Scorul acestui articol
[Total: 105 voturi. Media: 4.6]

Incredibil cât de jos pot suge unii păduchi. În general, specia asta fuge de zona călcăturii, să nu fie strivită. Se mufează cu trei dimensiuni în aer,  ca să aibă loc de expandare, È™i aspiră din a patra dimensiune lichidul beției lor… cu un nesaț vampiric.

„žFrumosul””sau „žbunul” nu sunt categorii obiective. De aceea nici nu mă mai miră anumite împreunări nefireÈ™ti. Femei tinere È™i frumoase cu barbați bătrâni È™i hidoÈ™i. Intelecte de mare altitudine cu primitivități de grotă. Pedigriuri construite greu in timp cu efemere corcituri de conjunctură.

Cum să susții principii înălțătoare È™i să te înfrățeÈ™ti cu Augustin Lazăr?

Mi-e È™i milă de alde @radu È™i @luc pe care noi, aici, cu toată diferența de opinii, i-am găzduit, blând, tolerant, ca interlocutori oneÈ™ti. Chiar dacă au mai fost È™i trageri de urechi, au primit din partea noastră drept de exprimare, prezumție de bună credință.

Măsura cuvintelor rostite este extrem de importantă pentru mine. Poate, de aceea, îl È™i apreciez atât de mult pe Tudorel Toader. Și domnia sa îÈ™i măsoară, cu pedantă atenție, fiecare frază lansată în spațiul public.

Foarte puțini sunt capabili să distingă nuanțele. Iau de bună prima lor înțelegere, de multe ori superficială, È™i judecă, extrem de sentențios, îngrădiți de limitele acesteia.

Tudorel Toader a vorbit, cu subtilitatea de vânător versat în a întinde capcane fazanilor,  de o decizie de clasare a lui Klaus Iohannis în dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr. Fazanii au muÈ™cat È™i lațul i-a prins de picior. Ghinion, cum ar spune fazanul È™ef.

Totul, azi, din ce-a afirmat pe fond Tudorel Toader, se adevereÈ™te! Nu e vina curcubeului că unii percep doar alb „“ negru.

Există la dosarul lui Lazăr o decizie de clasare care îl priveÈ™te pe Iohannis? Există!

Este o imensă eroare, dacă nu o infracțiune penală,  prezența unei astfel de decizii într-un astfel de dosar? Este!

Stop joc!

Orice scuze, explicații, argumente, reprezintă complicitate nu doar la fraudă ci È™i la prostie. Prostie cu carul!

Cine nu înțelege… asta este!

Să-l aperi pe Lazăr într-o astfel de situație, să-l acuzi pe Toader că a fost nemilos de eficient, înseamnă, da, întrarea într-o horă nemiloasă: hora păduchilor.

Am văzut, acum câteva minute,  cine e hăulitorul È™ef al acestei hore: Traian Băsescu.

Iată cum se poziționează acest mare român față de scandalul momentului:

„žTudorel Toader!
Domnule profesor, e groasă omule. Ai încurcat Lazării.
Å¢i-ai scufundat singur propriul raport de revocare a procurorului general.
Pentru tărăboiul stârnit n-au mai rămas decât două soluții : ori scuze publice cu recunoașterea erorii, ori demisia.
PS „“ Despre revocarea lui Augustin Lazăr nici nu mai poate fi vorba. Profesorul de gimnaziu Iohannis o să-i dea cu raportul în cap rectorului, profesor universitar, doctor și venețian Tudorel Toader până când îl retrogradează la gradul de învățător stagiar
„.

Doamne fereÈ™te! E mai mult decât Bălăceanca!

Contestatarii mei È™i ai lui Tudorel Toader, aveți marea onoare să fiți reprezentați de acest mare caracter.

Cinste vouă!

Contele de Saint GermainEditorialeAugustin Lazar,decizie de clasare Iohannis,paduchi,Traian Basescu,Tudorel Toader,vampiriIncredibil cât de jos pot suge unii păduchi. În general, specia asta fuge de zona călcăturii, să nu fie strivită. Se mufează cu trei dimensiuni în aer,  ca să aibă loc de expandare, È™i aspiră din a patra dimensiune lichidul beției lor... cu un nesaț vampiric. 'žFrumosul''sau 'žbunul' nu sunt...Blog politic si polemic