Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Îi mulţumesc domnului CTP pentru că mi-a dat dreptate şi a recunoscut că s-a înşelat în privinţa bărbăţiei şi vânei de om politic autentic ale lui Traian Băsescu.

Dar nu despre CTP vreau să vorbesc acum căci, după ce răul a fost făcut, doi bani nu mai valorează căldările de cenuşă turnate în cap spre obţinerea iertării şi benevolentei noastre. De dragul de a fi considerat un analist exemplar, domnul CTP a ignorat riscul de a deveni un exemplar de Antipa, specia “cameleoni”.

Ce m-a frapat, provocându-mi acest comentariu, este o mostră de monumentală prostie a infailibilului Traian Băsescu, o declaraţie care, făcută în contextul acceptării pe faţă a boicotării referendumului, demonstrează cât de degradată a putut ajunge judecata celui care doreşte morţiş, indiferent de consecinţele pentru ţară, să conducă în continuare destinul acesteia.

Traian Băsescu declară azi, nici mai mult nici mai puţin, că a ajuns la un procent de 37% susţinere. Păi atunci hai să-l credem măcar pentru o dată că spune adevărul şi să raţionăm mai departe.

Dacă în urma boicotului doar 7% vor vota NU, ce rezultă? Că restul de 30% (până la prognosticul preşedintelui) au stat acasă, boicotând.  Adăugând numărul ce corespunde acestui procent de absenteişti provocaţi la numărul celor ce vor vota DA, se va observa clar că pragul impus de CCR pentru validarea referendumului va fi depăşit cu mult. Pe cifrele lui Traian Băsescu şi nu pe invenţii sau himere ale USL.

Prin această declaraţie de animal hăituit, care vrea să mai rânjească o dată ameninţător spre gonaci, Traian Băsescu ni se livrează pe tavă. Recunoaşte fără să vrea cât ar fi în realitate prezenţa la referendum dacă el şi PDL-ul nu ar apela la trucul ruşinos al boicotării. Ne certifică, altfel spus, un adevăr pe care deja îl ştiam dar nu fusese recunoscut de sine: românii care nu-l mai vor preşedinte depăşesc cu mult cvorumul impus de CCR.

Contele de Saint GermainEditorialeCCR,CTP,PDL,Traian Basescu,USLÎi mulţumesc domnului CTP pentru că mi-a dat dreptate şi a recunoscut că s-a înşelat în privinţa bărbăţiei şi vânei de om politic autentic ale lui Traian Băsescu. Dar nu despre CTP vreau să vorbesc acum căci, după ce răul a fost făcut, doi bani nu mai valorează căldările de...Blog politic si polemic