Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Securitatea comunistă, această vacă nebună a terorismului instituționalizat, nu numai că nu a murit dar e mereu gestantă. Precum scaiul dracului, își asigură supraviețuirea prin urmași monstruoși, cu o singură linie în destin: să calce totul în picioare prin frică.
Este interesant cum apar aceste buruieni carnivore, cu metodele lor mizerabile de injectat teroare, exact în perioadele în care jocurile de putere se ascut.
Ștafeta de la Pleșiță s-a rătăcit o vreme după revoluție în turbulențele schimbărilor de regim. Până când a fost înșfăcată cu mână forte de Traian Băsescu, homunculul fabricat de oculți în retortele de la Anvers și investit de aceștia cu perpetuarea hegemoniei lor.
Acum, când fatalitatea constituțională reușește să facă ceea ce un întreg popor revoltat nu a reușit, să-l înlăture pe Traian Băsescu din cea mai puternică poziție statală a României, cea de președinte, un nou monstru, pe linia eredității de tip gestapovist, este fătat și propulsat cu impetuozitate în scenă. Numele său, Sebastian Ghiță.
Infiltrat în coasta lui Victor Ponta deîndată ce acesta a devenit proeminent politic, Sebastian Ghiță s-a trezit pregătit în regim de urgență de către „structuri” pentru a asigura o formă convenabilă de succesiune pentru Traian Băsescu. I s-a construit și pus la dispoziție, peste noapte, o televiziune, i s-a asigurat o acoperire de deputat și a fost aruncat în luptă să salveze cauza și să o propășească.
Multe similitudini între cei doi exponenți ai securității, Traian și Sebastian, despărțiți doar prin năpârlire de așa zisa metamorfoză a schimbului de generații: aceleași practici de manipulare grosolană prin media, aceeași predilecție pentru trasul de sfori și, mai ales, aceeași propensiune pentru amenințare și șantaj.
Recentul incident între colegii de partid (chipurile) Robert Negoiță și Sebastian Ghiță, în care cel de-al doilea nici măcar nu a simțit nevoia să-și ia elementare precauții când l-a amenințat cu moartea pe primul, indică adevărata relație dintre cei doi. Este exact același tip de relație pe care o descria într-o emisiune la A3 doamna Maria Flucsa, fost Ministru al Industriei Ușoare în perioada 1987 – 1989 (http://octavpelin.wordpress.com/2014/02/17/fostul-ministru-comunist-al-industriei-usoare-din-perioada-1987-1989maria-flucsaa-povestit-despre-subaltenul-ei-traian-basescu-ca-n-am-intalnit-in-viata-mea-un-om-mai-viclean/) , relație între dânsa și Traian Băsescu când acesta, șef la Anvers, i-a cerut șpagă pentru a-i aduce la timp, din Argentina, un import de piei crude necesare fabricilor din România. Cu toate că Traian Băsescu îi era, teoretic, subaltern doamnei ministru (tot așa cum Sebastian Ghiță îi este subaltern, pe linie de partid, vicepreședintelui PSD Robert Negoiță), nicio măsură de sancționare a vicleanului funcționar de la Anvers, cerută de doamna ministru, nu a fost aplicată împotriva acestuia. De ce? Deoarece și atunci, ca și acum, Securitatea era mai puternică decât Partidul.
Noul monstru propus de continuatorii abominabilei securități comuniste, Sebastian Ghiță, se recomandă cu insolență, cu agresivitate, cu lipsă de scrupule, ca un tutore implacabil al lui Victor Ponta când vine vorba de prezervarea supremației Securității asupra Partidului. Faptul că puțin i-a păsat lui Sebastian Ghiță de consecințele negative ale gestului său de interlop asupra PSD, acum, în plină campanie electorală, demonstrează (dacă mai era nevoie) cine e șeful și unde-și are acesta bârlogul.
Pe zi ce trece sunt mai convins că Victor Ponta este captiv. Dacă el va deveni președintele României atunci dinastia Securității va continua iar plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni nu va însemna o eliberare a țării de spectrul trecutului ci doar o amăgitoare transmitere de ștafetă.

Contele de Saint GermainEditorialeAnvers,Maria Flucsa,Plesita,Robert Negoita,Sebastian Ghita,securitatea comunista,Victor PontaSecuritatea comunistă, această vacă nebună a terorismului instituționalizat, nu numai că nu a murit dar e mereu gestantă. Precum scaiul dracului, își asigură supraviețuirea prin urmași monstruoși, cu o singură linie în destin: să calce totul în picioare prin frică. Este interesant cum apar aceste buruieni carnivore, cu metodele lor...Blog politic si polemic