Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dintr-o canibalică sete de sânge şiroind, Traian Băsescu ne-a mai oferit aseară o formă de beţie: aceea cauzată de metilul propriei descompuneri. A coborât până acolo cu iraţionalul urii încât a atacat cu ferocea lui limbă crestată, cu infectele lui copite de cutreierat tartarul, un om bolnav laolaltă de demenţă senilă, de parkinson, de alzheimer, de cancer şi de câte alte suferinţe cauzate de cele dintâi. Şi asta doar pentru că respectivul bolnav era soţul unei doamne ministru din partidul liberal.
Suntem, zice-se, un popor creştin. Dăruit cu indulgenţă, cu mila lui Dumnezeu, cu credinţa că prin bunătate şi dragoste ne putem atinge rostul nostru de fiinţe superioare pe pământ şi că tocmai aceste  însuşiri (şi nu reversul lor) ne deosebesc de fiare. Cum, atunci, este posibil să acceptăm în fruntea noastră un subom ca Traian Băsescu trăind din (şi îndemnând  la) ură, răzbunare, producere de suferinţă altora?
Nici nu mă interesează dacă doamna Câmpeanu  şi-a pensionat abuziv soţul, în 2005,  dacă i-a aprobat acestuia uriaşa pensie de invaliditate gradul 1 de 350 lei / lună, când ştiu câtă corupţie grea nu doar cocoloşeşte ci chiar patronează Traian Băsescu.  Prejudiciul creat de pensia domnului Câmpeanu (dacă o fi  într-adevăr vorba de aşa ceva) s-ar ridica până în prezent la circa 50 000 lei în 10 ani, cam cât valoarea unei genţi Louis Vuitton a Elenei Udrea sau cam cât venitul de notar pe jumătate de lună al proaspetei moşieriţe Ioana Băsescu, moşieriţă care, absolut întâmplător şi fără vreo legătură cu poziţia tatălui ei, a primit în trei zile un credit de 1 milion de euro de la CEC (banca statului) şi, pe deasupra (sau pe dedesubt), ca să şi-l poată plăti a primit şi toate contractele derulate în România de o filială a Gazprom.
Hai să acceptăm că doamna Câmpeanu a comis un abuz. De dimensiunile arătate mai sus. Cum poţi tu, ca preşedinte al României, să mobilizezi atâtea forţe pentru a demonstra acest abuz (urmăriri ca-n filme vizându-l pe domnul Câmpeanu, răscoliri prin arhive, punerea în mişcare a unui uriaş aparat de propagandă etc.) şi să nu sufli o vorbă despre grandioasele hoţii şi abuzuri în care tu însuţi eşti implicat, dimpreună cu o gaşcă de profitori şi executanţi pe numele lor Udrea, Blejnar, Mircea Băsescu şi alţii.
Aici se vede calibrul ticăloşiei: în tupeul neverosimil de a striga din toţi bojocii “hoţii”, când tu eşti cel mai proeminent dintre ei; în obrăznicia practicată la dimensiunile unui cinism monstruos de a te erija în protectorul justiţiei când tu eşti întâiul violator al acesteia.
Este inevitabil ca mulţi să se întrebe (asistând la atâta abjecţie umană)  cum de divinitatea poate răbda fără să intervină? Le răspund eu acestor mulţi descurajaţi: divinitatea nu stă indiferentă, ea lucrează chiar acum. Sunt convins că Traian Băsescu simte deja răsplata cuvenită pentru faptele sale sub forma unei suferinţe care îl scoate din minţi cu fiecare zi ce trece. Tocmai de aceea, pentru că îi este tot mai greu să-şi controleze acea suferinţă, ne arată, cu fiecare ieşire publică, interiorul său adevărat; o grotă putrefactă colcăind de cărăuşi spre infern.
Închei printr-un apel către preşedintele Crin Antonescu: nu vă suspectez nicio clipă că aţi fi pactizat cu Traian Băsescu. Vă înţeleg şi aprob poziţia în raport cu lacomul PSD. Ar fi însă o greşeală majoră să vă concentraţi doar pe acestă dispută, cu Victor Ponta şi ai lui, şi să lăsaţi nesancţionate crizele de ură şi iraţionalitate ale lui Traian Băsescu. Fiţi echitabil în criticile pe care le formulaţi public şi, dacă aţi ales ca potrivit să-l comparaţi pe Victor Ponta cu un chelner, nu ezitaţi să ne prezentaţi o comparaţie pe măsură şi pentru Traian Băsescu. Pentru că, orice s-ar spune şi s-ar face, tot Traian Băsescu rămâne principalul rău de care acest popor aşteaptă să fie scăpat. Trebuie să-l atacaţi la baionetă pe Traian Băsescu şi primul prilej consistent ar fi grăbirea unor concluzii cât mai clare şi (sper eu) devastatoare ale comisiilor parlamentare de anchetare a împrumutului de la CEC şi a moşiei de la Nana.

Contele de Saint GermainEditorialealzheimer,Blejnar,canibal,CEC,comisiile parlamentare,Crin Antonescu,Elena Udrea,Gazprom,Ioana Basescu,Louis Vuitton,Mariana Campeanu,Mircea Basescu,mosia Nana,parkinson,PNL,PSD,sementa senila,Victor PontaDintr-o canibalică sete de sânge şiroind, Traian Băsescu ne-a mai oferit aseară o formă de beţie: aceea cauzată de metilul propriei descompuneri. A coborât până acolo cu iraţionalul urii încât a atacat cu ferocea lui limbă crestată, cu infectele lui copite de cutreierat tartarul, un om bolnav laolaltă de...Blog politic si polemic