Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ceea ce mi se pare spectaculos până la neverosimil în lupta politică din aceste zile este modul în care preşedintele suspendat a înţeles să renunţe până şi la minimele aparenţe de comportament democratic pentru a încerca să-şi atingă, prin orice mijloace, oricât de infame, scopurile sale exclusiv egoiste.

“Sau executaţi fără crâcnire ce vă ordon eu sau mor cu voi de gât” pare a fi mesajul transmis de TB către cozile lui de topor din procuratură şi CCR. Altfel nu se poate explica inconştienţa de infractori intraţi în vrie cu care aceste slugi acceptă  să se compromită total (şi inutil) interogând şi învinovăţind la ordinul omului din curticică şefi din MAI şi AEP sau, în cazul CCR, transmiţând către Monitorul Oficial o erată neregulamentară pentru modificarea fondului deciziei oficiale a instituţiei.

Stai şi te freci la ochi şi nu ştii: să te bucuri sau să te îngrozeşti?

Să te bucuri că ăia pe care-i deteşti atât montează capcane în care cad singuri sau să te îngrozeşti că râvnita Europă se dovedeşte  în această problemă, a suspendării lui Traian Băsescu, dreaptă şi obiectivă precum o adunătură de ultraşi când vede că echipa sa a cumpărat arbitrii?

Procuratura, parte a justiţiei “libere” a lui Băsescu, acţionează ca o firmă privată de bodyguarzi ce-şi apără “obiectivul”, încercând să pună la pământ pe oricine cutează  a nu fi pe placul celui care dă banul.

CCR, ridicată la rang de instanţă divină de ipocrizia moraliştilor de alte limbi şi interese, dovedeşte exact atâta responsabilitate cât un SRL declarat în insolvenţă: e lăsată pe mâna unei singure persoane care ţine loc şi de cvorum şi de decident şi de autor – redactor – falsificator al soluţiei juridice.

De unde ne plângeam că sutele de parlamentari, aleşi de popor, au ajuns la cheremul a nouă judecători numiţi politic, acum constatăm că se poate chiar şi mai rău: ca aceşti nouă judecători să stea la mâna unuia singur dintre ei. Şi nu a celui mai bun profesional sau a celui mai corect ci a celui mai obedient şi fără scrupule.

Sfatul meu, dacă mi l-ar cere cineva, ar fi ca guvernul, mai presus de efortul privind actualizarea listelor electorale, să constituie în regim de urgenţă o divizie de contraatac pe plan extern. Unicul (dar capitalul) scop al acestei forţe de intervenţie ar trebui să fie aducerea într-un mod consistent la cunoştiinţa tuturor celor ce au fost manipulaţi de isteriile defăimătoare ale doamnei Macovei, a isprăvilor din ultima vreme ale lui Traian Băsescu şi ale slugilor sale din instituţii, Sunt isprăvi demne de ferma animalelor care, bine prezentate, ar trebui nu doar convinge dar şi provoca reacţii.

Nu văd lovitură mai năucitoare dată suspendatului de-un fir Traian Băsescu decât apariţia în presa mare internaţională, exact în ajunul noii decizii a CCR privind referendumul, a unor analize critice asupra modului gangsteresc în care TB a inţeles să-şi apere scaunul şi privilegiile.

Chiar să nu dispună guvernul şi instituţiile din subordinea sa de resursele de lobby capabile a face cunoscute prin mass-media internaţională actualele şolticării ale famigliei Băsescu?

Mai ales că nu ar fi vorba de o propagandă mincinoasă  ci de prezentarea unor adevăruri documentate, pe cât de halucinante pe atât de spectaculoase chiar şi pentru un public indiferent la gâlcevile dâmboviţene.

Contele de Saint GermainEditorialeAEP,CCR,lobby,MAI,mass media internationala,Monitorul Oficial,presedintele suspendat,procuraturaCeea ce mi se pare spectaculos până la neverosimil în lupta politică din aceste zile este modul în care preşedintele suspendat a înţeles să renunţe până şi la minimele aparenţe de comportament democratic pentru a încerca să-şi atingă, prin orice mijloace, oricât de infame, scopurile sale exclusiv egoiste. “Sau executaţi...Blog politic si polemic