Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Așadar guvern fără liberali dar, în compensație, cu preaiubitul și omniprezentul UDMR,  gata să se sacrifice pentru binele nostru, al românilor; cu Gabriel Oprea, acest mare caracter, acest mare patriot, acest spirit tutelar al neamului transcendând epoci, regimuri, prim-miniștri pentru a ne ocroti de rele.

Kelemen Hunor nu doar vice-prim-ministru dar și ministru al culturii. Al culturii române, nu al culturii de cartofi sau de perle. Ce revanșă grandioasă oferită celor care ne batjocoresc țară și drapel și istorie și idealuri pașoptiste, ce muie pe nespălate, ce coitus humiliatus aplicate unui popor pus capră de însuși păstorul lui cu ochelari și breton.

Gabriel Oprea nu doar vice-prim-ministru peste intendență și izmene cu hărți secrete dar și ministru de interne, adică șeful celui mai tare și de aceea râvnit minister de la târgul coalițiilor de guvernare.

Nu vi se pare suspect cât de repede l-a acceptat chițibușarul Băsescu pe acest șef de mafii personale care i-a trecut și lui prin ogradă, o vreme? Președintele ghimpe nu semnează nimic, mai puțin înscăunarea lui Gabriel Oprea la pupitrul cu butoane magice pentru alegeri. Și unii, precum @Radu, precum @Garfield motanu”™, speră de la facțiunea intifadistă Ponta că, după prezidențiale, aceasta în frunte cu arhanghelul Gabriel îl va pune în lanțuri pe Băsescu, îl va plimba prin piața publică cu nădragii în vine și mâinile îmbelciugate la spate…

Să defilezi tu Ponta, tu PSD, în numele poporului 80%, în numele referendiștilor batjocoriți de coloniști, cu scursurile guvernului Boc, cu aceia care ne-au siluit voința majoritară chiar înaintea Baroșilor și Gitensteinilor, prin ținerea la putere a unui nemernic, să ne prezinți drept implementatori și garanți ai programului de guvernare USL pe pricipalii șefi ai plutoanelor de execuție băsiste, pe Kelemen Hunor și, mai ales, pe Gabriel Oprea, ăsta da tupeu golănesc, asta da sfidare supremă.

Ce argumente gogonate poți inventa, ce pretexte nerușinate poți aduce ca să îl acuzi pe Crin Antonescu de trădare , când tu, practic, îl reîncarnezi pe  Boc  ca să-i conduci mercenarii?

Când tu îl dai pe ușă – afară pe Johannis ca să-i faci loc lui Hunor? Când îl pui în fruntea batalioanelor de păstrare a corectitudinii în alegeri pe omul lui Băsescu, pe Oprea, pentru a-l elimina pe același Johannis?

Cât de orbi trebuie să fie unii dintre noi ca să nu vadă că Gabriel Oprea nu numai că nu a fost atacat niciodată de Băsescu pentru trădarea sa dar acum este acceptat, de același Băsescu, pe nerăsuflate, ca ministru de interne? Și cât de obnubilați la creier trebuie să fie aceiași ca să nu priceapă că aici se ascunde o cârdășie cu miză enormă?

Am fost destul de supărat de ruperea USL și de scăparea astfel, încă o dată, a lui Traian Băsescu, de o înfrângere înainte de termen. Acum însă mi-am regăsit echilibrul. Mă simt în aceste clipe relaxat și împăcat cu orice se va întâmpla în războiul Băsescu „“ Ponta. Am ajuns, fără voia mea dar împins de evenimente, să joc la două capete. Dacă va pierde Băsescu, voi avea satisfacția îndeplinirii idealurilor mele de dreptate în sensul că, până la urmă, răul își primește răsplata. Iar dacă va pierde Ponta voi avea, de asemenea, o satisfacție: aceea că l-a pedepsit destinul, pentru trădarea abjectă, în formă prelungită, cu Hunor și Oprea.

Contele de Saint GermainEditoriale@Radu,Crin Antonescu,Gabriel Oprea,Garfield motanu,Kelemen Hunor,Klaus Johannis,PNL,PSD,UDMR,USL,Victor PontaAșadar guvern fără liberali dar, în compensație, cu preaiubitul și omniprezentul UDMR,  gata să se sacrifice pentru binele nostru, al românilor; cu Gabriel Oprea, acest mare caracter, acest mare patriot, acest spirit tutelar al neamului transcendând epoci, regimuri, prim-miniștri pentru a ne ocroti de rele. Kelemen Hunor nu doar...Blog politic si polemic