Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Incredibil ce fortă de dezinformare şi ce capacitate de minciună, pe plan internaţional, dovedesc  vlăstarele pedeliste plantate prin metropolele europene şi hrănite prin biberoane subtile de la sleitul nostru buget.Basescu, Germania, Adevarul lui Cartianu,

Oameni politici străini, de la care te-ai fi aşteptat să fi deprins temeinic sănătosul obicei de  a mesteca bine înainte de a înghiţi ceva, fac declaraţii la cald, sub impulsul unor intoxicări aberante (dar concertate), pretinzând că apără principii. Uită să încerce a afla şi opinia celeilalte părţi, nu-i interesează vocea poporului exprimată prin ieşiri în stradă şi procente devastatoare în sondaje. Acceptă un microfon în fată şi, din interese de grup parlamentar sau pentru a se dovedi apărătorii unor valori ce dau bine în compoziţia unei imagini competitive la electorii lor, îndrugă trei fraze pe placul celui ce le ţine microfonul.

Iresponsabilul Traian Băsescu şi fanatizaţii săi pretorieni văd că lupta cu poporul român e pierdută, văd că pe acesta nu-l mai pot minţi, şi atunci işi exersează talentele de ordinari şi fără scrupule manipulatori, în afara ţării. Sperând ce?

Ce speraţi, siniştrilor securişti deghizaţi în mieluşei? Să ne invadeze Germania ca să vă scape pe voi de furia poporului de care v-aţi bătut joc şi pe care l-aţi adus în pragul disperării?

Şi tu, Germanie (vorbesc generic), ce speri? Să reuşeşti, ţinându-l prin presiuni inadmisibile pe Băsescu la putere, salvarea votului României pentru interesele tale?

Se publică azi (şi nu oriunde, ci în Adevărul lui Cartianu)rezultatele unui sondaj recent care arată că, de la înscăunarea guvernului Ponta, popularitatea USL a crescu cu cca. 10 procente, ajungând la 66%.  Până unde trebuie să se încingă cazanul urii fată de Băsescu? Până la 100%? Până la punctul de fierbere? Să dea ţara în clocot, să arunce prin presiunea străzii la lada de gunoi o întreagă construcţie democratică pentru că un om orgolios şi înspăimântat de consecinţele abuzurilor sale nu vrea să se dea la o parte de bună voie?

Chiar nu înţeleg:

– nu se vede clar, de la o poştă, că DNA, justiţia “independentă” a lui Traian Băsescu, este folosit ca armă prezidenţială? Cu un exemplu mai mult decât convingător (dacă mai era nevoie) furnizat chiar azi? Tocmai azi!?

– nu se vede clar, de la o poştă, ce vrea poporul? Cu o confirmare şi  întărire cât se poate de limpezi prin acest ultim sondaj apărut azi?

Ce se doreşte? Război civil? Răscoală? Altă revoluţie? Chiar la atâta inconştienţă să-i împingă dorul de putere pe acoliţii lui Băsescu şi Macovei ?

Rămânerea în continuare la Cotroceni a lui Traian Băsescu,  prin manevre politicianiste gen presiuni internaţionale bazate pe minciună sau referendumuri organizate după legi pohtite de CCR şi nu de parlamentul ţării, ar putea produce efecte sociale atât de riscante pentru bravii băsişti, denigratori zeloşi de ţară şi siluitori virili de popor, încât ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-şi dori reîntoarcerea, pe uşa din dos, a lui Traian Băsescu, la Cotroceni.

În rest, pentru îngrijorata şi dezinformata străinătate, un îndemn: dacă vă deranjează voinţa poporului român, atunci invadaţi-ne!

Contele de Saint GermainPolemiceAdevarul lui Cartianu,Basescu,CCR,DNA,Germania,Ponta,USLIncredibil ce fortă de dezinformare şi ce capacitate de minciună, pe plan internaţional, dovedesc  vlăstarele pedeliste plantate prin metropolele europene şi hrănite prin biberoane subtile de la sleitul nostru buget.Basescu, Germania, Adevarul lui Cartianu, Oameni politici străini, de la care te-ai fi aşteptat să fi deprins temeinic sănătosul obicei de...Blog politic si polemic