Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Aşadar guvern fără liberali dar, în compensaţie, cu preaiubitul şi omniprezentul UDMR,  gata să se sacrifice pentru binele nostru, al românilor; cu Gabriel Oprea, acest mare caracter, acest mare patriot, acest spirit tutelar al neamului transcendând epoci, regimuri, prim-miniştri pentru a ne ocroti de rele.

Kelemen Hunor nu doar vice-prim-ministru dar şi ministru al culturii. Al culturii române, nu al culturii de cartofi sau de perle. Ce revanşă grandioasă oferită celor care ne batjocoresc ţară şi drapel şi istorie şi idealuri paşoptiste, ce muie pe nespălate, ce coitus humiliatus aplicate unui popor pus capră de însuşi păstorul lui cu ochelari şi breton.

Gabriel Oprea nu doar vice-prim-ministru peste intendenţă şi izmene cu hărţi secrete dar şi ministru de interne, adică şeful celui mai tare şi de aceea râvnit minister de la târgul coaliţiilor de guvernare.

Nu vi se pare suspect cât de repede l-a acceptat chiţibuşarul Băsescu pe acest şef de mafii personale care i-a trecut şi lui prin ogradă, o vreme? Preşedintele ghimpe nu semnează nimic, mai puţin înscăunarea lui Gabriel Oprea la pupitrul cu butoane magice pentru alegeri. Şi unii, precum @Radu, precum @Garfield motanu’, speră de la facţiunea intifadistă Ponta că, după prezidenţiale, aceasta în frunte cu arhanghelul Gabriel îl va pune în lanţuri pe Băsescu, îl va plimba prin piaţa publică cu nădragii în vine şi mâinile îmbelciugate la spate…

Să defilezi tu Ponta, tu PSD, în numele poporului 80%, în numele referendiştilor batjocoriţi de colonişti, cu scursurile guvernului Boc, cu aceia care ne-au siluit voinţa majoritară chiar înaintea Baroşilor şi Gitensteinilor, prin ţinerea la putere a unui nemernic, să ne prezinţi drept implementatori şi garanţi ai programului de guvernare USL pe pricipalii şefi ai plutoanelor de execuţie băsiste, pe Kelemen Hunor şi, mai ales, pe Gabriel Oprea, ăsta da tupeu golănesc, asta da sfidare supremă.

Ce argumente gogonate poţi inventa, ce pretexte neruşinate poţi aduce ca să îl acuzi pe Crin Antonescu de trădare , când tu, practic, îl reîncarnezi pe  Boc  ca să-i conduci mercenarii?

Când tu îl dai pe uşă – afară pe Johannis ca să-i faci loc lui Hunor? Când îl pui în fruntea batalioanelor de păstrare a corectitudinii în alegeri pe omul lui Băsescu, pe Oprea, pentru a-l elimina pe acelaşi Johannis?

Cât de orbi trebuie să fie unii dintre noi ca să nu vadă că Gabriel Oprea nu numai că nu a fost atacat niciodată de Băsescu pentru trădarea sa dar acum este acceptat, de acelaşi Băsescu, pe nerăsuflate, ca ministru de interne? Şi cât de obnubilaţi la creier trebuie să fie aceiaşi ca să nu priceapă că aici se ascunde o cârdăşie cu miză enormă?

Am fost destul de supărat de ruperea USL şi de scăparea astfel, încă o dată, a lui Traian Băsescu, de o înfrângere înainte de termen. Acum însă mi-am regăsit echilibrul. Mă simt în aceste clipe relaxat şi împăcat cu orice se va întâmpla în războiul Băsescu – Ponta. Am ajuns, fără voia mea dar împins de evenimente, să joc la două capete. Dacă va pierde Băsescu, voi avea satisfacţia îndeplinirii idealurilor mele de dreptate în sensul că, până la urmă, răul îşi primeşte răsplata. Iar dacă va pierde Ponta voi avea, de asemenea, o satisfacţie: aceea că l-a pedepsit destinul, pentru trădarea abjectă, în formă prelungită, cu Hunor şi Oprea.

Contele de Saint GermainEditoriale@Radu,Crin Antonescu,Gabriel Oprea,Garfield motanu,Kelemen Hunor,Klaus Johannis,PNL,PSD,UDMR,USL,Victor PontaAşadar guvern fără liberali dar, în compensaţie, cu preaiubitul şi omniprezentul UDMR,  gata să se sacrifice pentru binele nostru, al românilor; cu Gabriel Oprea, acest mare caracter, acest mare patriot, acest spirit tutelar al neamului transcendând epoci, regimuri, prim-miniştri pentru a ne ocroti de rele. Kelemen Hunor nu doar...Blog politic si polemic