Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

 Referitor la identitatea reală a bloggerului @InimăRea:

În luna mai 2011, pe blogul meu a avut loc următoarea succesiune de comentarii la articolul pe care-l publicasem sub titlul “Despre providenţialul disimulaţilor”:

Oana
 
Submitted on 2011/05/11 at 01:23 | In reply to Contele de Saint Germain.Sunteti cumva poetul Nicolae Turtureanu, stimate domn?
Contele de Saint Germain
 
Submitted on 2011/05/11 at 07:55 | In reply to Oana.Nu, nu. Mai incearca!
Oana
 
Submitted on 2011/05/11 at 14:46Nu, Conte, nu la dvs. ma refeream. L-am intrebat pe domnul care isi spune InimaRea daca este poetul/scriitorul Nicolae Turtureanu.
Pe ce ma bazez? Pe ceea ce a spus odata dl. Cristian Teodorescu referitor la o recenzie a unei carti facute de Liviu Antonesei (in revista “Timpul”.)
Oana
 
Submitted on 2011/05/11 at 14:59Scuze! Am incurcat persoanele. Este vorba despre Tudor George:
http://timpul.ro/ro-numar-pdf-ianuarie-2010-87.html
InimaRea
 
Submitted on 2011/05/11 at 20:40 | In reply to Oana.Da, despre mine era vorba acolo.

 

Iniţial Oana vorbeşte de Nicolae Turtureanu.  Acel nume l-am reţinut, întărit de confirmarea din final a lui InimaRea şi de faptul că, intrând pe linkul oferit de Oana, am găsit, la pagina 6 a revistei Timpul  indicată,o recenzie a volumului “Dubla cetăţenie” al lui Nicolae Turtureanu.

Ulterior InimaRea a marturisit ca e moldovean, ca are in jur de 60 de ani şi poartă barbă. Totul se potrivea perfect cu portretul lui Nicolae Turtureanu, mai puţin stilul, care mi-a creat bănuieli (de-asta şi PS-ul de la finalul articolului meu de azi).

Acum, după intervenţia panicată a Corinei, m-am întors la comentariile de atunci şi am descoperit o rectificare a Oanei, peste care la timpul respectiv am trecut in zbor,  în care Oana se corectase: “Scuze! Am incurcat persoanele. Este vorba despre Tudor George.”

Intrând din nou pe linkul oferit de Oana am găsit, într-adevăr, la pagina22 a aceluiaşi număr din Timpul, o proză semnată de George Tudor, însoţită de un comentariu al lui Liviu Antonesei.

Se pare, deci, că numele confirmat de InimăRea în răspunsul dat Oanei  este George Tudor, tot moldovean, tot de 60 de ani, tot cu barbă, tot scriitor. Nu ştiu dacă şi membru al Uniunii Scriitorilor.

Fac pe această cale rectificarea necesară, însoţită de scuzele de rigoare pentru confuzie adresate atât lui Nicolae Turtureanu cât şi lui George Tudor.

Am însă, sper că sunteti de acord, circumstanţe atenuante.

Contele de Saint GermainEditorialeGeorge Tudor,Liviu Antonesei,Nicolae Turtureanu,Timpul,Uniunea Scriitorilor Referitor la identitatea reală a bloggerului @InimăRea: În luna mai 2011, pe blogul meu a avut loc următoarea succesiune de comentarii la articolul pe care-l publicasem sub titlul “Despre providenţialul disimulaţilor”: Oana   Submitted on 2011/05/11 at 01:23 | In reply to Contele de Saint Germain.Sunteti cumva poetul Nicolae Turtureanu, stimate domn? Contele de...Blog politic si polemic