Scorul acestui articol
[Total: 117 voturi. Media: 4.9]

 

Este de science fiction un astfel de președinte de țară!

Constituția e prost alcătuită! Pentru lideri „“ pacoste ca Iohannis, trebuia să prevadă forme infinit mai simple de demitere.

Colac peste pupăză, defectele care-l alcătuiesc nu-l malformează doar pe el.Mai generează și un fel de magnetism pentru lichele și imbecili.

Fără gargaragii politici precum Rareș Bogdan și Emil Boc maleficitatea lui ar fi volatilă. Nu ar persista, nu ar avea forța de a se instala atât de durabil în creierele debile.

Fără caractere mercenare precum Helvig și Pahonțu puterea lui ar fi decenta. Nu ar căpăta dimensiunile agabaritice care să-i procure fantasmele faraonice la care a ajuns.

Toată ziua bună ziua își programează vizite oficiale. Caută în permanență lingușiri înalte, protocoale snoabe, avioane de magnați, fast, covoare roșii, gărzi de onoare, fireturi, distincții, dineuri, poleială de luat ochii și de gâdilat orgolii.

Când țara stă să-și dea duhul. Când se moare fără noimă. Când toate busolele poporului și-au pierdut nordul. Când nu mai avem nici guvern, nici parlament, nici partide.

Mai stai, dracului, pe-acasă, stimabile! Și mai termină cu schiatul, cu golful, cu costumele albe, cu papionul, cu râia „“ goma. Ai urechi, destupă-le! Ai ochi, deschide-i larg.

Fă ceva pentru nație! Iar dacă nu ești în stare, măcar prefă-te că faci!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/10/avion-500x281.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/10/avion-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeavion de lux,Emil Boc,Helvig,Pahontu,protocol,Rares Bogdan,vizite Iohannis  Este de science fiction un astfel de președinte de țară! Constituția e prost alcătuită! Pentru lideri '“ pacoste ca Iohannis, trebuia să prevadă forme infinit mai simple de demitere. Colac peste pupăză, defectele care-l alcătuiesc nu-l malformează doar pe el.Mai generează și un fel de magnetism pentru lichele și imbecili. Fără gargaragii...Blog politic si polemic