Scorul acestui articol
[Total: 549 voturi. Media: 4.9]

 

Anumite articole deranjează mai mult decât altele. Ultimul, de exemplu, cel despre antanta anti „“ românească, a răscolit niÈ™te focare de monitorizare care au simțit nevoia să iasă din faza de securism contemplativ È™i să acționeze. Cum? Iată două exemple.

Primul vine din zona primitivo „“ derbedeiască. Cineva postează pe Facebook, în chip de comentariu la articol, niÈ™te ilustrații cu mesaje de fină autocaracterizare: un papagal care spune „že timpul să sugi p..a”, alături de o poză în care judecătorul Cristi Danileț îi înfierează pe”žpenali”. Mai jos, în continuarea expunerii de argumente, distinsul meu contestatar adaugă două verdicte de inspirație autobiografică (probabil). Primul cu un caracter mai tehnic („žpostare de că..t”), următorul mai pilduitor („žoricât ți-ar fi de foame nu mânca că..t”). Se observă, din acest exemplu, o predilecție, a acestei categorii de exponenți care apără justiția independentă È™i statul de drept, pentru un cuvânt care a devenit a doua lor natură. Totul e, când se apropie de tine, să ții batista la nas!

Cel de-al doilea exemplu vine din zona „žsubtililor”. Ce s-au gândit aceÈ™tia că ar putea face  pentru a È™ubrezi încrederea cititorilor în acest blog. Au scos la atac doi combatanți deghizați sub nickname-uri mai rar sau mai deloc prezente pe-aici, @nasu111 È™i @Ochiul lui Horus, îi pune pe aceÈ™tia să mă critice mai subțire, nu golăneÈ™te ca aceia din prima categorie, È™i, aproape instantaneu, îi atacă cu peste 100 de dislike-uri, ca să dea impresia că aici, în spatele blogului, ar sta o armată de postaci care nu urmăreÈ™te altceva decât să-i manipuleze pe bietii cititori.

Și, ca să se prindă È™i cei mai grei de cap cât de manipulator este acest blog, apare imediat un comentariu „žexplicativ”. Iată-l:

@Franklin: „žUn blog in care primesti instant 50 de dislike fake e o oficina bolsevica de propaganda si nimic mai mult. Altminteri jale mare cu alde Dancila, Olguta, Neacsu, noua stea a politicii nationale. Intelectul fin, se citeste pe fata lui, este? Despre articol? Sugereaza perfect proverbul cu cainele mort de drum lung”.

În cei mulți ani de ținut în viață acest blog am avut parte de tot felul de atacuri din partea celor nemulțumiți de opiniile mele. Am renunțat de mult să le răspund, convins că trebuie să accept, la pachet, È™i bunele È™i relele unei astfel de expuneri.

De data asta fac o excepție, pentru că metoda de bruiaj fiind ceva mai nouă (cel puțin pe-aici) s-ar putea să-i păcălească, totuÈ™i, pe unii mai creduli.

Când în mai puțin de jumătate de oră apar la un comentariu  o sută (sau mai multe) de like-uri / dislike-uri, e ceva necurat. Cunosc prea bine traficul blogului È™i ritmul normal de reacție al cititorilor mei adevărați ca să afirma asta cu toată convingerea.

Eu gestionez singur acest blog (mă ma ajută, punctual, la diverse probleme care apar, un apropiat IT-ist) È™i orice abatere brutală de la cifrele lui de funcționare normală vă asigur că nu mi se datorează.

În rest, să auzim numai de bine È™i să încercăm să ne bucurăm cât mai mult unii de alții!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/images.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/images-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialebinomul SRI-DNA,blog,intoxicare,manipulare,postaci,securisti,slugi ale DNA,statul paralel,tinta politica  Anumite articole deranjează mai mult decât altele. Ultimul, de exemplu, cel despre antanta anti '“ românească, a răscolit niÈ™te focare de monitorizare care au simțit nevoia să iasă din faza de securism contemplativ È™i să acționeze. Cum? Iată două exemple. Primul vine din zona primitivo '“ derbedeiască. Cineva postează pe...Blog politic si polemic