Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat “Despartirea prin imbratisare”, articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-despartirea-prin-imbratisare-951887.html)

 

Există oameni care nu se spală. Se îmbracă preţios, ostentativ, cu etichetele de firmă la vedere, dar nu se spală. În schimb se parfumează abundent şi-şi şterg transpiraţia cu şerveţele de unică folosinţă care, când ajung la gunoi, sunt negre de jeg şi cu marca olfactivă a utilizatorului gata adaptată miasmelor ghe(e)nei.

Mircea Mihăieş ne ilustrează caracterizarea de mai sus în fiecare luni. Maimuţărind nevoie mare fireturile oficinei de propagandă ICR, precum birjarii de curtezane caleştile cu blazon,  precum majordomii de parveniţi protocoalele nobleţii, nu se pricepe să facă altceva decât să strănute zgomotos şi fără igienă spre cititorii EVZ aceleaşi ţicneli de om năduşit pe care l-a tras curentul.

Pentru făţarnicii culturii, pactizarea interesată cu sordidul s-a făcut dintotdeauna cu grijă pentru aparenţe. Confortul capricioasei lor conştiinţe cerea alibiuri. Cerea idealuri superioare întru justificarea trădării. Astfel, cei supranumiţi “intelectualii lui Băsescu” au invocat, ca să se spele de rele, tema anticomunismului. Nu pe Băsescu îl iubeau şi susţineau ei ci anticomunismul acestuia. Erau alături de omul care a condamnat comunismul, iată virtutea ce i-a atras. Nu mai conta grobianismul, nici patentarea minciunii ca mod de viaţă la cel mai înalt nivel, nici puzderia de paraziţi ce, la adăpostul marelui anticomunist, transfuzau în propriile burdihane bugetul ţării. Ceea ce-i unea, onorabil, pe intelectualii lui Băsescu, era că ei funcţionau ca o memorie protectoare de rău a neamului. Ca o conştiinţă de avarie, depozitara ultimilor germeni ai demnităţii naţionale.

Ţara se transformă tot mai mult într-o moşie răvăşită după bunul plac de un vechil cu rândaşii lui,  dar ei, călăuzitoarele xenoane pe vremuri înceţoşate, văd vinovăţiile la opoziţie, moguli şi la conştiinţele aşa zis vândute, din tabăra ce nu le place. Iată şi azi, aici, după ce-a picat cu brio, prin absenţă şi tăcere, testul de bunăcredinţă la care l-a supus aniversarea recentă a regelui Mihai, cu cât onest ataşament pentru cauza anticomunistă delirează Mircea Mihăieş. Pentru el nu cei care l-au omagiat pe rege sunt anticomuniştii veritabili ci viceversa.  Regele însuşi pare a “sfida cu neruşinare memoria colectivă, istoria şi adevărul”, din moment ce invită la întâlnirea cu destinul naţional şi cu adevărata nobleţe tot ce detestă, înecaţi de fiere, Traian Băsescu şi isonarii lui: liderii opoziţiei, foştii preşedinţi ai României şi, ce maledicţiune, tonomatele de la Antena 3, tocmai sancţionate de CNN cu o asociere unicat, cât un Nobel pentru televiziune, care-i umple de spume şi ridicol pe toţi detractorii acestui post.

Fii tu, acolo, rândaşul Mihăieş, marele anticomunist şi antisecurist de serviciu, care dă azimutul şi urma olfactivă a latrinelor – cantină pentru protipendada portocalie. Îndestulează-te după merit şi apoi sărută-i pe gură pe cei dragi. Aleluia!

Contele de Saint GermainEditorialePolemiceAntena 3,CNN,fatarnicii culturii,ICR,intelectualii lui Basescu,Mircea Mihaies,Nobel,regele Mihai,Senatul EVZ(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat 'Despartirea prin imbratisare', articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-despartirea-prin-imbratisare-951887.html)   Există oameni care nu se spală. Se îmbracă preţios, ostentativ, cu etichetele de firmă la vedere, dar nu se spală. În schimb se parfumează abundent...Blog politic si polemic