Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Mitingul de mâine al USL  reprezintă un gest hazardat.  Riscul de a fi folosit ca prilej pentru  o nouă diversiune a panicatului Traian Băsescu este foarte mare. Teamă mi-e de două lucruri:

-          Fie să fie scoși din nou la devastat băieții lui Nețoiu „“ PUNR și să se incerce, apoi, a pune totul în seama opoziției;

-          Fie să fie asmuțiți parte a demonstranților din Piața Universității spre mitingul USL și să se provoace cine știe ce încăierări acolo pentru a se dezbina protestatarii și a fi discreditate ambele mitinguri.

Acum , când scaunul lui Traian Băsescu pare a fi chiar mai periclitat decât  înaintea prezidențialelor din 2009, mă tem să nu avem din nou parte de un gest sinucigaș, precum vizita lui Geoană la Vântu, care să răstoarne dramatic situația.

Eu nu înțeleg un lucru: dece, acum când evenimentele curg în favoarea ei, opoziția se străduiește să joace riscant, dând șanse adversarului, în loc să fie discretă și să mizeze, inteligent, pe simpla progresie a nemulțumirii populației?

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Geoana,Miting USL,Netoiu,PUNR,VantuMitingul de mâine al USL  reprezintă un gest hazardat.  Riscul de a fi folosit ca prilej pentru  o nouă diversiune a panicatului Traian Băsescu este foarte mare. Teamă mi-e de două lucruri: -          Fie să fie scoși din nou la devastat băieții lui Nețoiu '“ PUNR și să se incerce,...Blog politic si polemic