Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Mitingul de mâine al USL  reprezintă un gest hazardat.  Riscul de a fi folosit ca prilej pentru  o nouă diversiune a panicatului Traian Băsescu este foarte mare. Teamă mi-e de două lucruri:

–          Fie să fie scoşi din nou la devastat băieţii lui Neţoiu – PUNR şi să se incerce, apoi, a pune totul în seama opoziţiei;

–          Fie să fie asmuţiţi parte a demonstranţilor din Piaţa Universităţii spre mitingul USL şi să se provoace cine ştie ce încăierări acolo pentru a se dezbina protestatarii şi a fi discreditate ambele mitinguri.

Acum , când scaunul lui Traian Băsescu pare a fi chiar mai periclitat decât  înaintea prezidenţialelor din 2009, mă tem să nu avem din nou parte de un gest sinucigaş, precum vizita lui Geoană la Vântu, care să răstoarne dramatic situaţia.

Eu nu înţeleg un lucru: dece, acum când evenimentele curg în favoarea ei, opoziţia se străduieşte să joace riscant, dând şanse adversarului, în loc să fie discretă şi să mizeze, inteligent, pe simpla progresie a nemulţumirii populaţiei?

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Geoana,Miting USL,Netoiu,PUNR,VantuMitingul de mâine al USL  reprezintă un gest hazardat.  Riscul de a fi folosit ca prilej pentru  o nouă diversiune a panicatului Traian Băsescu este foarte mare. Teamă mi-e de două lucruri: -          Fie să fie scoşi din nou la devastat băieţii lui Neţoiu – PUNR şi să se incerce,...Blog politic si polemic