Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


Destinul comunică prin semne.  Faptul că în aceeaşi zi şi maestrul şi ucenicul s-au pus pe spart icoane, nu poate fi o coincidenţă. Este un semn. De demenţă dar şi de înfrăţire în ticăloşie.

Neputându-şi suporta condiţia de caricaturi ale unor originale strălucind prin demnitate umană, doi cetăţeni vanitoşi şi provizorii şi-au inchipuit că pot cocli istoria turnând venin peste ea.

Traian Băsescu a sărit cu dinţii săi stricaţi de nespălare la beregata Regelui Mihai iar Andrei Pleşu a şuierat cu limba sa şerpească în direcţia Doinei Cornea.

Noroc că istoria îşi toarnă eroii în aliaje indestructibile pentru iconoclaşti. Şi că, în acelaşi timp, are grijă ca bronzul falşilor eroi să nu fie decât butaforie din chirpici.

Contele de Saint GermainEditorialeandrei plesu,Doina Cornea,iconoclasti,regele Mihai,Traian BasescuDestinul comunică prin semne.  Faptul că în aceeaşi zi şi maestrul şi ucenicul s-au pus pe spart icoane, nu poate fi o coincidenţă. Este un semn. De demenţă dar şi de înfrăţire în ticăloşie. Neputându-şi suporta condiţia de caricaturi ale unor originale strălucind prin demnitate umană, doi cetăţeni vanitoşi şi...Blog politic si polemic