Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Adrian Năstase e târât pe la Rahova şi Jilava ca să-i dea orgasme lui Băsescu – justiţiarul tot mai impotent, iar voi …

Certaţi-vă cu Antonescu, faceţi-vă majorităţi cu blânzi PPDD-işti, daţi frâu liber vizionarilor şi patrioţilor voştri baroni locali, repuneţi-vă în vitrină glorioasa nesăbuită lăcomie, trataţi-i pe liberali ca pe nişte rude sărace aflate la mâna voastră cu ghiuluri, îngrămădiţi-vă să înhăţaţi totul din tăriile puterii doar pentru voi, pentru burdihanele voastre nesătule, răspunderea singură lăsaţi-o la dreaptă împărţeală pe talgerul USL-ului…

Ce spunea faraonul, Mazăre?  Cu cât o rupem mai repede de PNL, cu atât mai bine”. Păi grăbiţi-vă!!!

Dar socrul Sârbu ce profetiza despre Crin Antonescu? “E un alt Basescu.  Am vazut o mica parte din ceea ce am putea vedea cand va fi presedinte statutar“. Păi atunci votaţi-l preşedinte pe Oprescu. E de-al vostru. Din aceeaşi ramură securistică iubită de popor, ca şi Băsescu.

Nu vă convine la Antonescu exact ce nu-i convine şi lui Băsescu: faptul că nu e emanaţia “sistemului”. Că nu are milităria în sânge, nu are reflexul de a răspunde “am înţeles” la ordine. Este, altfel spus, impredictibil şi incontrolabil.

E bun de prostit poporul, de adus puncte electorale de credibilitate dar nu de luat partener la gangsterisme, la goldcorporeişănuri, la mişmaşuri cu justiţia sau la amnistii pe sprânceană.

Când sunteţi prea grăbiţi să puneţi mâna pe putere, omul vă spune – delicat – că arătaţi naivi. Ca în cazul pactului de coabitare. Nu vă convine.

Când sunteţi complici la preacurvirea justiţiei, omul vă spune – delicat – că arătaţi inconsecvenţă. Ca în cazul numirii prin blat a procurorilor şefi. Nu vă convine.

Când sunteţi de-a dreptul golani, prin modificarea pe şest, în miez de noapte, a codului penal şi a legii graţierii, omul vă spune – delicat – că arătaţi lipsă de tact. Nu vă convine.

El, Antonescu, e de vină că v-a încălecat Kovesi precum o amazoană reumatică nişte gloabe deşelate, şi că vă dă cu biciuşca nu doar la fund ci şi la palmele şi tălpile transpirate, el.

El, Antonescu,  e de vină că Băsescu şi-a băgat  în pactul de coabitare cu Ponta ce şi-a băgat şi în cuvântul lui de onoare, stropşindu-vă între ochi şi în cariile măselelor de neminte cu sămânţa lui de neam prost, el.

El, Antonescu, e de vină că într-o singură zi de iresponsabilă fudulie aţi readus marile ambasade de la Bucureşti  pe poziţiile de neîncredere şi ostilitate de acum un an, când vă suspectau că vreţi să puneţi mâna pe justiţie, el.

El, Antonescu, a devenit piedica supremă în graba PSD-ului de a înşfăca totul: şi guvern şi administraţii locale şi preşedinţie, el!

Marginalizaţi-l, atacaţi-l, demonizaţi-l! E un trădător. Vede că sunteţi proşti, că sunteţi lacomi, că sunteţi corupţi, că nu vă mai crede nici dracu, că nu v-aţi desprins real nici măcar de un cerc al trunchiului de bălării ce v-a compromis în ochii generaţiilor oneste şi, culmea, are tupeul să vi-o şi spună.  Jos cu el. La groapa de gunoi a  RTV-ului. E un Băsescu la pătrat. Să vină Oprescu.

Şi toate astea din cauza condamnării lui Adrian Năstase pentru că a mituit în anul 2002 cu bani tipăriţi în 2005. Trăiască Traian Băsescu şi justiţia lui independentă.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Crin Antonescu,Ilie Sarbu,Jilava,Kovesi,Mazare,PNL,PPDD,primarul Oprescu,PSD,Rahova,RTVAdrian Năstase e târât pe la Rahova şi Jilava ca să-i dea orgasme lui Băsescu – justiţiarul tot mai impotent, iar voi ... Certaţi-vă cu Antonescu, faceţi-vă majorităţi cu blânzi PPDD-işti, daţi frâu liber vizionarilor şi patrioţilor voştri baroni locali, repuneţi-vă în vitrină glorioasa nesăbuită lăcomie, trataţi-i pe liberali ca...Blog politic si polemic