Scorul acestui articol
[Total: 28 voturi. Media: 4.1]

În cartea tehnică primordială cu care am fost lansaţi să populăm planeta ni se atribuie 5 simţuri de bază, cu întinderi limitate: văz, auz, miros, gust, tactil.

Scenarişti hollywoodieni dar şi oameni de ştiinţă doxaţi susţin despre creierul uman că ar fi folosit de posesori doar la 10% din capacitatea lui totală. Restul fiind păstrat în adormire, pentru a nu supraîncărca organismul cu sarcini pe care nu le-ar putea suporta.

Există numeroase exemple, ce nu pot fi puse la îndoială, că unii oameni, în anumite condiţii, dezvoltă comportamente excepţionale. De la experimente telepatice până la capacitatea de a vorbi brusc o limbă străină pe care nu au avut când şi unde să o înveţe în această viaţă, de la abilităţi matematice miraculoase până la minuni consemnate în dreptul unor canonizaţi, de la semeni care văd noaptea ca pisicile sau pot adulmeca precum câinii de urmă, avem de-a face cu o cazuistică tulburătoare privind secretele fiinţei umane.

Îmi imaginez creierul uman ca pe seiful unei bănci cu nenumărate casete de valori. Dintre acestea doar o mică parte sunt deschise şi active. Restul ascund, sub cheie şi cifruri, extensii senzoriale nebănuite dar şi pericole de care proiectantul nostru suprem a dorit să ne protejeze.

Într-una dintre aceste casete a fost ferecată, precum relele pământeşti în cutia Pandorei, bestialitatea umană.

De-o vreme se observă că această pornire, descalificantă pentru orice fiinţă raţională, bestialitatea, a început să se manifeste ca o supervedetă care pune stăpânire pe toate sursele noastre de informare, pe atenţia noastră hărţuită din toate părţile. E clar că ceva s-a întâmplat în mecanismul de autoprotecţie al speciei. O fisură, un şperaclu care a eliberat una dintre cele mai oribile fiare din străfundurile alcătuirii omeneşti.

Şperaclele capabile să desferece casetele până mai ieri ermetizate ale creierului nostru sunt, în principal, drogurile.

Adolf Hitler abuza de droguri, consumând regulat un cocktail de amfetamine, spermă de taur, otravă pentru şobolani şi morfină, potrivit documentarului „Nazi Underworld – Hitler’s Drug Use Revealed / Lumea nazistă necunoscută – Dezvăluiri despre abuzul de droguri al lui Hitler”, realizat de National Geographic.

Liderul nazist consuma peste 80 de tipuri de droguri în fiecare zi, fapt despre care medicul personal al lui Hitler, Theodore Morell, spune că l-a transformat într-un criminal cu sânge rece.

Este temeinic documentat faptul că „înainte să se arunce în aer, teroriștii Stat Islamic apelează la droguri menite să le alunge fricile. Aceștia folosesc mai mult droguri pe bază de amfetamină pentru a nu avea frică şi a nu simţi durere. Drogul principal poartă numele de captagon și este sub forma unei pilule de culoare albă”.

Venind mai în zilele noastre, la casele noastre, observăm o emancipare drogangistică la români de dimensiuni homerice. Untold-ul lui Boc, dat şi tot felul de sindrofii în masă numite, la alibi, festivaluri ori tabere de vară, ori şcoli ale tineretului de partid nu sunt altceva decât târguri clandestine de trafic de droguri, prilejuri de drogangeală sub acoperire.

Dementul de la 2 Mai care a spulberat cu maşina un grup de tineri, omorând pe loc doi dintre aceştia, era burduşit de cocaină, amfetamină și metamfetamină. De unde venea el? De la o “sărbătoare” a timeretului liber şi dezinhibat.

Exemple de cum alterează drogurile comportamentul uman sunt nenumărate. Forma de nebunie pe care ele, de cele mai multe ori, o induc este caracterizată prin agresivitate, violenţă de toate felurile care, uneori, poate ajunge la crime comise în forme pe care o minte normală nici nu le poate imagina. Crime precum acelea comise recent de teroriştii Hamas în satele israeliene de lângă Fâşia Gaza. Bestiile din rărunchii acestor terorişti au spart toate filtrele protectoare ale abisului din ei pentru a mai dovedi odată, dacă mai era nevoie, ce monştri poate naşte un creier distrus de îndoctrinări sau / şi de droguri.

Dacă cineva îşi mai imaginează că acele creaturi nu fuseseră drogate la greu înainte de a acţiona cum au acţionat înseamnă că este, cel puţin, un ins foarte naiv dintr-o lume foarte virtuală.

Putem include şi îndoctrinarea, de orice fel ar fi ea (religioasă, politică) în categoria drogurilor. Să nu uităm că un personaj celebru a numit-o, cu vreo două secole în urmă, “opium pentru popor”.

Când filtrele abisului din noi nu mai funcţionează, semne exterioare apar imediat. Trebuie doar ca cineva, cât de cât cunoscător al naturii umane, să observe, să înteleagă şi să încerce a declanşa o alarmă.

Apropos, ca să încheiem într-o notă nu tragică ci doar tragi – comică: credeţi că doamnei Şoşoacă, privindu-i ultimele ieşiri publice, îi mai funcţionează filtrele abisului din dânsa? Sau acel abis răbufneşte nestingherit şi copleşitor în societatea românească demonstrând astfel că, uneori, şi abisul poate mirosi urât?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/10/seif.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/10/seif-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialedeclaratii Sosoaca,droguri,razboi Israel,teroristi HamasÎn cartea tehnică primordială cu care am fost lansaţi să populăm planeta ni se atribuie 5 simţuri de bază, cu întinderi limitate: văz, auz, miros, gust, tactil. Scenarişti hollywoodieni dar şi oameni de ştiinţă doxaţi susţin despre creierul uman că ar fi folosit de posesori doar la 10% din capacitatea...Blog politic si polemic