Scorul acestui articol
[Total: 558 voturi. Media: 5]

 

Rareori în lumea modernă, cu mijloacele ei de informare È™i comunicare fără precedent de performante, o mistificare atât de evidentă precum cea despre corectitudinea lui Kovesi È™i performanțele DNA  se încearcă a fi prezentată cu atâta înverÈ™unare drept un adevăr indiscutabil.

Cine face asta, în ciuda puzderiei de dovezi de o claritate ce ar ruÈ™ina până È™i pe cel mai nesimțit falsificator, îÈ™i asumă o pierdere de credibilitate uriaÈ™ă. Pentru că oamenilor normali măcar atât le-a mai rămas: încrederea în propriile simțuri. Când vezi ceva cu ochii tăi, când auzi ceva cu urechile tale, când persoane de încredere, experți, martori, conÈ™tiințe fără cusur, vin să confirme că tu nu halucinezi ci, pur È™i simplu, eÈ™ti în fața unor evidențe de necontestat, ajungi fără ocol la singura concluzie de bun simț: aceia care neagă aceste evidențe sunt niÈ™te mincinoÈ™i ordinari, care vor să te prostească în față.

Eu unul, È™i ca mine milioane de români care încă mai cred în preceptele biblice È™i în simțurile proprii, nu mai avem nicio îndoială în momentul acesta că înregistrarea în care Kovesi vorbeste de decapare până la primul ministru, de modul în care a intervenit, abuziv, în dosarul Ordonanței 13 È™i de multe alte grozăvii, este cât se poate de autentică. Autentică în sensul că a fost făcută într-o È™edință reală, în care cuvintele care se aud chiar au fost reale, rostite de persoane reale ale căror voci, reale, au fost produse de coarde vocale reale È™i nu de sintetizatoare cu softuri de creat realități paralele. A, că s-au mai tăiat din toată înregistrarea fragmente ce au fost considerate nerelevante È™i s-au păstrat doar cele ce ne-au fost oferite, da, este posibil. Orice film, orice reportaj, orice înregistrare pregătită pentru a fi difuzată pe un post media este înainte montată. Dar asta nu înseamnă ca nu este utentică, ca informație È™i conținut.

Dar poate zecile de înregistrări cu procurorul Negulescu or fi fake-uri? Poate au fost încropite la calculator, cu programe de firmă despre care ne vorbea doamna Kovesi atât de ritos?! Hai să râdem cu stropi de această puerilă bazaconie. Nu o crede, sunt sigur, nici retardatul cu box care bate bătrânii pe stradă È™i nici caricatura de ziarist, cu nume predestinat, de rât.

AÈ™ mai putea adăuga aici multe alte exemple de ilegalități È™i abuzuri indubitabile la care doamna Kovesi a fost protagonistă. Nu are rost însă să insist cu un astfel de inventar pentru că sunt pline presa È™i Internetul de diverse forme ale lui.

Cea mai bună sinteză a acestor abateri de care se face vinovată Laura Kovesi este raportul ministrului Toader. Orice om de bună credință a înțeles deja că acest raport exprimă adevăruri demonstrate È™i incontestabile logic. Cei care îl neagă fac pure exerciții de obediență. Știu prea bine că n-au dreptate È™i, de aceea, nici nu merită osteneala de a fi combătuți.

Ei bine, în tot acest context de ilegalitate È™i anticonstituționalitate, de minciună È™i negare groasă a evidențelor, asumate de doamna Kovesi, în toată această certitudine infractională pe care orice tribunal normal ar condamna-o la limita maximă de pedeapsă, s-au trezit unii, È™i nu oricine, să facă scut în jurul È™efei DNA, ca niÈ™te sperjuri dezlănțuiți.

Un adevărat comando de negatori gigantici de evidențe a fost mobilizat, ca pentru o cauză vitală, ca pentru un pariu al diavolului pe triumful minciunii. PreÈ™edintele Iohannis, Comisia Europeană prin Timmermans, SUA prin ambasadorul Klemm, Franța prin Radio France International au reacționat ca la un ordin, întru spălarea È™i parfumarea doamnei Kovesi È™i a DNA.

Niciunul dintre aceÈ™tia nu vede vreo greÈ™eală în ceea ce doamna Kovesi a făcut, toți sunt foarte mulțumiți de ea, o susțin cu înfocare, RFI o declară chiar personalitatea săptămânii.

M-am tot întrebat care o fi miza reală a tuturor acestor indecenți mistificatori.

Să fie vorba despre ce declară ei în cor, ca motiv oficial, È™i anume chiar despre lupta împotriva corupției?  Nici vorbă! Cum să susții real o astfel de luptă folosind arme interzise precum poliția politică, abuzul, minciuna, muÈ™amalizarea propriilor infracțiuni? Și apoi, dacă ăsta ar fi fost motivul real, atunci de ce să te cramponezi de un om compromis È™i în care poporul nu mai crede, când l-ai putea înlocui tot cu unul de-al tău, dar mai curat, dar mai acceptat de societate?

Să fie vorba, cum susțin unii comentatori de pe la noi mai în glumă mai în serios, despre „žsingurul experiment de succes” al americanilor în materie de control politic prin justiție, pe care aceÈ™tia vor cu tot dinadinsul să îl exporte È™i in alte tări pentru a înlocui alegerile democratice cu opțiunile lor globalizante? Trebuie să recunoaÈ™tem că sintagma „žexperiment de succes” conține o mare doză de ironie în raport cu realitățile de azi din teren. Atât de succes s-a dovedit a fi experimentul DNA în România încât È™i cei care, la un moment dat, păreau a se apropia de el (Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova) îl resping vehement în prezent, căutând soluții mai conforme cu drepturile omului È™i cu invățămintele trecutului comunist.

Să fie vorba despre pregătirea unei noi ordini geostrategice? În care România să trebuiască a intra fără a mai fi dominată politic de un partid de stânga, cu predilecții socialiste? Cu alte cuvinte să se încerce pe orice cale  reducerea PSD-ului la o dimensiune electorală nesemnificativă?  „žOrice cale” însemnând, în condițiile date, decimarea leadershipului  acestui partid prin intermediul DNA?

Ce miză să fie atât de mare pentru Washington È™i Bruxelles, la un loc, încât cele mai puternice cancelarii să-È™i dea mâna (deÈ™i cunoaÈ™tem foarte bine existența unor disensiuni între ele) È™i să accepte a închide ochii la toate mizeriile pe care DNA, condusă de Laura Kovesi, le face în România? Și ce fel de miză să fie aceasta încât ea să depindă, esențial, de o unică È™i intangibilă persoană?

Este clar È™i de nimeni contestat: România se află într-o antantă cu marile puteri menționate mai sus. Cu SUA È™i cu țările care dețin hegemonia europeană (Germania È™i Franța).

DEX explică aÈ™a: ANTÁNTÄ‚, antante, s. f. Denumire dată unor alianțe politice È™i militare între state.

Până aici e clar! Dar È™tiți ce scrie mai departe tot în DEX È™i tot înt-o definiție a antantei? Iată:

ANTÁNTÄ‚, antante, s. f. Nume dat unui È™ir de alianțe militare încheiate de unele state imperialiste în scopuri anexioniste sau în vederea menținerii pozițiilor politico-economice ale claselor dominante din țările respective împotriva altor state sau împotriva propriului lor popor muncitor.

Nu vi se pare că antanta noastră, în care atât ne-am zbătut să intrăm, funcționează mai ales în baza celei de-a doua definiții? Nu vi se pare că marile puteri au negociat cu clasa noastră dominantă mai degrabă să ne anexeze È™i să-i mențină, în schimb, acestei clase, unele privilegii decât să ne trateze cu respectul cuvenit unei țări suverane?

Aici se ascunde miza susținerii cu orice preț la putere a unei persoane pe care poporul ei nu o mai doreÈ™te: în scopurile anexioniste ale antantei. Laura Kovesi nu este nicidecum o persoană de neînlocuit. Ea doar este prezentată astfel, pentru a putea fi valorificată mai bine ca instrument È™i pretext. Instrument de epurare politică È™i pretext de dezbinare națională. Strategie care, până în prezent, a funcționat.

Prima fază a procesului anexionist a fost slăbirea țării prin dezbinare È™i deznaționalizare. Apoi a urmat distrugerea mediului de afaceri autohton.

În prezent ne aflăm în faza de trasfer total al controlului politico „“ economic asupra țării în mâinile de încredere ale „žaliaților” de antantă. Aici s-ar putea, însă, să se încurce puțin ițele complotului, căci deÈ™i SUA e mai puternică decât Germania, Germania e mai aproape de România È™i îl are pe Klaus Iohannis la butonieră, plămădit din sângele ei arian.

Da, suntem parte a unei antante. Dar o antantă anti „“ românească. De-asta este nevoie, la nivel de lideri ai antantei, de un control permanent È™i nemilos asupra voinței populare È™i a elanurilor plebei majoritare, inacceptabile pentru ei, de independență națională È™i suveranitate.

De-asta este nevoie de Laura Kovesi!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/Parteneriat-strategic-500x312.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/Parteneriat-strategic-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeantanta anti romaneasca,DNA experiment de succes,pariul diavolului,parteneriat strategic,raportul lui Tudorel Toader,Romania colonie,SUA si Kovesi  Rareori în lumea modernă, cu mijloacele ei de informare È™i comunicare fără precedent de performante, o mistificare atât de evidentă precum cea despre corectitudinea lui Kovesi È™i performanțele DNA  se încearcă a fi prezentată cu atâta înverÈ™unare drept un adevăr indiscutabil. Cine face asta, în ciuda puzderiei de dovezi de...Blog politic si polemic