Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Această propoziție a fost rostită de Traian Băsescu de cel puțin 3 ori în discursul de aseară.

Ordinul de luptă e clar: NU PARTICIPAÅ¢I! Să mă demită ei cu 50%+1 din alegătorii de pe liste.

De pe listele bazate pe recensământul din 2002. Când eram cu vreo trei milioane mai mulți cu drept de vot. Adică, practic, demiterea să se facă nu cu 50%+1 ci cu 60%+1 din situația reală de azi.

Dacă mai adăugăm și faptul că vreo 3 milioane sunt prin străinătate, la lucru, și vor vota doar într-un procent infim, procentul real de demitere se mai ajustează puțin, ajungând la 75% +1 din numărul total real al alegătorilor din țară. Demitere, practic, imposibilă!

Asta înseamnă corectitudine pentru unii. Asta înseamnă justiție supremă marca CCR. Asta înseamnă dreptul poporului român de a decide. Altfel spus, cum poți prosti milioane de oameni care au hotărât să fie reprezentați de niște sute de parlamentari și care se trezesc brusc trasi în  țeapă de 9 unelte politice pe care nu ei le-au ales.

Așa văd democrația oameni pe care noi am fost învățați să-i respectăm, precum dl. Gitenstein și dna. Merkel. Lecțiile de până acum ale istoriei nu ne-au fost de ajuns. Ne mai trebuia una ca să înțelegem definitiv că, pentru ei, poporul român nu contează.

Leitmotivul campaniei lui Traian Băsescu va fi: „Românii nu vor participa la ceva incorect”. Îl vom auzi la fiecare conferință de presă a acestuia, va fi șoptit apoi de mii de guri la milioane de urechi. Și astfel vom avea nețărmurita bucurie ca, de la 1 august, să ne trezim din nou cu Traian Băsescu la Cotroceni, după un referendum în care în favoarea lui nu a votat nimeni.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,CCR,Gitenstein,Merkel,poporul roman,referendumAceastă propoziție a fost rostită de Traian Băsescu de cel puțin 3 ori în discursul de aseară. Ordinul de luptă e clar: NU PARTICIPAÅ¢I! Să mă demită ei cu 50%+1 din alegătorii de pe liste. De pe listele bazate pe recensământul din 2002. Când eram cu vreo trei milioane mai mulți...Blog politic si polemic