Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Preumblările ambasadorului SUA, pe căldura asta, ieri la ministrul Rus, devenit apoi ex, azi la prim-ministrul Ponta, devenit apoi ex… trem de echivoc în declarații, semnifică, după părerea mea,  ceva ce nu miroase deloc a bine.

Văd că iarăși au început să se agite străinătățile. Comisia de la Veneția,  care tăcea ca mortu”™n păpușoi când la noi se organiza un referendum cu cvorum, sfidându-i recomandările, a prins  glas la primul scheunat emis de semizeul Zegrean și ne-a transmis un comunicat de caniculă, ca un duș rece.  În zilele următoare, probabil, va reîncepe să se manifeste, de la pupitrele tunate ale UE, grija declarativă pentru democrație și constituționalitate în România.

Mai”“mai că nu ne spun direct: băi iobagilor periferici, nu vă mai jucați de-a voința poporului pe nervii noștri. Înțelegeți că Băsescu e pentru noi soluția comodă și n-o mai lungiți cu majoritățile voastre de doi bani. Ponta și Antonescu să mai aștepte. Și dimpreună cu ei și milioanele voastre de troglodiți care n-au găsit altceva mai bun de făcut în plină perioadă de vacanță decât să se calce pe picioare la urne.

Aproape că încep să cred că lupta pe care-o ducem noi, aici, în ograda noastră mică, s-a transformat din gâlceavă de familie în război de independență. Ne-am culcat liberi și ne-am trezit vasali.

Iar Ponta nu ne spune în ce menghină i-au prins mâinile. Auzi, poate când și-o scrie memoriile!

Dar, dragul meu Victoraș căruia îți incredințăm copiii noștri, cu noi ăia care nu vom mai apuca să ți le citim, ce faci?

Contele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,Antonescu,Basescu,Comisia de la Venetia,ministrul Rus,Ponta,ZegreanPreumblările ambasadorului SUA, pe căldura asta, ieri la ministrul Rus, devenit apoi ex, azi la prim-ministrul Ponta, devenit apoi ex... trem de echivoc în declarații, semnifică, după părerea mea,  ceva ce nu miroase deloc a bine. Văd că iarăși au început să se agite străinătățile. Comisia de la Veneția,  care...Blog politic si polemic