Scorul acestui articol
[Total: 87 voturi. Media: 4.5]

 

Îl auzeam ieri pe Buşoi: “Românii sunt revoltaţi! Nu putem ignora revolta românilor din stradă!”

Nimeni nu l-a întrebat: “Dar revolta românilor încă tăcuţi? A celor care stau, clocotind, în casă? Revolta celor care au votat PSD şi văd că votul lor este aruncat la gunoi? Revolta acestor români poate fi ignorată? Sau ei nu sunt români? Nu sunt “românii mei”?

Penibilul mesajului liderilor PNL a ajuns la paroxism. Ei incită, ei îşi anunţă, instigator, participarea la mitingul “spontan”, ei arată, moralizator, cu degetul, ei care au dezamăgit o ţară întreagă prin imorala lor balansare oportunistă între bine şi rău, şi aproape că au fost şterşi, de pe harta politică a ţării, printr-un vot de blam devastator al poporului român! Cât tupeu şi câtă desconsiderare a bunului simţ popular!

Şi vine azi Klaus Iohannis să întărească acest cor al penibililor: “O naţiune puternică se construieşte cu politicieni integri şi credibili în vârful statului”. Păi sigur că da! Aşa este! Dar tocmai tu, autoîmproprietăritul cu case obţinute prin acte false, vorbeşti? Chiar nu ţi-e ruşine? Chiar crezi că naţiunea e atât de proastă încât să nu sesizeze câţ de ipocrit şi inconsecvent şi partizan eşti?

O ţii în braţe pe plagiatoarea Kovesi şi nu ai niciun fel de crampe morale. Te prezinţi, în faţa ţării, drept ca praporii purtaţi la înmormântări de aschilambicii satului, şi dai lecţii de revitalizare a spiritului moral? Tocmai tu, care ştii că te-ai îmbogăţit fraudulos, neimpozabil? Tocmai tu?

Discursul de azi, din Parlament, al lui Klaus Iohannis, a fost un discurs nesimţit. Arogant, fariseic, fanfaron!

Cel mai bun răspuns al românilor de bun simţ la acest discurs nesimţit este ieşirea masivă în stradă şi cererea unei demisii urgente.

A preşedintelui, nu a premierului!

Contele de Saint GermainEditorialecorul penibililor,iesire masiva in strada romanii mei,plagiatoarea Kovesi,PNL instiga,revolta romanilor tacuti  Îl auzeam ieri pe Buşoi: “Românii sunt revoltaţi! Nu putem ignora revolta românilor din stradă!” Nimeni nu l-a întrebat: “Dar revolta românilor încă tăcuţi? A celor care stau, clocotind, în casă? Revolta celor care au votat PSD şi văd că votul lor este aruncat la gunoi? Revolta acestor români poate...Blog politic si polemic