Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ceea ce mi se pare spectaculos până la neverosimil în lupta politică din aceste zile este modul în care președintele suspendat a înțeles să renunțe până și la minimele aparențe de comportament democratic pentru a încerca să-și atingă, prin orice mijloace, oricât de infame, scopurile sale exclusiv egoiste.

„Sau executați fără crâcnire ce vă ordon eu sau mor cu voi de gât” pare a fi mesajul transmis de TB către cozile lui de topor din procuratură și CCR. Altfel nu se poate explica inconștiența de infractori intrați în vrie cu care aceste slugi acceptă  să se compromită total (și inutil) interogând și învinovățind la ordinul omului din curticică șefi din MAI și AEP sau, în cazul CCR, transmițând către Monitorul Oficial o erată neregulamentară pentru modificarea fondului deciziei oficiale a instituției.

Stai și te freci la ochi și nu știi: să te bucuri sau să te îngrozești?

Să te bucuri că ăia pe care-i detești atât montează capcane în care cad singuri sau să te îngrozești că râvnita Europă se dovedește  în această problemă, a suspendării lui Traian Băsescu, dreaptă și obiectivă precum o adunătură de ultrași când vede că echipa sa a cumpărat arbitrii?

Procuratura, parte a justiției „libere” a lui Băsescu, acționează ca o firmă privată de bodyguarzi ce-și apără „obiectivul”, încercând să pună la pământ pe oricine cutează  a nu fi pe placul celui care dă banul.

CCR, ridicată la rang de instanță divină de ipocrizia moraliștilor de alte limbi și interese, dovedește exact atâta responsabilitate cât un SRL declarat în insolvență: e lăsată pe mâna unei singure persoane care ține loc și de cvorum și de decident și de autor – redactor – falsificator al soluției juridice.

De unde ne plângeam că sutele de parlamentari, aleși de popor, au ajuns la cheremul a nouă judecători numiți politic, acum constatăm că se poate chiar și mai rău: ca acești nouă judecători să stea la mâna unuia singur dintre ei. Și nu a celui mai bun profesional sau a celui mai corect ci a celui mai obedient și fără scrupule.

Sfatul meu, dacă mi l-ar cere cineva, ar fi ca guvernul, mai presus de efortul privind actualizarea listelor electorale, să constituie în regim de urgență o divizie de contraatac pe plan extern. Unicul (dar capitalul) scop al acestei forțe de intervenție ar trebui să fie aducerea într-un mod consistent la cunoștiința tuturor celor ce au fost manipulați de isteriile defăimătoare ale doamnei Macovei, a isprăvilor din ultima vreme ale lui Traian Băsescu și ale slugilor sale din instituții, Sunt isprăvi demne de ferma animalelor care, bine prezentate, ar trebui nu doar convinge dar și provoca reacții.

Nu văd lovitură mai năucitoare dată suspendatului de-un fir Traian Băsescu decât apariția în presa mare internațională, exact în ajunul noii decizii a CCR privind referendumul, a unor analize critice asupra modului gangsteresc în care TB a ințeles să-și apere scaunul și privilegiile.

Chiar să nu dispună guvernul și instituțiile din subordinea sa de resursele de lobby capabile a face cunoscute prin mass-media internațională actualele șolticării ale famigliei Băsescu?

Mai ales că nu ar fi vorba de o propagandă mincinoasă  ci de prezentarea unor adevăruri documentate, pe cât de halucinante pe atât de spectaculoase chiar și pentru un public indiferent la gâlcevile dâmbovițene.

Contele de Saint GermainEditorialeAEP,CCR,lobby,MAI,mass media internationala,Monitorul Oficial,presedintele suspendat,procuraturaCeea ce mi se pare spectaculos până la neverosimil în lupta politică din aceste zile este modul în care președintele suspendat a înțeles să renunțe până și la minimele aparențe de comportament democratic pentru a încerca să-și atingă, prin orice mijloace, oricât de infame, scopurile sale exclusiv egoiste. 'Sau executați...Blog politic si polemic