Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Speranţele mele erau în doar 5-4. Binecunoscutul 5-4 politic.

A fost 6-3. Cineva dintre cei 4 a trădat. A pactizat cu forţele întunericului. Cine?

Bănuiala mea este că Aspazia Cojocaru. Dacă da, Victor Ponta este co-autor şi co-trădător. Este ultimul cu care s-a întâlnit Gordon Braun. Este cel care după acea întâlnire a tăcut mâlc. Este cel (dintre cei doi co-preşedinţi ai USL) care rămâne în continuare la putere.

Am fost sacrificaţi noi. Noi cei 7,4 milioane. Ce contează? Victor Ponta are, probabil, promisiuni compensatoare grase în desagă.

Din acest moment, dacă aş avea puterea să îl somez pe Victor Ponta să facă ceva, l-aş soma să mărturisească poporului cu ce l-a ameninţat Barosso, de l-a înmuiat atât de bine, cu ce l-a ameninţat ministrul de externe britanic, pe Otopeni, de l-a făcut mieluşel, ce i-au promis americanii, contra acestei trădări.

Nu o să apuc memoriile lui Victor Ponta pentru a primi aceste răspunsuri. Îl somez să ni le dea acum, ca să ştim măcar ce fel era glonţul care ne-a redus la tăcere.

Contele de Saint GermainEditorialeAspazia Cojocaru,Gordon Braun,tradare,Victor PontaSperanţele mele erau în doar 5-4. Binecunoscutul 5-4 politic. A fost 6-3. Cineva dintre cei 4 a trădat. A pactizat cu forţele întunericului. Cine? Bănuiala mea este că Aspazia Cojocaru. Dacă da, Victor Ponta este co-autor şi co-trădător. Este ultimul cu care s-a întâlnit Gordon Braun. Este cel care după...Blog politic si polemic