Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Blogul acesta, mic şi puţin vizitat cum e, îmi face surpriza, plăcută, evident, de a devoala o forfotă disproporţionată şi adevărate “tehnici de luptă” îndreptate împotriva sa, venind  din tabăra celor pe care, de regulă, îi vizăm cu comentariile noastre critice. Când spun “îï vizăm” mă refer nu doar la mine ci şi la vizitatorii mei fideli care, de multe ori, sunt chiar mai combativi şi cu analize mai bune decât mine.

Ce observ? Câte un val de voturi negative, ca un stol de păsări negre (cam 10 – 15 în formaţie), trecând peste comentariile noastre rapid în intervalul a doar câteva minute şi acţionând disciplinat, ca la comandă, într-un sens unic. Mai observ apariţia unor vizitatori insoliţi (Berenger, Emigrant, Luc), unii din categoria “plutonier sub acoperire”, spurcaţi la gură şi distructivi ca un bolovan aruncat într-un geam, alţii, mai mari în grad, uleioşi şi subtil subversivi, care lucrează cu intrigi şi cu tehnici de surpare din interior.

Nu e ciudat să vezi că Niels Smecker, un luptător redutabil şi onest (a dovedit asta prin valoarea şi consecvenţa în timp a opiniilor sale) primeşte 11, 15, 12, 16 voturi negative, un alt combatant, e drept, mai contondent, Lucifer, primeşte 12, 13, 12, 20 voturi negative, în vreme ce eu primesc 13, 11, 9, 12, 7, voturi pozitive iar Hendrix, tot pozitive, 16, 20, 18 ? Şi asta în condiţiile în care toţi cei 4 numiţi aici suntem (prin ceea ce scriem) de aceeaşi parte a baricadei, deci, în mod normal, ar fi trebuit să fim votaţi cam la fel (cu plus sau cu minus) de nişte vizitatori fără temă de casă? Mie mi se pare că se încearcă o dezbinare între membrii nucleului dur şi o îndepărtare de acest blog a unor vizitatori inocenţi, care nu mai ştiu ce să înţeleagă văzând atâtea contradicţii în voturi.

Şi la ultimele mele postări pe forumuri (mai ales la EVZ) am constatat mobilizări ale susţinătorilor puterii care sugerează o acţiune la comandă. De exemplu, ieri, în EVZ, pe forumul de la articolul lui Mihăieş http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-mie-dati-mi-strazi-pavate-954672.html , într-o mare generală de comentarii votate de până la 10, maximum 15 persoane, cei care au combătut postarea mea (ora 11:43) au întrunit 47, 48, 41, 41 voturi şi nu pe comentarii de substanţă ci, practic, pe înjurături.

În fine, treaba lor. Am vrut doar să le comunic că le-am observat manevrele şi vouă, celor de-aici, să vă atrag atenţia că deranjăm. Ceea ce este măgulitor.

Contele de Saint GermainEditorialeEVZ,Mircea Mihaies,voturi negativeBlogul acesta, mic şi puţin vizitat cum e, îmi face surpriza, plăcută, evident, de a devoala o forfotă disproporţionată şi adevărate “tehnici de luptă” îndreptate împotriva sa, venind  din tabăra celor pe care, de regulă, îi vizăm cu comentariile noastre critice. Când spun “îï vizăm” mă refer nu doar...Blog politic si polemic