Scorul acestui articol
[Total: 644 voturi. Media: 5]

 

Și asta dimpreună cu alunecoșii lui susținători transfrontalieri, la fel de fără de lege ca și el.

Se teme coaliția de guvernare să-l suspende pe Klaus Iohannis? Da, se teme!

Din lașitate sau pe bună dreptate? Eu cred că pe bună dreptate.

Când japonezii au capitulat după bomba de la Nagasaki au fost lași sau realiști?

Iluzia democrației în România este întreținută, mai ales, de oligarhii statului paralel. Ei țipă ca din gură de șarpe că puterea aleasă are toate pârghiile necesare să facă orice în țară și, iată, nu face nimic. Sau, în fine, face, dar numai rele.

Ei, oligarhii statului paralel, știu că în realitate țara nu e condusă de organismele legitimate de votul majoritar, deci nici vorbă de democrație, ci de minoritatea lor deținătoare de poliție politică și cătușe. Tocmai de aceea invocă democratîa, ca paravan.

Cramponarea asta dementă de legile justiției in forma actuală, de codul penal așa cum l-au conceput ei, ca armă de famiglie, și de Laura Kovesi, faraoanca, produsul cel mai toxic al unui experiment de eugenie politică impus din afară, reprezintă cea mai bună dovadă de implicare criminală a lor într-un rapt.

Ei știu că puterea de esență, obținută fraudulos, încă le aparține, dar, sub amenințarea trezirii generalizate din letargie a națiunii, încearcă să convingă poporul că legitimii care își vor puterea înapoi ar fi ei, cei nelegitimi.

Marerle stâlp de telegraf, cu un cuib de barză stearpă în vârful său, a vorbit din găoșenia sa de stârv vegetal despre „dictatura majorității”. Ca să ne înduioșeze, să lăcrimăm, să rupem gradenele Pieței Victoriei de revoltă față de nedreptatea pe care nenorociții de majoritari o fac bieților minoritari iubitori de țară.

În fapt țara e condusă de serviciile secrete, cu armele și metodele lor „neconvenționale”. Și cu sprijinul interesat, despre care ele știu și pe care își și bazează tupeul, al unor cancelarii și ambasade străine ieșite la braconaj în rezervația atât de atractivă care a devenit această țară mică, fără lideri adevărați.

Da, alianța PSD – ALDE de teme să-l suspende pe președintele de mucava. Și eu o înțeleg. Pentru că trăim într-o lume tarată grav de abuz, de minciuni fără perdea, de  fărădelegi girate chiar de către respectivul președinte. Pentru că, dacă îl suspendă, alianța se poate aștepta în secunda următoare să îi cadă pe cap orice nenorocire, orice formă de  trăznet Nagasaki adaptată la vremuri, oricât de interzisă prin tratate ar fi această formă, oricât de în afara legii și Constituției României s-ar situa. Cine să o apere, pe această alianță politică înarmată cu arc și săgeți, de un astfel de abuz, de o astfel de măcelărire cu arme interzise declanșată în numele democrației și anticorupției de fărădelegiști? Cine să o apere? UE și SUA, marii uleioși moraliști ai momentului care au închis ochii la protocoalele secrete dintre SRI și instituțiile justiției fără nici cea mai mică jenă? Care nici măcar un „OFFF” de salvat aparențele n-au scos la nesocotirea de către Klaus Iohannis a deciziei CCR?

Sigur că just și principial ar fi ca președintele să fie imediat suspendat. Dar dacă asta, în condițiile actuale, ar însemna exact dăruirea pe tavă a unei victorii nemeritate și nesperate acestui fărădelegist, cui ar folosi pe termen lung un astfel de gest? În nici un caz celor care luptă împotriva statului paralel!

Eu cred că alta ar fi soluția de moment pentru a transforma în rumeguș aceast bulumac camuflând o mare scorbură.

Ar trebui făcut de râs!

Făcut de râs  la superlativ, prin toate mijloacele, pe toate meridianele și  paralele planetei, prin toate văgăunile unde s-a pronunțat măcar o dată expresia „supremația Constituției”. Iată „lupul paznic la oi”, iată „exemplara disciplină germanică”,  „iată valorile adevărate ale proxeneților care girează bordelul România”.

Luări de poziție oficiale și cât se poate de corozive ar trebui organizate la nivelul tuturor structurilor și forurilor mondiale care se ocupă de justiție, de legalitate, de drepturile omului, de etica politică.

O avalanșă de reportaje, editoriale, caricaturi, pornind de la cel mai scârbos incest politic al anului  (violarea de către președintele unei țări UE, pretinsă democratică, a Constituției propriei națiuni) ar trebui stârnită peste tot acolo unde unde încă mai este acceptat și respectat adevărul.

Iar pentru a nu fi acuzați de lașitate sau complicitate cu diavolul ascuns in statul paralel, firavii noștri politicieni din alianța de la putere ar trebui să adopte neîntârziat o declarație fermă în numele Parlamentului României. O declarație de condamnare fără echivoc a încălcării grosolane de către Președintele Iohannis a Constituției țării.

Care să se încheie cam așa:

„Semnalăm cu profundă îngrijorare și condamnăm ferm nerespectarea de către Președintele României a deciziei CCR privind obligativitatea demiterii șefei DNA.

Această gravă încălcare a Constituției României și a principiilor fundamentale de drept de către Președintele unei țări membre UE și membre NATO ar îndreptății în cel mai înalt grad Parlamentul României să declanșeze, chiar în această sesiune comună, procedura de suspendare a Președintelui Klaus Iohannis.

Totuși, pentru a nu adânci starea de conflict intern între membrii societății românești, pentru a nu destabiliza țara într-un moment în care sărbătorește Centenarul Marii Uniri și se pregătește pentru preluarea, la 1 Ianuarie 2019, a Președinției Consiliului UE, Parlamentul României decide, în sesiune comună, să nu declanșeze, în cadrul acestei sesiuni, procedura de suspendare a Președintelui României pentrru încălcarea gravă a Constituției.

Parlamentul României, ca organ reprezentativ suprem al poporului roman, cere Președintelui României să intre în legalitate și să pună deîndată în aplicare Decizia CCR”.

Mă întrerup aici pentru că, tocmai s-a anunțat, președintele Iohannis a semnat, în fine, decretul de revocare a Laurei Kovesi.

Nu mai adaug nimic la cele scrise anterior aflării acestei vești.

Las acest articol neterminat de mine dar terminat de evenimentele care s-au precipitat.

Pe curând!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Revocare-500x281.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Revocare-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealianta PSD - ALDE,decret revocare Kovesi,dictatira majoritatii,Klaus Iohannis semneaza,legile justitiei,Nagasaki,violarea Constitutiei  Și asta dimpreună cu alunecoșii lui susținători transfrontalieri, la fel de fără de lege ca și el. Se teme coaliția de guvernare să-l suspende pe Klaus Iohannis? Da, se teme! Din lașitate sau pe bună dreptate? Eu cred că pe bună dreptate. Când japonezii au capitulat după bomba de la Nagasaki au...Blog politic si polemic