Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat „Despartirea prin imbratisare”, articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-despartirea-prin-imbratisare-951887.html)

 

Există oameni care nu se spală. Se îmbracă prețios, ostentativ, cu etichetele de firmă la vedere, dar nu se spală. În schimb se parfumează abundent și-și șterg transpirația cu șervețele de unică folosință care, când ajung la gunoi, sunt negre de jeg și cu marca olfactivă a utilizatorului gata adaptată miasmelor ghe(e)nei.

Mircea Mihăieș ne ilustrează caracterizarea de mai sus în fiecare luni. Maimuțărind nevoie mare fireturile oficinei de propagandă ICR, precum birjarii de curtezane caleștile cu blazon,  precum majordomii de parveniți protocoalele nobleții, nu se pricepe să facă altceva decât să strănute zgomotos și fără igienă spre cititorii EVZ aceleași țicneli de om nădușit pe care l-a tras curentul.

Pentru fățarnicii culturii, pactizarea interesată cu sordidul s-a făcut dintotdeauna cu grijă pentru aparențe. Confortul capricioasei lor conștiințe cerea alibiuri. Cerea idealuri superioare întru justificarea trădării. Astfel, cei supranumiți „intelectualii lui Băsescu” au invocat, ca să se spele de rele, tema anticomunismului. Nu pe Băsescu îl iubeau și susțineau ei ci anticomunismul acestuia. Erau alături de omul care a condamnat comunismul, iată virtutea ce i-a atras. Nu mai conta grobianismul, nici patentarea minciunii ca mod de viață la cel mai înalt nivel, nici puzderia de paraziți ce, la adăpostul marelui anticomunist, transfuzau în propriile burdihane bugetul țării. Ceea ce-i unea, onorabil, pe intelectualii lui Băsescu, era că ei funcționau ca o memorie protectoare de rău a neamului. Ca o conștiință de avarie, depozitara ultimilor germeni ai demnității naționale.

Å¢ara se transformă tot mai mult într-o moșie răvășită după bunul plac de un vechil cu rândașii lui,  dar ei, călăuzitoarele xenoane pe vremuri încețoșate, văd vinovățiile la opoziție, moguli și la conștiințele așa zis vândute, din tabăra ce nu le place. Iată și azi, aici, după ce-a picat cu brio, prin absență și tăcere, testul de bunăcredință la care l-a supus aniversarea recentă a regelui Mihai, cu cât onest atașament pentru cauza anticomunistă delirează Mircea Mihăieș. Pentru el nu cei care l-au omagiat pe rege sunt anticomuniștii veritabili ci viceversa.  Regele însuși pare a „sfida cu nerușinare memoria colectivă, istoria și adevărul”, din moment ce invită la întâlnirea cu destinul național și cu adevărata noblețe tot ce detestă, înecați de fiere, Traian Băsescu și isonarii lui: liderii opoziției, foștii președinți ai României și, ce maledicțiune, tonomatele de la Antena 3, tocmai sancționate de CNN cu o asociere unicat, cât un Nobel pentru televiziune, care-i umple de spume și ridicol pe toți detractorii acestui post.

Fii tu, acolo, rândașul Mihăieș, marele anticomunist și antisecurist de serviciu, care dă azimutul și urma olfactivă a latrinelor „“ cantină pentru protipendada portocalie. Îndestulează-te după merit și apoi sărută-i pe gură pe cei dragi. Aleluia!

Contele de Saint GermainEditorialePolemiceAntena 3,CNN,fatarnicii culturii,ICR,intelectualii lui Basescu,Mircea Mihaies,Nobel,regele Mihai,Senatul EVZ(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat 'Despartirea prin imbratisare', articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-despartirea-prin-imbratisare-951887.html)   Există oameni care nu se spală. Se îmbracă prețios, ostentativ, cu etichetele de firmă la vedere, dar nu se spală. În schimb se parfumează abundent...Blog politic si polemic