Scorul acestui articol
[Total: 87 voturi. Media: 4.5]

 

Îl auzeam ieri pe Bușoi: „Românii sunt revoltați! Nu putem ignora revolta românilor din stradă!”

Nimeni nu l-a întrebat: „Dar revolta românilor încă tăcuți? A celor care stau, clocotind, în casă? Revolta celor care au votat PSD și văd că votul lor este aruncat la gunoi? Revolta acestor români poate fi ignorată? Sau ei nu sunt români? Nu sunt „românii mei”?

Penibilul mesajului liderilor PNL a ajuns la paroxism. Ei incită, ei își anunță, instigator, participarea la mitingul „spontan”, ei arată, moralizator, cu degetul, ei care au dezamăgit o țară întreagă prin imorala lor balansare oportunistă între bine și rău, și aproape că au fost șterși, de pe harta politică a țării, printr-un vot de blam devastator al poporului român! Cât tupeu și câtă desconsiderare a bunului simț popular!

Și vine azi Klaus Iohannis să întărească acest cor al penibililor: „O națiune puternică se construiește cu politicieni integri și credibili în vârful statului”. Păi sigur că da! Așa este! Dar tocmai tu, autoîmproprietăritul cu case obținute prin acte false, vorbești? Chiar nu ți-e rușine? Chiar crezi că națiunea e atât de proastă încât să nu sesizeze câț de ipocrit și inconsecvent și partizan ești?

O ții în brațe pe plagiatoarea Kovesi și nu ai niciun fel de crampe morale. Te prezinți, în fața țării, drept ca praporii purtați la înmormântări de aschilambicii satului, și dai lecții de revitalizare a spiritului moral? Tocmai tu, care știi că te-ai îmbogățit fraudulos, neimpozabil? Tocmai tu?

Discursul de azi, din Parlament, al lui Klaus Iohannis, a fost un discurs nesimțit. Arogant, fariseic, fanfaron!

Cel mai bun răspuns al românilor de bun simț la acest discurs nesimțit este ieșirea masivă în stradă și cererea unei demisii urgente.

A președintelui, nu a premierului!

Contele de Saint GermainEditorialecorul penibililor,iesire masiva in strada romanii mei,plagiatoarea Kovesi,PNL instiga,revolta romanilor tacuti  Îl auzeam ieri pe Bușoi: 'Românii sunt revoltați! Nu putem ignora revolta românilor din stradă!' Nimeni nu l-a întrebat: 'Dar revolta românilor încă tăcuți? A celor care stau, clocotind, în casă? Revolta celor care au votat PSD și văd că votul lor este aruncat la gunoi? Revolta acestor români poate...Blog politic si polemic