Scorul acestui articol
[Total: 1528 voturi. Media: 4.9]

 

Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție în ansamblul ei, ca structură de putere. Precizarea de mai sus se impune în acest punct pentru că a devenit o modă printre „žtemerarii” critici ai sistemului subteran, ai statului paralel, ai abuzurilor comise sub pretextul apărării interesului național, să se acopere prin fraze de genul: „ževident, nu mă refer la instituție în ansamblul ei. În instituție trebuie să avem încredere căci, în covârÈ™itoare majoritate, ea este populată de profesioniÈ™ti oneÈ™ti È™i patrioți. Mă refer la ciurucuri izolate, strecurate în interior de grupuri de interese lipsite de scrupule, ciurucuri care fac jocuri la comandă, trecând la „žopționale” constituția È™i legile țării”.

Din păcate această limitare, care o fi fost cândva valabilă, a rămas acum doar o iluzie. Boala s-a extins. A depăÈ™it nivelul de mulțime discretă (în sens matematic), unde „žcombinatorii” sunt minoritari È™i acționează răzleț. Boala s-a consolidat într-un mod îngrijorător, agresiv, prin leme de continuitate (vezi protocoalele secrete) È™i strategii subversive.

Lucrurile sunt conduse prin intermediul unor fanatici gălăgioÈ™i, într-o direcție neo – anarhista. Principalele caracteristici ale acestei direcții sunt violența, intoleranța È™i relativizarea democrației.

O minte genială, dar din păcate în egală măsură È™i diabolică, a creat un virus social pentru care  a găsit modalitatea de a-l face pandemic exact prin exploatarea ultimelor cuceriri tehnologice.

George Soros a imaginat  un relief planetar cu focare de infecție doctrinară în multe dintre țările importante ale lumii (el le-a numit  ONG-uri pentru „žo societate deschisă”) apoi s-a folosit de Internet È™i de explozia Social Media printre componenții „žgenerației grăbite” pentru a-l prolifera È™i a-l transforma într-o armă de creat haos È™i de preluat nedemocratic puterea în zone mai slabe de înger.

Eduard Helvig a fost bursier Soros. Sandra Pralong, actualmente consilier de stat al preÈ™edintelui Iohannis, a înființat în anul 1993 Fundația pentru o Societate Deschisă în România. Guvernul CioloÈ™ a fost instaurat, după tragedia de la Colectiv, cu sprijinul unor miÈ™cări de stradă devenite ulterior #rezist È™i a numit la conducerea țării miniÈ™tri emanați de ONG-urile sorosiste (vă mai amintiți de „žumanista” Raluca Prună, precedată de freedom – housista Cristina Guseth?) care È™i acum, după falimentul guvernării lor, încă mai fac gât È™i mai trag sfori!

Am devenit, ditamai țara, cât Ungaria, Cehia È™i Slovacia la un loc, jucăria unui magnat cinic care, ca È™i mustăciosul dictator al lui Chaplin, jonglează cu globul pământesc de parcă ar fi un balon populat de nevertebrate.

Iar SRI, care ar trebui să protejeze țara de orice i-ar ataca identitatea È™i statalitatea, nu doar că nu o protejează dar se face complice la dezsuveranizarea ei.

Această ceată de juni agitați care vor să întruchipeze miracolul transformării peste noapte a răului în bine, a vechiului în nou, fauna aÈ™a-zisului partid USR, nu reprezintă altceva decât produsul toxic al unor servicii secrete care acționează ca o juntă militară.

Faptul că o persoană îmbătată la un moment dat de putere (È™i acum mă refer clar la Florian Coldea) s-a gândit că îÈ™i poate face (prin interpuÈ™i, evident) un partid propriu prin care să conducă țara indiferent cum aceasta votează, are precedente în istorie. Nu voi insista. Omul a pus degetul pe un ONG uÈ™or de penetrat, Uniunea Salvați BucureÈ™tiul, l-a împănat bine, în fiecare județ, cu oameni controlabili, apoi l-a înrudit cu toate ONG-urile sorosiste, l-a înregistrat ca partid, USR, a pompat în el ce trebuia ca să pară o emanație a societății civile (a… „žsocietății deschise”) È™i l-a lansat la apă. CruciÈ™ătorul Potiomkin.

Finanțat prin ONG-urile afiliate, a început să pună la cale rebeliunea. Orchestrarea miÈ™cărilor de stradă, declararea fățiÈ™ă a intenției de a da jos puterea legitimă, apariția amenințărilor, a violențelor, a hărțuirii politicienilor neagreați, nu au fost decât primi paÈ™i. Au urmat uriaÈ™e campanii de propagandă È™i dezinformare pe plan extern È™i apoi, pe terenul astfel pregătit, elementele de doctrină neo – anarhistă în formă pură. Exprimate cel mai răspicat de Andrei Caramitru, membru USR È™i consilierul preÈ™edintelui USR Dan Barna: „žVreau să le zic clar (pesediÈ™tilor, n.a.): nu vă jucați cu focul. Dacă aÈ™a ceva devine posibil È™i acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da È™i noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare care să anuleze tot ce ați făcut voi È™i să va È™i arunce în puÈ™cărie imediat pe toți? Ce ne-ar împiedica dacă există precedent? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția? AÈ™a scăpăm È™i de voi È™i rezolvăm È™i toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze – veți fi toți la Rahova È™i Jilava). AÈ™a că gândiți-vă bine ce faceți!„.

Da, USR a fost la origine o creație artificială gândită de Florian Coldea. Dar acum?

Acum, iată, a fost adoptat de întregul SRI din moment ce abuzuri uriaÈ™e comise de membrii acestui partid sau pentru acest partid È™i împotriva coaliției de guvernare, trec în mod repetat neobservate, nemenționate, neinvestigate, nesancționate.

Alegerile europarlamentare din mai 2019 au dovedit cel mai clar, dacă mai era necesar, complicitatea SRI la imensa fraudă electorală produsă.

Aici nu mai poate fi vorba de o persoană sau un grup restrâns de persoane din respectiva instituție care a închis ochii la nenumăratele nereguli semnalate. Aici totul aduce a infracțiune instituțională, a acceptare È™i executare de ordin ilegal.

Apoi mai intră în discuție È™i modul perfect în care s-au aÈ™ezat astrele pentru ca rezultatele acestor alegeri să respecte întocmai niÈ™te previziuni preelectorale, avansate de anonimi din sistem, rezultate care pareau de-a dreptul delirante. Dar, grație softului folosit È™i doar de cine trebuie controlat, acestea s-au împlinit întocmai: eliminarea ALDE, amputarea incredibilă a PSD, recompensarea ProRomânia È™i PMP cu trecerea pragului, sistarea oricărei numărători paralele.

Ei numesc rezultatul acestor alegeri reformare a clasei politice. Modernizare, progres, triumful statului de drept. Doar că sunt contraziÈ™i de chiar omul – miracol al acestei perioade, preÈ™edintele USR Dan Barna, care, probabil amețit de vertijul sondajelor care-l dau pe cai mari pentru prezidențiale, a declarat nici mai mult nici mai puțin că „žmagistrații CCR sunt vârful de lance al penalilor din politica românească„. Doamne fereÈ™te de aÈ™a împuterniciți!!!

Èšara alunecă, pe zi ce trece, spre dezordine, violență, pierdere a identității naționale, cedare de suveranitate. Prima instituție care ar trebui să descopere aceste derapaje È™i să tragă semnalul de alarmă este SRI.

Din păcate însă SRI nu face asta deoarece este prea ocupat cu jocurile politice. În loc să apere cu dinții poporul È™i țara, în loc să demanteleze rețeaua sorosistă care a paralizat practic orice exprimare onestă È™i transparentă a societății civile, în loc să descopere ce resorturi străine È™i ce interese ostile României se ascund în spatele unor demagogi toxici precum Klaus Iohannis, Dacian CioloÈ™ È™i Dan Barna, domnul Helvig È™i ai lui se joacă de-a democrația fără democrație.

Ceea ce, în codurile de exprimare eufemistică, s-ar putea traduce prin „žfentarea voinței populare”.

Dar în codurile juridice, cu formulări mult mai directe È™i mai  lipsite de menajamente, s-ar încadra la  „žînaltă trădare”.

Dacă în această instituție, ce s-a abătut în ultima vreme tot mai mult de la menirea ei constituțională, există È™i patrioți adevărați, aceÈ™tia ar trebui să facă ceva pentru readucerea ei la matcă.  Măcar acum, în ceasul al 12-lea.

Alfel riscăm să avem parte de o repetare a istoriei exact în una dintre secvențele ei cele mai dureroase pentru români, personalizată prin cel supranumit „žCăpitanul”. Oare domnul Barna o avea grad mai mare?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/07/Barna-500x260.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/07/Barna-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeDan Barna,hastagisti,inalta tradare,ong-uri sorosiste,Soros o societate deschisa,SRI,USR  Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție în ansamblul ei, ca structură de putere. Precizarea de mai sus se impune în acest punct pentru că a devenit o modă printre 'žtemerarii' critici ai sistemului subteran, ai statului...Blog politic si polemic