Scorul acestui articol
[Total: 210 voturi. Media: 4.8]

 

Culmea e că par, relativ, normali. Statutul lor social e de oameni cu ceva glagorie, cu ceva notorietate, cu ceva ștaif. Doar că au un defect de fabricație care, când ți-e lumea mai dragă, îi face să-și dea în petec: supape proaste.

Cam cum ar fi următoarea scenă: reuniune de gală, meseni simandicoși, toasturi elevate, și, brusc, un șuierat din buci, sau un grohăit din bojoci. Consternare, batiste la nas, stropi culeși de pe rever, înfrigurare australă. Chiar e adevărat?

Da, e adevărat, și se întâmplă exact acum,  în jurul nostru.

Sfinctere care cedează, noroaie care irup, puroaie arteziene, isterii de ospiciu.

Ne invadează mutanții cu pedigriu, predicatorii cu TBC și strungăreață.

CTP-ului îi ies ochii din orbite, Tudor Chirilă expiră sulf, Andrei Caramitru face gargară cu praf de pușcă iar Rareș Bogdan delirează în ritmuri LSD. Toți sub flamura diezului. Toți mușcați de aceeași cobră.

Asistăm la o sarabandă a istericilor de rit haștagian și nu știm dacă e de 112 sau de un hohot de râs sardonic.

Oamenii ăștia au nevoie urgent de un semiton care să îi aducă înapoi cu picioarele pe pământ. Au nevoie de un bemol. Intravenos!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/03/bemol-500x275.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/03/bemol-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAndrei Caramitru,bemol,CTP,diez,extremisti,hastagiei,LSD,Rares Bogdan,statul paralel,Tudor Chirila  Culmea e că par, relativ, normali. Statutul lor social e de oameni cu ceva glagorie, cu ceva notorietate, cu ceva ștaif. Doar că au un defect de fabricație care, când ți-e lumea mai dragă, îi face să-și dea în petec: supape proaste. Cam cum ar fi următoarea scenă: reuniune de...Blog politic si polemic