Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Speranțele mele erau în doar 5-4. Binecunoscutul 5-4 politic.

A fost 6-3. Cineva dintre cei 4 a trădat. A pactizat cu forțele întunericului. Cine?

Bănuiala mea este că Aspazia Cojocaru. Dacă da, Victor Ponta este co-autor și co-trădător. Este ultimul cu care s-a întâlnit Gordon Braun. Este cel care după acea întâlnire a tăcut mâlc. Este cel (dintre cei doi co-președinți ai USL) care rămâne în continuare la putere.

Am fost sacrificați noi. Noi cei 7,4 milioane. Ce contează? Victor Ponta are, probabil, promisiuni compensatoare grase în desagă.

Din acest moment, dacă aș avea puterea să îl somez pe Victor Ponta să facă ceva, l-aș soma să mărturisească poporului cu ce l-a amenințat Barosso, de l-a înmuiat atât de bine, cu ce l-a amenințat ministrul de externe britanic, pe Otopeni, de l-a făcut mielușel, ce i-au promis americanii, contra acestei trădări.

Nu o să apuc memoriile lui Victor Ponta pentru a primi aceste răspunsuri. Îl somez să ni le dea acum, ca să știm măcar ce fel era glonțul care ne-a redus la tăcere.

Contele de Saint GermainEditorialeAspazia Cojocaru,Gordon Braun,tradare,Victor PontaSperanțele mele erau în doar 5-4. Binecunoscutul 5-4 politic. A fost 6-3. Cineva dintre cei 4 a trădat. A pactizat cu forțele întunericului. Cine? Bănuiala mea este că Aspazia Cojocaru. Dacă da, Victor Ponta este co-autor și co-trădător. Este ultimul cu care s-a întâlnit Gordon Braun. Este cel care după...Blog politic si polemic