Scorul acestui articol
[Total: 19 voturi. Media: 4.9]

Asta e tot ce va rămâne din această stafie ce ne-a pângărit viaţa în ultimii 10 ani: santajul si razbunarea. Zgura şantajului dezumanizant, zestre de la zgripţuroaica securitate ce l-a hrănit la sânul ei delegându-l continuator sub acoperire în vremuri noi, de restrişte pentru ea şi animalica sete de răzbunare izvorâtă dintr-un primitivism lipsit de raţionalitate.
Câtor laşi le-a călcat în picioare şi fărâma de onoare şi demnitate pe care o mai aveau umilindu-i, precum pe Aspazia Cojocaru, după metoda sclavagistă împinsă la extrem: cu trupul tău nu mai am ce face, babo, spiritul tău, cârpo, îl vreau să mă vidanjeze de flegma oprobriului popular.
Se laudă că a reformat justiţia. Ce braşoavă de prostit idioţi. Cum să numeşti reformat un organism pe care l-ai transformat în arma ta de răzbunare, într-un instrument sinistru şi docil de schingiuire a celor ce nu ţi s-au supus. Nu zic, or fi arestat procurorii şi belferiţi din banul public dar asta pentru că prin aceia trecea drumul spre marile oftici ale împieliţatului, fie ele partide (predilect PSD şi PNL) sau politicieni (Năstase, Voiculescu), nu din mare vocaţie justiţiară. Se poate numi justiţie (şi reformată şi liberă pe deasupra) o institutie atât de chioară încât nu vede jaful făcut de “regina” Blejnar şi încrengătura din jurul ei sau ravagiile pirandei Udrea şi a consortului Cocoş cu terminaţii de influenţă şi conturi la chiar jupânul lor pleşuv?
Când un gangster primitiv conduce o turmă, să nu te miri că turma se degradează după el, împrumutându-i năravurile. Asta am fost, cu mici excepţii: o turmă păstorită de un resentimentar crud şi hoţ. Iar toate furtişagurile, “ïngineriile” incredibile care apar la lumină în ultima vreme, mafia pădurilor, mafia imobiliară îşi au modelul la vârf: moşia Nana, retrocedările lui Ginerică, penthausul Ioanei din cartierul Popoviciu, casa din Mihăileanu…
Am deschis azi o sticlă de şampanie: pentru speranţa că am scăpat, pentru a ruga divinitatea să dea success exorcizării de la Palatul Cotroceni la care am asistat. Diavolul a fost alungat. Fie să nu se mai întoarcă!
Mă gândeam apoi, euforizat şi de alcool, desigur, ce lovitură de maestru ar da DNA-ul dacă în seara asta, când satanicul cuplu Băsescu – Udrea ar ieşi de la berăria speranţei lor, i-ar umfla pe cei doi cu mascaţii şi i-ar duce, încătuşaţi, spre arestul preventiv al începutului lor de ispăşire.
E bine să mai şi visăm frumos din când în când. Mai ales că, din când în când, visele se mai şi împlinesc.
La bună trezire!

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Aspazia Cojocaru,cartierul Popoviciu,casa din Mihaileanu,Dan Voiculescu,DNA,Dorin Cocos,Elena Udrea,exorcizare,Ioana Basescu,mosia Nana,PNL,PSD,razbunare,santaj,Sorin Blejnar regina,stafie,zgripturoaica securitateAsta e tot ce va rămâne din această stafie ce ne-a pângărit viaţa în ultimii 10 ani: santajul si razbunarea. Zgura şantajului dezumanizant, zestre de la zgripţuroaica securitate ce l-a hrănit la sânul ei delegându-l continuator sub acoperire în vremuri noi, de restrişte pentru ea şi animalica sete de...Blog politic si polemic