Scorul acestui articol
[Total: 1427 voturi. Media: 5]

 

Laura Kovesi a È™tiut de la început că ordonatorul operațiunii Black Cube este din zona lui Klaus Iohannis, dacă nu chiar el însuÈ™i. Niciodată nu l-a considerat pe neamț de-al ei. Prin urmare, l-a documentat cu prioritate È™i, la răstimpuri, i-a dat semnale că „žÈ™tie”, că „žare”, că „žpoate”.

Nu cuteza însă să-l atace frontal deoarece preÈ™edintele, cât de plastilinos ar fi fost el de la natură, este totuÈ™i un personaj puternic prin specificul funcției. AÈ™a că a ales jocul de-a zăbala, folosind dosare È™i amenințări voalate pe post de căpăstru.

Până la urmă nu i-a mers! La câte tinichele are È™i ea legate de coadă È™i-a zis că nu e bine să-È™i forțeze norocul. Și s-a trezit revocată fără a apuca, măcar, să-È™i aranjeze o sinecură cu imunitate.

Surse spun că i s-au propus mai multe variante asiguratoare în schimbul demisiei. A refuzat mereu, pentru că se considera intangibilă. Drogul puterii!

Abia acum Black Cube poate închide dosarul Kovesi. Și poate raporta o nouă victorie. Anunțul lui Netanyahu că nu mai vine in august în România a fost un fel de buzdugan diplomatic de avertizare. Iar decizia lui Iohannis de ieri un fel de propunere de armistițiu transmisă, cu manta, Israelului.

Se zice că È™i căderea lui Coldea tot de la Black Cube s-a tras. Evreii sunt răzbunători, au memorie È™i răbdare. În momentul în care i-ai lovit te-au trecut, automat, pe lista de aÈ™tepare. Apoi te împing pe un fel de jgheab de abator, ca acela dedicat sacrificării, È™i totul devine implacabil, cu o singură necunoscută: timpul până la execuție.

Iohannis i-a enervat mult în ultima vreme pe evrei. Pe lângă faptul în sine că e neamț È™i că s-a oficializat drept moÈ™tenitor al naziÈ™tilor din Grupul Etnic German,  a mai comis, recent, È™i boacăne extrem de ofensatoare la adresa acestora. Faza cu „žDragnea face niÈ™te combinații cu evreii”, apoi acuzarea Vioricăi Dăncilă de înaltă trădare în favoarea Israelului, sunt erori care, la Ierusalim, nu se prescriu.

Să revenim, însă, la părăsita Laura Kovesi. Ieri, Piața Victoriei goală! Uauu! Nu se poate! Dezastru! Trădare! Scurt-circuit la diezi!

Doar câțiva rătăciți, în față la DNA, sprijinind de gard litere de polistiren alb precum cei care depun lumânări artizanale la mormântul eroului necunoscut.

Ce miÈ™tocar mai e  È™i destinul ăsta când unii încearcă să treacă peste limitele pe care el le consacră oamenilor obiÈ™nuiți. Această persoană, pentru care s-a confecționat un cult al personalității de o stridență dementă, este condamnată acum să iasă din scenă cu capul plecat, în nepăsarea tuturor, fără a putea strânge in cortegiul de rămas bun altceva decât o duzină de caricaturi care până mai ieri i-au ridicat osanale È™i i-au îndeplinit ordinele ticăloase.

Călătorie sprâncenată, personaj jalnic, de trista amintire!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Black-Cube-500x416.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Black-Cube-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialebinomul SRI-DNA,Black Cube,Combinatii cu evreii,decret demitere,Grupul Etnic German,klaus iohannis Laura Kovesi,mormantul eroului necunoscut  Laura Kovesi a È™tiut de la început că ordonatorul operațiunii Black Cube este din zona lui Klaus Iohannis, dacă nu chiar el însuÈ™i. Niciodată nu l-a considerat pe neamț de-al ei. Prin urmare, l-a documentat cu prioritate È™i, la răstimpuri, i-a dat semnale că 'žÈ™tie', că 'žare', că 'žpoate'. Nu...Blog politic si polemic