Scorul acestui articol
[Total: 644 voturi. Media: 5]

 

Și asta dimpreună cu alunecoÈ™ii lui susținători transfrontalieri, la fel de fără de lege ca È™i el.

Se teme coaliția de guvernare să-l suspende pe Klaus Iohannis? Da, se teme!

Din laÈ™itate sau pe bună dreptate? Eu cred că pe bună dreptate.

Când japonezii au capitulat după bomba de la Nagasaki au fost laÈ™i sau realiÈ™ti?

Iluzia democrației în România este întreținută, mai ales, de oligarhii statului paralel. Ei țipă ca din gură de È™arpe că puterea aleasă are toate pârghiile necesare să facă orice în țară È™i, iată, nu face nimic. Sau, în fine, face, dar numai rele.

Ei, oligarhii statului paralel, È™tiu că în realitate țara nu e condusă de organismele legitimate de votul majoritar, deci nici vorbă de democrație, ci de minoritatea lor deținătoare de poliție politică È™i cătuÈ™e. Tocmai de aceea invocă democratîa, ca paravan.

Cramponarea asta dementă de legile justiției in forma actuală, de codul penal aÈ™a cum l-au conceput ei, ca armă de famiglie, È™i de Laura Kovesi, faraoanca, produsul cel mai toxic al unui experiment de eugenie politică impus din afară, reprezintă cea mai bună dovadă de implicare criminală a lor într-un rapt.

Ei È™tiu că puterea de esență, obținută fraudulos, încă le aparține, dar, sub amenințarea trezirii generalizate din letargie a națiunii, încearcă să convingă poporul că legitimii care îÈ™i vor puterea înapoi ar fi ei, cei nelegitimi.

Marerle stâlp de telegraf, cu un cuib de barză stearpă în vârful său, a vorbit din găoÈ™enia sa de stârv vegetal despre „ždictatura majorității”. Ca să ne înduioÈ™eze, să lăcrimăm, să rupem gradenele Pieței Victoriei de revoltă față de nedreptatea pe care nenorociții de majoritari o fac bieților minoritari iubitori de țară.

În fapt țara e condusă de serviciile secrete, cu armele È™i metodele lor „žneconvenționale”. Și cu sprijinul interesat, despre care ele È™tiu È™i pe care îÈ™i È™i bazează tupeul, al unor cancelarii È™i ambasade străine ieÈ™ite la braconaj în rezervația atât de atractivă care a devenit această țară mică, fără lideri adevărați.

Da, alianța PSD „“ ALDE de teme să-l suspende pe preÈ™edintele de mucava. Și eu o înțeleg. Pentru că trăim într-o lume tarată grav de abuz, de minciuni fără perdea, de  fărădelegi girate chiar de către respectivul preÈ™edinte. Pentru că, dacă îl suspendă, alianța se poate aÈ™tepta în secunda următoare să îi cadă pe cap orice nenorocire, orice formă de  trăznet Nagasaki adaptată la vremuri, oricât de interzisă prin tratate ar fi această formă, oricât de în afara legii È™i Constituției României s-ar situa. Cine să o apere, pe această alianță politică înarmată cu arc È™i săgeți, de un astfel de abuz, de o astfel de măcelărire cu arme interzise declanÈ™ată în numele democrației È™i anticorupției de fărădelegiÈ™ti? Cine să o apere? UE È™i SUA, marii uleioÈ™i moraliÈ™ti ai momentului care au închis ochii la protocoalele secrete dintre SRI È™i instituțiile justiției fără nici cea mai mică jenă? Care nici măcar un „žOFFF” de salvat aparențele n-au scos la nesocotirea de către Klaus Iohannis a deciziei CCR?

Sigur că just È™i principial ar fi ca preÈ™edintele să fie imediat suspendat. Dar dacă asta, în condițiile actuale, ar însemna exact dăruirea pe tavă a unei victorii nemeritate È™i nesperate acestui fărădelegist, cui ar folosi pe termen lung un astfel de gest? În nici un caz celor care luptă împotriva statului paralel!

Eu cred că alta ar fi soluția de moment pentru a transforma în rumeguÈ™ aceast bulumac camuflând o mare scorbură.

Ar trebui făcut de râs!

Făcut de râs  la superlativ, prin toate mijloacele, pe toate meridianele È™i  paralele planetei, prin toate văgăunile unde s-a pronunțat măcar o dată expresia „žsupremația Constituției”. Iată „žlupul paznic la oi”, iată „žexemplara disciplină germanică”,  „žiată valorile adevărate ale proxeneților care girează bordelul România”.

Luări de poziție oficiale È™i cât se poate de corozive ar trebui organizate la nivelul tuturor structurilor È™i forurilor mondiale care se ocupă de justiție, de legalitate, de drepturile omului, de etica politică.

O avalanÈ™ă de reportaje, editoriale, caricaturi, pornind de la cel mai scârbos incest politic al anului  (violarea de către preÈ™edintele unei țări UE, pretinsă democratică, a Constituției propriei națiuni) ar trebui stârnită peste tot acolo unde unde încă mai este acceptat È™i respectat adevărul.

Iar pentru a nu fi acuzați de laÈ™itate sau complicitate cu diavolul ascuns in statul paralel, firavii noÈ™tri politicieni din alianța de la putere ar trebui să adopte neîntârziat o declarație fermă în numele Parlamentului României. O declarație de condamnare fără echivoc a încălcării grosolane de către PreÈ™edintele Iohannis a Constituției țării.

Care să se încheie cam aÈ™a:

„žSemnalăm cu profundă îngrijorare È™i condamnăm ferm nerespectarea de către PreÈ™edintele României a deciziei CCR privind obligativitatea demiterii È™efei DNA.

Această gravă încălcare a Constituției României È™i a principiilor fundamentale de drept de către PreÈ™edintele unei țări membre UE È™i membre NATO ar îndreptății în cel mai înalt grad Parlamentul României să declanÈ™eze, chiar în această sesiune comună, procedura de suspendare a PreÈ™edintelui Klaus Iohannis.

TotuÈ™i, pentru a nu adânci starea de conflict intern între membrii societății româneÈ™ti, pentru a nu destabiliza țara într-un moment în care sărbătoreÈ™te Centenarul Marii Uniri È™i se pregăteÈ™te pentru preluarea, la 1 Ianuarie 2019, a PreÈ™edinției Consiliului UE, Parlamentul României decide, în sesiune comună, să nu declanÈ™eze, în cadrul acestei sesiuni, procedura de suspendare a PreÈ™edintelui României pentrru încălcarea gravă a Constituției.

Parlamentul României, ca organ reprezentativ suprem al poporului roman, cere PreÈ™edintelui României să intre în legalitate È™i să pună deîndată în aplicare Decizia CCR”.

Mă întrerup aici pentru că, tocmai s-a anunțat, preÈ™edintele Iohannis a semnat, în fine, decretul de revocare a Laurei Kovesi.

Nu mai adaug nimic la cele scrise anterior aflării acestei veÈ™ti.

Las acest articol neterminat de mine dar terminat de evenimentele care s-au precipitat.

Pe curând!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Revocare-500x281.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/07/Revocare-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealianta PSD - ALDE,decret revocare Kovesi,dictatira majoritatii,Klaus Iohannis semneaza,legile justitiei,Nagasaki,violarea Constitutiei  Și asta dimpreună cu alunecoÈ™ii lui susținători transfrontalieri, la fel de fără de lege ca È™i el. Se teme coaliția de guvernare să-l suspende pe Klaus Iohannis? Da, se teme! Din laÈ™itate sau pe bună dreptate? Eu cred că pe bună dreptate. Când japonezii au capitulat după bomba de la Nagasaki au...Blog politic si polemic