Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Doamna Schmidt Hăineală cred că-și petrece o lungă perioadă din viață printre bigudiuri. Lucrul acesta îi dă un soi de umezeală rupestră, un aer de peisaj cu stalactite, de gorgonă cu șerpi mucegăiți  în loc de plete ademenitoare.

Paralela mitologică cu celebra dar la nimic folositoarea Medusă ne este parcă îndesată pe gât și de indigenul nostru Poseidon, convertit în președinte, care a împins-o pe doamna Hăineală să desacralizeze templul justiției dâmbovițene închinându-i-se trup și suflet, fără opreliști și principii.

Iar similitudinile nu se opresc aici: acest gladiator cu tridentul a devenit în ultima vreme și un adevărat patron al nimfelor, ca în legendă, „blagoslovindu-ne” cu femei – sirenă care să ne decidă viața din cele mai neașteptate poziții sociale: Elena Udrea la Turism si Dezvoltare Regională, Roberta Anastase la Camera Deputaților, Antoanella Motoc și Aspazia Cojocaru la Curtea Constituțională, Codruța Kovesi la Ministerul Public iar acum, mai de actualitate, Hăineală Schmidt și Alina Ghica la CSM.

Și iată cum un popor de daci familiști, de romani iubăreți, de protectori și adulatori ai femeii în cea mai pură definiție a acesteia, riscă să devină peste noapte, din pricina unei generații de politicieni descreierați, un popor de misogini.

Declarațiile din ultima vreme ale doamnei Hăineală aduc mai degrabă a șuierături defensive, a dinți scrâșniți, a ură stinsă cu teamă decât a informații emise direct din epicentrul dreptății și adevărului (cum frumos le-ar sta să fie).

Este vizibil cum pumnul bătut altădată în masă cu violența lipsei de argumente dar cu îndărătnicia  voinței discreționare s-a crispat în ultimele zile, după voturile pentru revocare ale Curților de Apel, în unghii pătrunse adânc în carnea  palmelor.

Doar zulufii, umbrindu-i tâmplele și privirile furișate, mai salvează aparențele de autocontrol ale doamnei Hăineală.

Un tăvălug implacabil pare a se fi pornit, odată cu rezultatul ultimelor alegeri și cu activarea noului parlament, întru extirparea bălăriilor de tip beldie, talpa gâștei, rușinea fetelor, scaiul dracului, ce încă mai incearcă să sufoce larga respirație de eliberare.

Încă puțin și Monica Macovei va zmulge funia de usturoi din palmele jilave ale lui Mihai Neamțu, îl va îmbrățișa cum numai ea a știut s-o facă la marea victorie a lui Băsescu de la Referendum  și îl va asfixia, într-o justă răsplată, cu adierile de mujdei ale tandreții sale.

Acesta va fi semnalul refugiului în feminitate pentru toate nimfele băsiste. Se vor năpusti, descătușate, asupra întruchipării masculului alpha, sensul lor de-a fi, și, la un moment dat, vor constata că au devenit impenetrabile, că le împiedică solzii. Abia atunci vor înțelege cu adevărat ce înseamnă dreptatea. Ce înseamnă justiția pe care ele au servit-o: justiția cu zulufi!

Contele de Saint GermainEditorialeAlina Ghica,Antoanella Motoc,Aspazia Cojocaru,Codruta Kovesi,Elena Udrea,justitie cu zulufi,Medusa,Mihai Neamtu,Monica Macovei,nimfa,Poseidon,Roberta Anastase,Schmidt HăinealăDoamna Schmidt Hăineală cred că-și petrece o lungă perioadă din viață printre bigudiuri. Lucrul acesta îi dă un soi de umezeală rupestră, un aer de peisaj cu stalactite, de gorgonă cu șerpi mucegăiți  în loc de plete ademenitoare. Paralela mitologică cu celebra dar la nimic folositoarea Medusă ne este parcă...Blog politic si polemic