Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ion Cristoiu a îmbătrânit urât. Avid de prim-plan ca un pivot de baschet dar vai, împins de realitate să nu se vadă de tăblia mesei, şi-a rezolvat această contradicţie încercând să se dea mare la un ziar mic.

Articolele sale din EVZ, pe cât de dezlânate pe atât de aservite unei cauze gangstereşti, duhnesc de la distanţă a năduşeală de frica pisicii, a execuţie sub  şantaj.

Cel mai recent text, intitulat “Diversiunea prin care penalii din USL vor să pună mâna pe CSM”, duce penibilul slugărniciei şi lipsa de logică la abisuri aproape cretinoide.

Preluarea din gura lui Traian Băsescu a sintagmei “penalii din USL” aproape cu salivă cu tot, apoi gargara făcută cu această molfăitură pe lungimea întregului articol pentru a-i degusta prezidenţialele arome până în străfunduri, ne înfăţişează un Ion Cristoiu dispus chiar şi la urino-terapie dacă izvorul susură din nădragii marinăreşti.

În scremuta-i pledoarie, trasă de păr ca-n luptele de chivuţe, argumentul forte  este că alegerea lui Hăineală la şefia CSM ar fi întruchiparea firescului şi a normalităţii (în virtutea unui soi de preşedinţie rotativă), în vreme ce revolta procurorilor şi judecătorilor nu reprezintă altceva decât o diversiune a varanului Voiculescu şi a Pravdei Antena 3. Original, nu? Parcă citat fără ghilimele din mai marele dosarelor. O diversiune făcută de ticăloşii USL-işti cu scopul evident de a înlocui aceste cariatide ale dreptăţii şi justiţiei numite Oana Hăineală, Alina Ghica şi Cristi Dănileţ cu “marionete ale Penalilor” urmărind un singur lucru, aţi ghicit, din nou citat fără ghilimele din muzoi, aservirea Justiţie române.

E drept că, a-i pretinde gloriosului inventator al găinii născătoare de pui realism şi obiectivitate, când el s-a consacrat în  delir  manipulatoriu şi reflectări cu oglinzi curbe, e la fel de iraţional precum  elucubraţiile pe care el le secretă.

Şi atunci, citindu-l (dacă masochismul ne-a luat într-atât minţile), nu ne rămâne decât să-l interpretăm în cheie medicală: simptome de decrepitudine, fuga păcătosului de ispăşire, triumful şantajului asupra spovedaniei.

O lume a nanismului într-un singur om. Subjugată de un Guliver în tricou vărgat.

Contele de Saint GermainEditorialeAlina Ghica,Antena 3,Cristi Danilet,CSM,Dan Voiculescu,EVZ,Guliver,Haineala,Ion Cristoiu,Pravda,USLIon Cristoiu a îmbătrânit urât. Avid de prim-plan ca un pivot de baschet dar vai, împins de realitate să nu se vadă de tăblia mesei, şi-a rezolvat această contradicţie încercând să se dea mare la un ziar mic. Articolele sale din EVZ, pe cât de dezlânate pe atât de aservite...Blog politic si polemic