Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Blogul acesta, mic și puțin vizitat cum e, îmi face surpriza, plăcută, evident, de a devoala o forfotă disproporționată și adevărate „tehnici de luptă” îndreptate împotriva sa, venind  din tabăra celor pe care, de regulă, îi vizăm cu comentariile noastre critice. Când spun „îï vizăm” mă refer nu doar la mine ci și la vizitatorii mei fideli care, de multe ori, sunt chiar mai combativi și cu analize mai bune decât mine.

Ce observ? Câte un val de voturi negative, ca un stol de păsări negre (cam 10 „“ 15 în formație), trecând peste comentariile noastre rapid în intervalul a doar câteva minute și acționând disciplinat, ca la comandă, într-un sens unic. Mai observ apariția unor vizitatori insoliți (Berenger, Emigrant, Luc), unii din categoria „plutonier sub acoperire”, spurcați la gură și distructivi ca un bolovan aruncat într-un geam, alții, mai mari în grad, uleioși și subtil subversivi, care lucrează cu intrigi și cu tehnici de surpare din interior.

Nu e ciudat să vezi că Niels Smecker, un luptător redutabil și onest (a dovedit asta prin valoarea și consecvența în timp a opiniilor sale) primește 11, 15, 12, 16 voturi negative, un alt combatant, e drept, mai contondent, Lucifer, primește 12, 13, 12, 20 voturi negative, în vreme ce eu primesc 13, 11, 9, 12, 7, voturi pozitive iar Hendrix, tot pozitive, 16, 20, 18 ? Și asta în condițiile în care toți cei 4 numiți aici suntem (prin ceea ce scriem) de aceeași parte a baricadei, deci, în mod normal, ar fi trebuit să fim votați cam la fel (cu plus sau cu minus) de niște vizitatori fără temă de casă? Mie mi se pare că se încearcă o dezbinare între membrii nucleului dur și o îndepărtare de acest blog a unor vizitatori inocenți, care nu mai știu ce să înțeleagă văzând atâtea contradicții în voturi.

Și la ultimele mele postări pe forumuri (mai ales la EVZ) am constatat mobilizări ale susținătorilor puterii care sugerează o acțiune la comandă. De exemplu, ieri, în EVZ, pe forumul de la articolul lui Mihăieș http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-mie-dati-mi-strazi-pavate-954672.html , într-o mare generală de comentarii votate de până la 10, maximum 15 persoane, cei care au combătut postarea mea (ora 11:43) au întrunit 47, 48, 41, 41 voturi și nu pe comentarii de substanță ci, practic, pe înjurături.

În fine, treaba lor. Am vrut doar să le comunic că le-am observat manevrele și vouă, celor de-aici, să vă atrag atenția că deranjăm. Ceea ce este măgulitor.

Contele de Saint GermainEditorialeEVZ,Mircea Mihaies,voturi negativeBlogul acesta, mic și puțin vizitat cum e, îmi face surpriza, plăcută, evident, de a devoala o forfotă disproporționată și adevărate 'tehnici de luptă' îndreptate împotriva sa, venind  din tabăra celor pe care, de regulă, îi vizăm cu comentariile noastre critice. Când spun 'îï vizăm' mă refer nu doar...Blog politic si polemic