted on 2011/05/11 at 07:55 | In reply to Oana.Nu, nu. Mai incearca!
Oana
 
Submitted on 2011/05/11 at 14:46Nu, Conte, nu la dvs. ma refeream. L-am intrebat pe domnul care isi spune InimaRea daca este poetul/scriitorul Nicolae Turtureanu.
Pe ce ma bazez? Pe ceea ce a spus odata dl. Cristian Teodorescu referitor la o recenzie a unei carti facute de Liviu Antonesei (in revista „Timpul”.)
Oana
 
Submitted on 2011/05/11 at 14:59Scuze! Am incurcat persoanele. Este vorba despre Tudor George:
http://timpul.ro/ro-numar-pdf-ianuarie-2010-87.html
InimaRea
 
Submitted on 2011/05/11 at 20:40 | In reply to Oana.Da, despre mine era vorba acolo.

 

Inițial Oana vorbește de Nicolae Turtureanu.  Acel nume l-am reținut, întărit de confirmarea din final a lui InimaRea și de faptul că, intrând pe linkul oferit de Oana, am găsit, la pagina 6 a revistei Timpul  indicată,o recenzie a volumului „Dubla cetățenie” al lui Nicolae Turtureanu.

Ulterior InimaRea a marturisit ca e moldovean, ca are in jur de 60 de ani și poartă barbă. Totul se potrivea perfect cu portretul lui Nicolae Turtureanu, mai puțin stilul, care mi-a creat bănuieli (de-asta și PS-ul de la finalul articolului meu de azi).

Acum, după intervenția panicată a Corinei, m-am întors la comentariile de atunci și am descoperit o rectificare a Oanei, peste care la timpul respectiv am trecut in zbor,  în care Oana se corectase: „Scuze! Am incurcat persoanele. Este vorba despre Tudor George.”

Intrând din nou pe linkul oferit de Oana am găsit, într-adevăr, la pagina22 a aceluiași număr din Timpul, o proză semnată de George Tudor, însoțită de un comentariu al lui Liviu Antonesei.

Se pare, deci, că numele confirmat de InimăRea în răspunsul dat Oanei  este George Tudor, tot moldovean, tot de 60 de ani, tot cu barbă, tot scriitor. Nu știu dacă și membru al Uniunii Scriitorilor.

Fac pe această cale rectificarea necesară, însoțită de scuzele de rigoare pentru confuzie adresate atât lui Nicolae Turtureanu cât și lui George Tudor.

Am însă, sper că sunteti de acord, circumstanțe atenuante.

Contele de Saint GermainEditorialeGeorge Tudor,Liviu Antonesei,Nicolae Turtureanu,Timpul,Uniunea Scriitorilor Referitor la identitatea reală a bloggerului @InimăRea: În luna mai 2011, pe blogul meu a avut loc următoarea succesiune de comentarii la articolul pe care-l publicasem sub titlul 'Despre providențialul disimulaților': Oana   Submitted on 2011/05/11 at 01:23 | In reply to Contele de Saint Germain.Sunteti cumva poetul Nicolae Turtureanu, stimate domn? Contele de...Blog politic si polemic