Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Un articol ce ar trebui citit de cât mai multă lume, ce este necesar să fie populartizat și înțeles până nu va fi prea târziu, mai ales de către naivii susținători ai PSD și ai lui Victor Ponta (cum ar fi @radu), este editorialul publicat acum două ore de Cornel Nistorescu în Cotidianul și intitulat „Cine atârnă de gâtul lui Victor Ponta”? (http://www.cotidianul.ro/cine-atarna-de-gatul-lui-victor-ponta-237924/). Nu știu dacă domnul Nistorescu a fost influențat să scrie acest articol de semnalul de alarmă pe care l-am tras eu cu doar două zile in urmă, în comentariul intitulat „Securitatea fată monștri”, în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă pentru România Sebastian Ghiță. Ceea ce constat însă acum, după citirea articolului lui Cornel Nistorescu, este că această ultima creație de monstru securistic scoasă pe piața politică dâmbovițeană de continuatorii până azi ai modelului Pleșiță are o anvergură și o nocivitate mult mai mari chiar decât chiar cele care mă alarmaseră pe mine.
Citiți, încercați să vă detașați de prejudecăți și să judecați cu capetele voastre și apoi încercați să răspundeți la întrebarea următoare:
„Oare asta vă doriți, după ce vom fi scăpat în decembrie de diavolul securist Băsescu? Ca țara să cadă pe mâinile unui Băsescu abgradat cu toate cuceririle de ultimă oră, infame, ale ascultătorilor de telefoane, ale șantajiștilor și teroriștilor fără scrupule ce se închină fricii”?

Contele de Saint GermainEditorialeCornel Nistorescu,Cotidianul,generalul Plesita,PSD,Sebastian Ghita,Victor PontaUn articol ce ar trebui citit de cât mai multă lume, ce este necesar să fie populartizat și înțeles până nu va fi prea târziu, mai ales de către naivii susținători ai PSD și ai lui Victor Ponta (cum ar fi @radu), este editorialul publicat acum două ore de...Blog politic si polemic