Scorul acestui articol
[Total: 210 voturi. Media: 4.8]

 

Culmea e că par, relativ, normali. Statutul lor social e de oameni cu ceva glagorie, cu ceva notorietate, cu ceva È™taif. Doar că au un defect de fabricație care, când ți-e lumea mai dragă, îi face să-È™i dea în petec: supape proaste.

Cam cum ar fi următoarea scenă: reuniune de gală, meseni simandicoÈ™i, toasturi elevate, È™i, brusc, un È™uierat din buci, sau un grohăit din bojoci. Consternare, batiste la nas, stropi culeÈ™i de pe rever, înfrigurare australă. Chiar e adevărat?

Da, e adevărat, È™i se întâmplă exact acum,  în jurul nostru.

Sfinctere care cedează, noroaie care irup, puroaie arteziene, isterii de ospiciu.

Ne invadează mutanții cu pedigriu, predicatorii cu TBC È™i strungăreață.

CTP-ului îi ies ochii din orbite, Tudor Chirilă expiră sulf, Andrei Caramitru face gargară cu praf de puÈ™că iar RareÈ™ Bogdan delirează în ritmuri LSD. Toți sub flamura diezului. Toți muÈ™cați de aceeaÈ™i cobră.

Asistăm la o sarabandă a istericilor de rit haÈ™tagian È™i nu È™tim dacă e de 112 sau de un hohot de râs sardonic.

Oamenii ăÈ™tia au nevoie urgent de un semiton care să îi aducă înapoi cu picioarele pe pământ. Au nevoie de un bemol. Intravenos!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/03/bemol-500x275.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/03/bemol-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAndrei Caramitru,bemol,CTP,diez,extremisti,hastagiei,LSD,Rares Bogdan,statul paralel,Tudor Chirila  Culmea e că par, relativ, normali. Statutul lor social e de oameni cu ceva glagorie, cu ceva notorietate, cu ceva È™taif. Doar că au un defect de fabricație care, când ți-e lumea mai dragă, îi face să-È™i dea în petec: supape proaste. Cam cum ar fi următoarea scenă: reuniune de...Blog politic si polemic