Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Cred că adevăratul motiv care i-a împins pe procurori să iniţieze  anchetarea  fotomodelelor lui Mazăre a fost speranţa secretă că vor găsi un argument, cât de mic, pentru a ordona o reconstituire.  Poate nu în sala cu urne de vot ci la hotel, poate nu cu toate de-odată ci cu fiecare pe rând, dar, neapărat, în bikini. Şi, dacă se poate, încinse (de soare, fireşte), ca să fie mai radiante.

Vă puteţi închipui ce sete de recuperare trebuie să existe în aceşti băieţi, ce tendinţe spre homosexualitate, după ce ani de zile au fost obligaţi, nonstop, să adulmece năduşeală de Koveşi şi halenă de Macovei?

Misiunea asta la Constanţa i-a revigorat, le-a crescut producţia de testosteron, le-a dat curajul să se mai întoarcă pentru o rundă în birourile lor întunecoase, bântuite de atâţia nevinovaţi care-i blestemă.

Iar dacă vor obţine reconstituirea, au deja pregătit atacul extatic. Unde ziceau, frumoasele, că şi-au strecurat Cartea de Identitate, ca să n-o piardă? În slip? Locul va trebui vizualizat fără bariere, studiate împrejurimile şi toate posibilele ascunzişuri, prelevate probe de la faţa locului pentru că, nu-i aşa, dacă se va descoperi în zonă ADN-ul lui Mazăre atunci vor avea asigurată, pe lângă  împlinirea unei fantasme, şi o promovare la excepţional.

Contele de Saint GermainEditorialeADN,bikini,fantasme,fotomodelele lui Mazare,Kovesi,Monica Macovei,procuroriCred că adevăratul motiv care i-a împins pe procurori să iniţieze  anchetarea  fotomodelelor lui Mazăre a fost speranţa secretă că vor găsi un argument, cât de mic, pentru a ordona o reconstituire.  Poate nu în sala cu urne de vot ci la hotel, poate nu cu toate de-odată ci...Blog politic si polemic