Scorul acestui articol
[Total: 22 voturi. Media: 4.7]

 

Motto

Eu cred că Albert Einstein a fost un mesager şi nu un descoperitor.
Eu cred că balada Mioriţa este un diagnostic şi nu o sentinţă.
Eu cred că inteligenţa artificială va distruge lumea, nu o va salva.

 

Punând cap la cap toate cele din Motto, concluzionez:

Eu cred că alegerile de la anu’ nu se vor decide la urne ci sunt deja decise.

Domnul Eduard Helvig, glumeşte enigmatic şi premonitoriu pe Linkedin. Ne face cu ochiul şi ne informează din fuga dronei lui care scanează totul: “La Hollywood continuă greva scenariștilor. La București, scenariștii lucrează la foc continuu…”!

Omul spune ce ştie! Şi ştie ce spune!

Însă…

… Dacă scenariştii de la Bucureşti ar lucra pentru el cred că el n-ar scoate o vorbă despre zelul lor. Aşa, însă, comentariul său pare împins de un năduf vizionar: “deci nu mai e valabil ce-am stabilit?!”

La noi toate alegerile importante, prezidenţialele mai ales, vin cu mutarea în plic. De ani buni rezultatul lor nu se mai dispută la urne ci este un ordin executoriu.

Domnul Helvig tocmai ne-a anunţat că a fost scos din jocul pentru Cotroceni. Eu aşa interpretez, din moment ce şi-a asumat, prin această glumiţă, calitatea de spectator şi comentator cu simţul umorului.

E mare agitaţie cu AUR. Ce ascensiune are în preferinţele românilor partidul lui George Simion şi cum va spulbera el totul la alegerile de la anu’…

Să fim serioşi! Acul pentru această umflătură dubioasă apărută din senin este deja pregătit. Deocamdată s-a folosit doar ciupitura cu violul de la şcoala de vară. E pusă la dospit, la infectat şi, dacă va fi nevoie, va deveni furuncul. George Simion, dacă nu-şi bagă minţile în cap şi continuă să-şi dea aere de lider providenţial, va descoperi până la primul set de alegeri ce poate ţâşni dintr-un furuncul pe care îl spargi cu un ac înroşit.

Motoarele de lucru pentru regia electorală din 2024 s-a pus deja în mişcare.

Nimic nu e întâmplător! Nici nu Firea, nici cu Buzatu, nici cu violul de la AUR, nici cu penala Clotilde. Vor tot apărea bombe politice de presă în lunile următoare, ca ciupercile după ploaie.

Tot ce mă interesează în acest moment este să înţeleg pentru cine se fac cărţile.

Vă amintiţi cum a fost paraşutat, din neant, Klaus Iohannis la Cotroceni? Cu cât timp înainte de alegeri a pornit, atunci, marea acţiune pro – Iohannis avându-l ca maestru de ceremonii pe Crin Antonescu? Cam cu un an înainte. Cam de atât timp au nevoie dealerii de preşedinţi pentru ţări periferice ca să aranjeze cărţile.

Sunt convins că pentru România 2024 măsluirea deja a început.

Scenariştii de la Bucureşti lucrează la foc continuu. Da, dar şi cei de peste ocean, cu toată greva de la Holywood.

Pe cine or fi pus ei ochii pentru înfeudarea noastră pe următorii 10 ani? Pe Geoană, pe Kovesi, pe Ciolacu?

Sau pregătesc scoaterea din joben a unui iepure pe care nici nu-l bănuim?

Eu cred…

că trebuie să fim cu ochii pe postările lui Eduard Helvig.

Deocamdată ne livrează discret, pe Linkedin, şopârle târându-se labirintic intre Hollywood şi Vaslui. Poate însă, dintr-o nebăgare de seamă bine pregătită, ne scapă, pe parcurs, şi iepuraşul.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/09/Helvig.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/09/Helvig-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialecandidatura la presedintie,Ciolacu,Eduard Helvig,Geoana,Kovesi,scenaristii de la Bucuresti  Motto Eu cred că Albert Einstein a fost un mesager şi nu un descoperitor. Eu cred că balada Mioriţa este un diagnostic şi nu o sentinţă. Eu cred că inteligenţa artificială va distruge lumea, nu o va salva.   Punând cap la cap toate cele din Motto, concluzionez: Eu cred că alegerile de la anu’...Blog politic si polemic