Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Adrian Năstase e târât pe la Rahova și Jilava ca să-i dea orgasme lui Băsescu „“ justițiarul tot mai impotent, iar voi …

Certați-vă cu Antonescu, faceți-vă majorități cu blânzi PPDD-iști, dați frâu liber vizionarilor și patrioților voștri baroni locali, repuneți-vă în vitrină glorioasa nesăbuită lăcomie, tratați-i pe liberali ca pe niște rude sărace aflate la mâna voastră cu ghiuluri, îngrămădiți-vă să înhățați totul din tăriile puterii doar pentru voi, pentru burdihanele voastre nesătule, răspunderea singură lăsați-o la dreaptă împărțeală pe talgerul USL-ului…

Ce spunea faraonul, Mazăre?  Cu cât o rupem mai repede de PNL, cu atât mai bine„. Păi grăbiți-vă!!!

Dar socrul Sârbu ce profetiza despre Crin Antonescu? „E un alt Basescu.  Am vazut o mica parte din ceea ce am putea vedea cand va fi presedinte statutar„. Păi atunci votați-l președinte pe Oprescu. E de-al vostru. Din aceeași ramură securistică iubită de popor, ca și Băsescu.

Nu vă convine la Antonescu exact ce nu-i convine și lui Băsescu: faptul că nu e emanația „sistemului”. Că nu are milităria în sânge, nu are reflexul de a răspunde „am înțeles” la ordine. Este, altfel spus, impredictibil și incontrolabil.

E bun de prostit poporul, de adus puncte electorale de credibilitate dar nu de luat partener la gangsterisme, la goldcorporeișănuri, la mișmașuri cu justiția sau la amnistii pe sprânceană.

Când sunteți prea grăbiți să puneți mâna pe putere, omul vă spune „“ delicat – că arătați naivi. Ca în cazul pactului de coabitare. Nu vă convine.

Când sunteți complici la preacurvirea justiției, omul vă spune „“ delicat – că arătați inconsecvență. Ca în cazul numirii prin blat a procurorilor șefi. Nu vă convine.

Când sunteți de-a dreptul golani, prin modificarea pe șest, în miez de noapte, a codului penal și a legii grațierii, omul vă spune „“ delicat „“ că arătați lipsă de tact. Nu vă convine.

El, Antonescu, e de vină că v-a încălecat Kovesi precum o amazoană reumatică niște gloabe deșelate, și că vă dă cu biciușca nu doar la fund ci și la palmele și tălpile transpirate, el.

El, Antonescu,  e de vină că Băsescu și-a băgat  în pactul de coabitare cu Ponta ce și-a băgat și în cuvântul lui de onoare, stropșindu-vă între ochi și în cariile măselelor de neminte cu sămânța lui de neam prost, el.

El, Antonescu, e de vină că într-o singură zi de iresponsabilă fudulie ați readus marile ambasade de la București  pe pozițiile de neîncredere și ostilitate de acum un an, când vă suspectau că vreți să puneți mâna pe justiție, el.

El, Antonescu, a devenit piedica supremă în graba PSD-ului de a înșfăca totul: și guvern și administrații locale și președinție, el!

Marginalizați-l, atacați-l, demonizați-l! E un trădător. Vede că sunteți proști, că sunteți lacomi, că sunteți corupți, că nu vă mai crede nici dracu, că nu v-ați desprins real nici măcar de un cerc al trunchiului de bălării ce v-a compromis în ochii generațiilor oneste și, culmea, are tupeul să vi-o și spună.  Jos cu el. La groapa de gunoi a  RTV-ului. E un Băsescu la pătrat. Să vină Oprescu.

Și toate astea din cauza condamnării lui Adrian Năstase pentru că a mituit în anul 2002 cu bani tipăriți în 2005. Trăiască Traian Băsescu și justiția lui independentă.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Crin Antonescu,Ilie Sarbu,Jilava,Kovesi,Mazare,PNL,PPDD,primarul Oprescu,PSD,Rahova,RTVAdrian Năstase e târât pe la Rahova și Jilava ca să-i dea orgasme lui Băsescu '“ justițiarul tot mai impotent, iar voi ... Certați-vă cu Antonescu, faceți-vă majorități cu blânzi PPDD-iști, dați frâu liber vizionarilor și patrioților voștri baroni locali, repuneți-vă în vitrină glorioasa nesăbuită lăcomie, tratați-i pe liberali ca...Blog politic si polemic