Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Securitatea comunistă, această vacă nebună a terorismului instituţionalizat, nu numai că nu a murit dar e mereu gestantă. Precum scaiul dracului, îşi asigură supravieţuirea prin urmaşi monstruoşi, cu o singură linie în destin: să calce totul în picioare prin frică.
Este interesant cum apar aceste buruieni carnivore, cu metodele lor mizerabile de injectat teroare, exact în perioadele în care jocurile de putere se ascut.
Ştafeta de la Pleşiţă s-a rătăcit o vreme după revoluţie în turbulenţele schimbărilor de regim. Până când a fost înşfăcată cu mână forte de Traian Băsescu, homunculul fabricat de oculţi în retortele de la Anvers şi investit de aceştia cu perpetuarea hegemoniei lor.
Acum, când fatalitatea constituţională reuşeşte să facă ceea ce un întreg popor revoltat nu a reuşit, să-l înlăture pe Traian Băsescu din cea mai puternică poziţie statală a României, cea de preşedinte, un nou monstru, pe linia eredităţii de tip gestapovist, este fătat şi propulsat cu impetuozitate în scenă. Numele său, Sebastian Ghiţă.
Infiltrat în coasta lui Victor Ponta deîndată ce acesta a devenit proeminent politic, Sebastian Ghiţă s-a trezit pregătit în regim de urgenţă de către “structuri” pentru a asigura o formă convenabilă de succesiune pentru Traian Băsescu. I s-a construit şi pus la dispoziţie, peste noapte, o televiziune, i s-a asigurat o acoperire de deputat şi a fost aruncat în luptă să salveze cauza şi să o propăşească.
Multe similitudini între cei doi exponenţi ai securităţii, Traian şi Sebastian, despărţiţi doar prin năpârlire de aşa zisa metamorfoză a schimbului de generaţii: aceleaşi practici de manipulare grosolană prin media, aceeaşi predilecţie pentru trasul de sfori şi, mai ales, aceeaşi propensiune pentru ameninţare şi şantaj.
Recentul incident între colegii de partid (chipurile) Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă, în care cel de-al doilea nici măcar nu a simţit nevoia să-şi ia elementare precauţii când l-a ameninţat cu moartea pe primul, indică adevărata relaţie dintre cei doi. Este exact acelaşi tip de relaţie pe care o descria într-o emisiune la A3 doamna Maria Flucsa, fost Ministru al Industriei Uşoare în perioada 1987 – 1989 (http://octavpelin.wordpress.com/2014/02/17/fostul-ministru-comunist-al-industriei-usoare-din-perioada-1987-1989maria-flucsaa-povestit-despre-subaltenul-ei-traian-basescu-ca-n-am-intalnit-in-viata-mea-un-om-mai-viclean/) , relaţie între dânsa şi Traian Băsescu când acesta, şef la Anvers, i-a cerut şpagă pentru a-i aduce la timp, din Argentina, un import de piei crude necesare fabricilor din România. Cu toate că Traian Băsescu îi era, teoretic, subaltern doamnei ministru (tot aşa cum Sebastian Ghiţă îi este subaltern, pe linie de partid, vicepreşedintelui PSD Robert Negoiţă), nicio măsură de sancţionare a vicleanului funcţionar de la Anvers, cerută de doamna ministru, nu a fost aplicată împotriva acestuia. De ce? Deoarece şi atunci, ca şi acum, Securitatea era mai puternică decât Partidul.
Noul monstru propus de continuatorii abominabilei securităţi comuniste, Sebastian Ghiţă, se recomandă cu insolenţă, cu agresivitate, cu lipsă de scrupule, ca un tutore implacabil al lui Victor Ponta când vine vorba de prezervarea supremaţiei Securităţii asupra Partidului. Faptul că puţin i-a păsat lui Sebastian Ghiţă de consecinţele negative ale gestului său de interlop asupra PSD, acum, în plină campanie electorală, demonstrează (dacă mai era nevoie) cine e şeful şi unde-şi are acesta bârlogul.
Pe zi ce trece sunt mai convins că Victor Ponta este captiv. Dacă el va deveni preşedintele României atunci dinastia Securităţii va continua iar plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni nu va însemna o eliberare a ţării de spectrul trecutului ci doar o amăgitoare transmitere de ştafetă.

Contele de Saint GermainEditorialeAnvers,Maria Flucsa,Plesita,Robert Negoita,Sebastian Ghita,securitatea comunista,Victor PontaSecuritatea comunistă, această vacă nebună a terorismului instituţionalizat, nu numai că nu a murit dar e mereu gestantă. Precum scaiul dracului, îşi asigură supravieţuirea prin urmaşi monstruoşi, cu o singură linie în destin: să calce totul în picioare prin frică. Este interesant cum apar aceste buruieni carnivore, cu metodele lor...Blog politic si polemic