Scorul acestui articol
[Total: 46 voturi. Media: 4.6]

 

Există o mare mirare națională: de ce nu verifică SRI dacă facturile prezentate de Coldea, despre care Ghiță pretinde, cu dovezi, că ar fi false, sunt autentice sau nu?

Această mirare, propagată de media și amplificată de tot felul de părelologi de mâna a doua, mie îmi declanșează un râs nervos. Pentru că, din superficialitate sau din prostie, ascunde un adevăr deloc flatant pentru compatrioții noștri: sunt mulți naivi în țara asta!

De ce nu verifică SRI niște simple facturi? El, cel mai tare serviciu de intelligence din Europa?

Dar cum vă puteți închipui așa ceva? Că nu a verificat?

Când e vorba de interesul său, SRI nu are limite nici de buget nici de timp. Fiți siguri că SRI a verificat facturile respective în secunda doi  de la apariția știrii. A verificat și a constatat că e nasol. Că Ghiță are dreptate.

Păi ce-ar fi fost apărare mai simplă și mai convingătoare din partea SRI, la valul de acuzații împotriva sa și a lui Coldea, decât să arate publicului adevărul, dacă adevărul i-ar fi convenit? Să demonstreze, adică, public, că Ghiță e un mincinos, că facturile lui Coldea sunt bune iar el, Ghiță, lucrează cu acte măsluite, în vreme ce dânsul, serviciul, și Coldea, exponentul lui la vârf, sunt întruchiparea deontologiei profesionale.

Fiți siguri, stimații mei cititori, că toate problemele compromițătoare ridicate de Ghiță, la care SRI nu răspunde, se confirmă prin simpla „neinvestigare oficială de către SRI”!

Vizitele lui Kovesi la casele conspirative ale SRI nu au fost confirmate oficial. Dar nici nu au fost negate cu documente inatacabile. De ce? Pentru că ele au existat. Au fost reale. Iar documente inatacabile nu există!

Video-conferințele de luni ale lui Coldea, cu participarea lui Kovesi, pe teme de dosare grele, nu sunt desființate, ca știre falsă lansată de Ghiță, pentru că au avut loc. Cu martori și inregistrări. Altfel, dacă erau invenții răuvoitoare, o superforță precum SRI avea zeci de posibilitați inatacabile de a demonstra asta.

Și așa mai departe!

Deci, rețineti un lucru de minim bun simț: acolo unde SRI este acuzat și nu dezminte (sau o face cu jumătate de gură, fără probe), acolo unde Laura Kovesi nu se apără cu probe indubitabile ci doar cu minciuni rizibile și ușor de demontat, adevărul este de partea acuzatorilor lor.

Dacă, în România, există o entitate care poate produce orice probă, dacă această probă există, această entitate este SRI. Și, prin filiație instituțională, DNA.

Nu a verificat SRI dacă facturile lui Coldea sunt autentice?

Ohoho!!! Treziți-vă!

A făcut-o din prima clipă și i-a dat cu minus!

Sigur, principiile juridice ne spun că, în primă fază, acuzatorul trebuie să probeze, nu acuzatul.

Când, însă acuzatul, omnipotent, ar dispune de toate posibilitățile de a demonstra că acuzatorul minte, de ce nu ar uza de această demonstrație?

Realitatea arată că, atunci când poate, și are dreptate, o face.

Nu este cazul Laurei Kovesi. Ea a început să nege, dar fără probe. Numai declarativ.

Astfel mai mult se acuză decât să se scuze. Și asta se va vedea! Și o va îngropa!

Contele de Saint GermainEditorialeacuzatiile lui Ghita,case conspirative ale SRI,Coldea,DNA,facturile false ale lui Coldea,Kovesi,neinvestigatii oficiale,principii juridice,Sebastian Ghita,servicii de intelligence,SRI  Există o mare mirare națională: de ce nu verifică SRI dacă facturile prezentate de Coldea, despre care Ghiță pretinde, cu dovezi, că ar fi false, sunt autentice sau nu? Această mirare, propagată de media și amplificată de tot felul de părelologi de mâna a doua, mie îmi declanșează un râs...Blog politic si polemic