Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Există doar o luptă inegală între rău și bine, în care, accidental, mai câștigă și binele.

Răul se bazează pe inerție, pe inacțiune, pe mistificare. Pe boicotare. Binele, doar pe o anumită polaritate a substanței transcendentale ce presupune asumare și atitudine.

Dacă exista Dumnezeu, doamna Aspazia Cojocaru  nu și-ar fi permis  să trădeze, să-L batjocorească, închinându-se la caricatura băsescu doar pentru binele ei personal.

O altă dovadă că Dumnezeu nu există este faptul că, din păcate, sentimentul predominant azi în români nu este unul al reconcilierii ci unul al extincției.

De la Ceaușescu încoace România nu a mai cunoscut o pulsiune a detestării atât de copleșitoare precum aceea născută de băsescu.

Moartea lui băsescu a devenit un ideal național.

Vom avea focuri de artificii și alegorii antiamericane atunci când acesta va înceta să asuprească cu umbra lui acest popor.

Dumnezeu nu există dar s-ar putea naște printr-un astfel de act de dreptate!

Contele de Saint GermainEditorialeAspazia Cojocaru,Ceausescu,Dumnezeu,tradareExistă doar o luptă inegală între rău și bine, în care, accidental, mai câștigă și binele. Răul se bazează pe inerție, pe inacțiune, pe mistificare. Pe boicotare. Binele, doar pe o anumită polaritate a substanței transcendentale ce presupune asumare și atitudine. Dacă exista Dumnezeu, doamna Aspazia Cojocaru  nu și-ar fi permis...Blog politic si polemic