Scorul acestui articol
[Total: 19 voturi. Media: 4.9]

Asta e tot ce va rămâne din această stafie ce ne-a pângărit viața în ultimii 10 ani: santajul si razbunarea. Zgura șantajului dezumanizant, zestre de la zgripțuroaica securitate ce l-a hrănit la sânul ei delegându-l continuator sub acoperire în vremuri noi, de restriște pentru ea și animalica sete de răzbunare izvorâtă dintr-un primitivism lipsit de raționalitate.
Câtor lași le-a călcat în picioare și fărâma de onoare și demnitate pe care o mai aveau umilindu-i, precum pe Aspazia Cojocaru, după metoda sclavagistă împinsă la extrem: cu trupul tău nu mai am ce face, babo, spiritul tău, cârpo, îl vreau să mă vidanjeze de flegma oprobriului popular.
Se laudă că a reformat justiția. Ce brașoavă de prostit idioți. Cum să numești reformat un organism pe care l-ai transformat în arma ta de răzbunare, într-un instrument sinistru și docil de schingiuire a celor ce nu ți s-au supus. Nu zic, or fi arestat procurorii și belferiți din banul public dar asta pentru că prin aceia trecea drumul spre marile oftici ale împielițatului, fie ele partide (predilect PSD și PNL) sau politicieni (Năstase, Voiculescu), nu din mare vocație justițiară. Se poate numi justiție (și reformată și liberă pe deasupra) o institutie atât de chioară încât nu vede jaful făcut de „regina” Blejnar și încrengătura din jurul ei sau ravagiile pirandei Udrea și a consortului Cocoș cu terminații de influență și conturi la chiar jupânul lor pleșuv?
Când un gangster primitiv conduce o turmă, să nu te miri că turma se degradează după el, împrumutându-i năravurile. Asta am fost, cu mici excepții: o turmă păstorită de un resentimentar crud și hoț. Iar toate furtișagurile, „ïngineriile” incredibile care apar la lumină în ultima vreme, mafia pădurilor, mafia imobiliară își au modelul la vârf: moșia Nana, retrocedările lui Ginerică, penthausul Ioanei din cartierul Popoviciu, casa din Mihăileanu”¦
Am deschis azi o sticlă de șampanie: pentru speranța că am scăpat, pentru a ruga divinitatea să dea success exorcizării de la Palatul Cotroceni la care am asistat. Diavolul a fost alungat. Fie să nu se mai întoarcă!
Mă gândeam apoi, euforizat și de alcool, desigur, ce lovitură de maestru ar da DNA-ul dacă în seara asta, când satanicul cuplu Băsescu „“ Udrea ar ieși de la berăria speranței lor, i-ar umfla pe cei doi cu mascații și i-ar duce, încătușați, spre arestul preventiv al începutului lor de ispășire.
E bine să mai și visăm frumos din când în când. Mai ales că, din când în când, visele se mai și împlinesc.
La bună trezire!

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Aspazia Cojocaru,cartierul Popoviciu,casa din Mihaileanu,Dan Voiculescu,DNA,Dorin Cocos,Elena Udrea,exorcizare,Ioana Basescu,mosia Nana,PNL,PSD,razbunare,santaj,Sorin Blejnar regina,stafie,zgripturoaica securitateAsta e tot ce va rămâne din această stafie ce ne-a pângărit viața în ultimii 10 ani: santajul si razbunarea. Zgura șantajului dezumanizant, zestre de la zgripțuroaica securitate ce l-a hrănit la sânul ei delegându-l continuator sub acoperire în vremuri noi, de restriște pentru ea și animalica sete de...Blog politic si polemic