Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Această propoziţie a fost rostită de Traian Băsescu de cel puţin 3 ori în discursul de aseară.

Ordinul de luptă e clar: NU PARTICIPAŢI! Să mă demită ei cu 50%+1 din alegătorii de pe liste.

De pe listele bazate pe recensământul din 2002. Când eram cu vreo trei milioane mai mulţi cu drept de vot. Adică, practic, demiterea să se facă nu cu 50%+1 ci cu 60%+1 din situaţia reală de azi.

Dacă mai adăugăm şi faptul că vreo 3 milioane sunt prin străinătate, la lucru, şi vor vota doar într-un procent infim, procentul real de demitere se mai ajustează puţin, ajungând la 75% +1 din numărul total real al alegătorilor din ţară. Demitere, practic, imposibilă!

Asta înseamnă corectitudine pentru unii. Asta înseamnă justiţie supremă marca CCR. Asta înseamnă dreptul poporului român de a decide. Altfel spus, cum poţi prosti milioane de oameni care au hotărât să fie reprezentaţi de nişte sute de parlamentari şi care se trezesc brusc trasi în  ţeapă de 9 unelte politice pe care nu ei le-au ales.

Aşa văd democraţia oameni pe care noi am fost învăţaţi să-i respectăm, precum dl. Gitenstein şi dna. Merkel. Lecţiile de până acum ale istoriei nu ne-au fost de ajuns. Ne mai trebuia una ca să înţelegem definitiv că, pentru ei, poporul român nu contează.

Leitmotivul campaniei lui Traian Băsescu va fi: “Românii nu vor participa la ceva incorect”. Îl vom auzi la fiecare conferinţă de presă a acestuia, va fi şoptit apoi de mii de guri la milioane de urechi. Şi astfel vom avea neţărmurita bucurie ca, de la 1 august, să ne trezim din nou cu Traian Băsescu la Cotroceni, după un referendum în care în favoarea lui nu a votat nimeni.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,CCR,Gitenstein,Merkel,poporul roman,referendumAceastă propoziţie a fost rostită de Traian Băsescu de cel puţin 3 ori în discursul de aseară. Ordinul de luptă e clar: NU PARTICIPAŢI! Să mă demită ei cu 50%+1 din alegătorii de pe liste. De pe listele bazate pe recensământul din 2002. Când eram cu vreo trei milioane mai mulţi...Blog politic si polemic