Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Există doar o luptă inegală între rău şi bine, în care, accidental, mai câştigă şi binele.

Răul se bazează pe inerţie, pe inacţiune, pe mistificare. Pe boicotare. Binele, doar pe o anumită polaritate a substanţei transcendentale ce presupune asumare şi atitudine.

Dacă exista Dumnezeu, doamna Aspazia Cojocaru  nu şi-ar fi permis  să trădeze, să-L batjocorească, închinându-se la caricatura băsescu doar pentru binele ei personal.

O altă dovadă că Dumnezeu nu există este faptul că, din păcate, sentimentul predominant azi în români nu este unul al reconcilierii ci unul al extincţiei.

De la Ceauşescu încoace România nu a mai cunoscut o pulsiune a detestării atât de copleşitoare precum aceea născută de băsescu.

Moartea lui băsescu a devenit un ideal naţional.

Vom avea focuri de artificii şi alegorii antiamericane atunci când acesta va înceta să asuprească cu umbra lui acest popor.

Dumnezeu nu există dar s-ar putea naşte printr-un astfel de act de dreptate!

Contele de Saint GermainEditorialeAspazia Cojocaru,Ceausescu,Dumnezeu,tradareExistă doar o luptă inegală între rău şi bine, în care, accidental, mai câştigă şi binele. Răul se bazează pe inerţie, pe inacţiune, pe mistificare. Pe boicotare. Binele, doar pe o anumită polaritate a substanţei transcendentale ce presupune asumare şi atitudine. Dacă exista Dumnezeu, doamna Aspazia Cojocaru  nu şi-ar fi permis...Blog politic si polemic