Scorul acestui articol
[Total: 40 voturi. Media: 4.7]

 

„žGeții sunt cei mai bărbați È™i mai drepți dintre traci”
Herodot, „žIstorii”

 

O țară înseamnă în primul rând pământ. Pământul ei, al țării! Mai are țara și altele: È™i ape È™i stânci È™i aerul de deasupra, dar poporul care-i dă suflet îÈ™i ține rădăcinile înfipte nu în acelea, altele, ci în pământ. În pământul țării lui. Rădăcini sub formă de locuințe, de plante È™i animale ce-i însoțesc ciclurile de viață, de lanțuri ale străbunilor prin care curge seva istoriei, culturii, tradițiilor, limbii. Chiar È™i lacurile, È™i râurile, È™i munții, È™i marea, până la urmă tot pe pământul patriei se sprijină!

Pământ cu rădăcini înfipte în el. Rădăcini menite să afle hrană È™i stabilitate.  Așa a rânduit demiurgul lucrurile în planul său primordial.

De la o vreme, însă, beția puterii le-a dat unor semeni, nu îndeajuns de înțelepți, de vizionari, și cu frica lui Dumnezeu, trufia de a crede că pot È™i că au dreptul să umble la fundamentele acestui miracol.  Astfel au apărut organismele modificate genetic, tehnicile de clonare, alcătuirile hibrid È™i alte asemenea intervenții hazardate în ecuațiile de bază ale vieții pe pământ.

Antena 3 a prezentat aseară, târziu, un documentar descumpănitor pe această temă: cum se produc „žroÈ™iile hibrid” (http://www.antena3.ro/life/viata-sanatoasa/otrava-din-farfurie-rosiile-hibrid-276869.html).

Două lucruri mi-au stricat somnul pentru care mă pregătisem: încărcătura simbolică a filmului È™i cât de aproape de noi a ajuns, în rău, competiția omului egocentric cu Dumnezeu.

În esență, filmul ne înfățiÈ™a un soi de seră gigantică de produs tomate, în care lumina zilei era simulată 23 de ore din 24 È™i în care, ca niÈ™te dezordonate liane tropicale,  vrejuri cu pătlăgele în degradeu, de la roÈ™u – sângeriu la verde – vezică, creau o impresie de abundență scăpată de sub control. Un puternic sentiment de science „“ fiction era dat de o rețea de tuburi de plastic susținute, pe deasupra „žjunglei”, de niÈ™te conducte magistrale de alimentare, de grosimea unei trompe de elefant.  Tuburile flexibile plonjau din È™tuțurile lor, ca niÈ™te drenuri de transfuzie, spre fiecare rădăcină de plantă, spre a o hrăni. Și aici, la capătul drumului, constatai frecându-te la ochi că, din alcătuirea straniului laborator, lipsea cu desăvârÈ™ire elementul de bază al oricărei sere: pământul. Rădăcinile acestei jungle artificiale nu se dezvoltau, ca orice rădăcină normală, în pământ, ci în niÈ™te bureți sintetici. Puteți crede aÈ™a ceva?

Reportajul nu a fost făcut în studiourile de la Hollywood ci la Reghin, județul MureÈ™. Iar încărcătura simbolică a filmului, pentru mine, a pornit nu de la recoltele uriaÈ™e de roÈ™ii fără gust obținute astfel, ci de la împlântarea rădăcinilor în altceva decât pământul ce le-a fost hărăzit dintotdeauna.

Și acum să aplicăm  această introducere, poate prea lungă, la ceea ce ne doare: patriarhala noastră țară cu pervertiții ei conducători.

Se tot vorbeÈ™te (È™i dovezi ni se oferă cu nemiluita) că țara nu este condusă în prezent de cei aleÈ™i democratic, adică de popor, la urne, ci de forțe oculte care nu au niciun fel de legitimitate, ce dirijează totul după bunul lor plac, egoist È™i în total dispreț al patriotismului.

O mână de oameni È™ireți a prins în capcană o țară întreagă È™i nu mai vrea să-i dea drumul cu niciun chip. Vrea s-o exploateze la sânge, și gata! Dar oare vorbim de „žoameni È™ireți” sau de ceva mult mai monstruos, de humanoizi modificați genetic în filozofia È™i după modelul producerii pătlăgelelor hibride de la care am pornit?

De câte ori vorbesc despre abuzurile grosolane ale unora dintre instituțiile noastre de forță, se găsesc unii, deÈ™tepți nevoie mare, să mă contreze È™i să-mi deschidă ochii cu următoarea teorie: „žChiar dacă uneori nedemocratic, ceea ce face „žbinomul” face spre binele țării, spre binele poporului. Unele decizii importante, bazate pe informații È™i competențe extrem de specifice, nu pot fi lăsate pe mâna majorităților neinstruite. Ele sunt, strict, apanajul specialiÈ™tilor”.

Am multe feluri de a le răspunde acestor înghițitori pe nemestecate  de teorii securistice ce încearcă să deghizeze trădarea de țară în slujire de țară.

Întâi de toate că „žmajoritățile neinstruite” decid doar o dată la 4 ani. În rest vorbesc pentru ele „žminoritățile alese”. Care au la dispoziție specialiÈ™ti È™i instrumente democratice care să le ajute să ia deciziile importante. Ori, la noi, ce se întâmplă azi? Aceste „žminorități alese”, în loc să fie lăsate să-È™i joace rolul constituțional, sunt decimate È™i timorate prin inculpări È™i arestări preventive îndoielnice, direcționate politic, de o mână de nealeÈ™i de nimeni, care se substituie statului.

În al doilea rând, chiar dacă am admite că această mână de oameni, cu tot, cu abuzurile È™i orbirile È™i inechitățile È™i răzbunările sale, ar fi bine intenționată, ar vrea să acționeze spre binele țării, în sens patriotic, nu avem decât să ne uităm la rezultate È™i să constatăm:

  • a scăzut corupția? Doamna Kovesi, însăÈ™i, zice că nu;
  • a crescut încrederea populației în justiție? Ultimul eurobarometru ne dă veÈ™ti de-a dreptul deprimante;
  • s-au recuperat prejudiciile de miliarde de euro produse de marii tunari ai națiunii? CocoÈ™, Udrea, Blejnar, Blaga, Videanu (ca să nu mai vorbesc de Băsescu, bidonul final al tuturor È™păgilor de milioane) îÈ™i petrec vacanțe ostentativ de opulente;
  • avem acum o clasă politică mai bună decât cea inlocuită de oculți prin catastrofele de miniÈ™tri ale guvernului „žmeu” (miniÈ™tri aÈ™a zis tehnocrați, în realitate de un diletantism È™i un cinism securistic mai nocive decât calamitățile naturale)? Dimpotrivă!

Èšara merge din rău în mai rău È™i tocmai cei care ar trebui să îi apere interesele par a fi jurat credință intereselor altora.

România înseamnă pământul României. Românii adevărați ar trebui să îÈ™i aibă rădăcinile în acest pământ, al României, și nu în altceva, altundeva. Noi constatăm astăzi că în fruntea unor instituții cruciale se află români cu rădăcinile prinse în burete. Îți vine să înnebunești de atâta absurd! Și care români sunt alimentați nu firesc, din seva  È™i cernoziomul Bărăganului, ci cu picurătoare artificiale, ce le schimbă naționalitatea sângelui.

AÈ™a cum roÈ™iile hibrid din reportaj au păstrat doar aspectul roÈ™iilor adevărate, fără aroma È™i savoarea cu care acelea, autenticele,ne-au obiÈ™nuit, È™i humanoizii modificați genetic care conduc ilegitim România în acest moment au doar aparență de români. Ceea ce li se injectează, de către ambasade și agenți de influență alogeni, prin buretele  care le ține loc de patrie, îi deznaționalizează total.

Condiția de român, pe lângă multe stigmate care au mutilat-o de-a lungul istoriei, are în devenirea ei și un mic semn de  noblețe, recuperator: particula getică.

Să luăm aminte la vorbele lui Herodot: „žGeții sunt cei mai bărbați È™i mai drepți dintre traci”. Ne-o fi diluat istoria, dar, acolo, o cuantă de get tot s-o mai găsi prin țărișoară! Care să nu-i lase să treacă în uitare, înainte de a le administra binemeritatele pedepse pentru trădare, pe acei conducători înscăunați cu prețul dezrădăcinării din pământul patriei lor.

Încă vă mai puteți salva „“ le spun acestora. Cât nu e prea târziu, eliberați poporul din capcana în care  l-ați prins și întoarceți-vă la îndeletnicirile voastre constituționale.

Căci, tot despre geți, DEX-ul adaugă:

Geți m. pl. cel mai curagios dintre neamurile trace, aÈ™ezat în România; unde se contopi mai târziu cu Dacii sub Decebal. Geții de lângă Marea-Neagră erau sălbatici È™i cruzi…

Contele de Saint GermainEditorialeAntena 3,Blaga,Blejnar,cernoziomul Baraganului,clonare,Cocos,dacii,Decebal,Getii,Herodot,Marea Neagra pamant,organisme modificate genetic,radacini,rosii hibrid,Tradare de tara,Udrea,Videanu  'žGeții sunt cei mai bărbați È™i mai drepți dintre traci' Herodot, 'žIstorii'   O țară înseamnă în primul rând pământ. Pământul ei, al țării! Mai are țara și altele: È™i ape È™i stânci È™i aerul de deasupra, dar poporul care-i dă suflet îÈ™i ține rădăcinile înfipte nu în acelea, altele, ci în...Blog politic si polemic