Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Preumblările ambasadorului SUA, pe căldura asta, ieri la ministrul Rus, devenit apoi ex, azi la prim-ministrul Ponta, devenit apoi ex… trem de echivoc în declaraţii, semnifică, după părerea mea,  ceva ce nu miroase deloc a bine.

Văd că iarăşi au început să se agite străinătăţile. Comisia de la Veneţia,  care tăcea ca mortu’n păpuşoi când la noi se organiza un referendum cu cvorum, sfidându-i recomandările, a prins  glas la primul scheunat emis de semizeul Zegrean şi ne-a transmis un comunicat de caniculă, ca un duş rece.  În zilele următoare, probabil, va reîncepe să se manifeste, de la pupitrele tunate ale UE, grija declarativă pentru democraţie şi constituţionalitate în România.

Mai–mai că nu ne spun direct: băi iobagilor periferici, nu vă mai jucaţi de-a voinţa poporului pe nervii noştri. Înţelegeţi că Băsescu e pentru noi soluţia comodă şi n-o mai lungiţi cu majorităţile voastre de doi bani. Ponta şi Antonescu să mai aştepte. Şi dimpreună cu ei şi milioanele voastre de troglodiţi care n-au găsit altceva mai bun de făcut în plină perioadă de vacanţă decât să se calce pe picioare la urne.

Aproape că încep să cred că lupta pe care-o ducem noi, aici, în ograda noastră mică, s-a transformat din gâlceavă de familie în război de independenţă. Ne-am culcat liberi şi ne-am trezit vasali.

Iar Ponta nu ne spune în ce menghină i-au prins mâinile. Auzi, poate când şi-o scrie memoriile!

Dar, dragul meu Victoraş căruia îţi incredinţăm copiii noştri, cu noi ăia care nu vom mai apuca să ţi le citim, ce faci?

Contele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,Antonescu,Basescu,Comisia de la Venetia,ministrul Rus,Ponta,ZegreanPreumblările ambasadorului SUA, pe căldura asta, ieri la ministrul Rus, devenit apoi ex, azi la prim-ministrul Ponta, devenit apoi ex... trem de echivoc în declaraţii, semnifică, după părerea mea,  ceva ce nu miroase deloc a bine. Văd că iarăşi au început să se agite străinătăţile. Comisia de la Veneţia,  care...Blog politic si polemic