Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Cred că adevăratul motiv care i-a împins pe procurori să inițieze  anchetarea  fotomodelelor lui Mazăre a fost speranța secretă că vor găsi un argument, cât de mic, pentru a ordona o reconstituire.  Poate nu în sala cu urne de vot ci la hotel, poate nu cu toate de-odată ci cu fiecare pe rând, dar, neapărat, în bikini. Și, dacă se poate, încinse (de soare, firește), ca să fie mai radiante.

Vă puteți închipui ce sete de recuperare trebuie să existe în acești băieți, ce tendințe spre homosexualitate, după ce ani de zile au fost obligați, nonstop, să adulmece nădușeală de Koveși și halenă de Macovei?

Misiunea asta la Constanța i-a revigorat, le-a crescut producția de testosteron, le-a dat curajul să se mai întoarcă pentru o rundă în birourile lor întunecoase, bântuite de atâția nevinovați care-i blestemă.

Iar dacă vor obține reconstituirea, au deja pregătit atacul extatic. Unde ziceau, frumoasele, că și-au strecurat Cartea de Identitate, ca să n-o piardă? În slip? Locul va trebui vizualizat fără bariere, studiate împrejurimile și toate posibilele ascunzișuri, prelevate probe de la fața locului pentru că, nu-i așa, dacă se va descoperi în zonă ADN-ul lui Mazăre atunci vor avea asigurată, pe lângă  împlinirea unei fantasme, și o promovare la excepțional.

Contele de Saint GermainEditorialeADN,bikini,fantasme,fotomodelele lui Mazare,Kovesi,Monica Macovei,procuroriCred că adevăratul motiv care i-a împins pe procurori să inițieze  anchetarea  fotomodelelor lui Mazăre a fost speranța secretă că vor găsi un argument, cât de mic, pentru a ordona o reconstituire.  Poate nu în sala cu urne de vot ci la hotel, poate nu cu toate de-odată ci...Blog politic si polemic