Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ion Cristoiu a îmbătrânit urât. Avid de prim-plan ca un pivot de baschet dar vai, împins de realitate să nu se vadă de tăblia mesei, și-a rezolvat această contradicție încercând să se dea mare la un ziar mic.

Articolele sale din EVZ, pe cât de dezlânate pe atât de aservite unei cauze gangsterești, duhnesc de la distanță a nădușeală de frica pisicii, a execuție sub  șantaj.

Cel mai recent text, intitulat „Diversiunea prin care penalii din USL vor să pună mâna pe CSM”, duce penibilul slugărniciei și lipsa de logică la abisuri aproape cretinoide.

Preluarea din gura lui Traian Băsescu a sintagmei „penalii din USL” aproape cu salivă cu tot, apoi gargara făcută cu această molfăitură pe lungimea întregului articol pentru a-i degusta prezidențialele arome până în străfunduri, ne înfățișează un Ion Cristoiu dispus chiar și la urino-terapie dacă izvorul susură din nădragii marinărești.

În scremuta-i pledoarie, trasă de păr ca-n luptele de chivuțe, argumentul forte  este că alegerea lui Hăineală la șefia CSM ar fi întruchiparea firescului și a normalității (în virtutea unui soi de președinție rotativă), în vreme ce revolta procurorilor și judecătorilor nu reprezintă altceva decât o diversiune a varanului Voiculescu și a Pravdei Antena 3. Original, nu? Parcă citat fără ghilimele din mai marele dosarelor. O diversiune făcută de ticăloșii USL-iști cu scopul evident de a înlocui aceste cariatide ale dreptății și justiției numite Oana Hăineală, Alina Ghica și Cristi Dănileț cu „marionete ale Penalilor” urmărind un singur lucru, ați ghicit, din nou citat fără ghilimele din muzoi, aservirea Justiție române.

E drept că, a-i pretinde gloriosului inventator al găinii născătoare de pui realism și obiectivitate, când el s-a consacrat în  delir  manipulatoriu și reflectări cu oglinzi curbe, e la fel de irațional precum  elucubrațiile pe care el le secretă.

Și atunci, citindu-l (dacă masochismul ne-a luat într-atât mințile), nu ne rămâne decât să-l interpretăm în cheie medicală: simptome de decrepitudine, fuga păcătosului de ispășire, triumful șantajului asupra spovedaniei.

O lume a nanismului într-un singur om. Subjugată de un Guliver în tricou vărgat.

Contele de Saint GermainEditorialeAlina Ghica,Antena 3,Cristi Danilet,CSM,Dan Voiculescu,EVZ,Guliver,Haineala,Ion Cristoiu,Pravda,USLIon Cristoiu a îmbătrânit urât. Avid de prim-plan ca un pivot de baschet dar vai, împins de realitate să nu se vadă de tăblia mesei, și-a rezolvat această contradicție încercând să se dea mare la un ziar mic. Articolele sale din EVZ, pe cât de dezlânate pe atât de aservite...Blog politic si polemic