Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Destinul comunică prin semne.  Faptul că în aceeași zi și maestrul și ucenicul s-au pus pe spart icoane, nu poate fi o coincidență. Este un semn. De demență dar și de înfrățire în ticăloșie.

Neputându-și suporta condiția de caricaturi ale unor originale strălucind prin demnitate umană, doi cetățeni vanitoși și provizorii și-au inchipuit că pot cocli istoria turnând venin peste ea.

Traian Băsescu a sărit cu dinții săi stricați de nespălare la beregata Regelui Mihai iar Andrei Pleșu a șuierat cu limba sa șerpească în direcția Doinei Cornea.

Noroc că istoria își toarnă eroii în aliaje indestructibile pentru iconoclaști. Și că, în același timp, are grijă ca bronzul falșilor eroi să nu fie decât butaforie din chirpici.

Contele de Saint GermainEditorialeandrei plesu,Doina Cornea,iconoclasti,regele Mihai,Traian BasescuDestinul comunică prin semne.  Faptul că în aceeași zi și maestrul și ucenicul s-au pus pe spart icoane, nu poate fi o coincidență. Este un semn. De demență dar și de înfrățire în ticăloșie. Neputându-și suporta condiția de caricaturi ale unor originale strălucind prin demnitate umană, doi cetățeni vanitoși și...Blog politic si polemic