Scorul acestui articol
[Total: 605 voturi. Media: 5]

 

Prea multe întâmplări rămase în coadă de peÈ™te, prea multe anomalii suspendate în zona secretelor de stat, prea multe fleacuri gonflate  până la monstruos, prea multe puncte puncte urmate  de exclamări în formă repetată.

Și e vorba de trupe grele, de personaje ocupate cu binele planetei care, când te aÈ™tepți mai puțin, intră în sleita noastră ciorbă românească pentru a ne sufla stropi în ochi.

Laura Kovesi protejată totemic, Liviu Dragnea stâlp sionic, Klaus Iohannis berbece de asediu… Și fiecare, în spate, cu câte un actor politic global: SUA, Israel, Germania! Reprezentate de armele lor „žintelligente”: CIA, Mossad, BND!

Ne mai intrebăm de ce au trecut luni bune de când nu avem È™ef civil la SIE? Sau de când nu avem ambasador în Israel? Păi de-asta nu avem. Pentru că înțelepții lumii, care au câÈ™tigat fiecare teritorii de comandă în România, nu se pun de acord.

Războiul mocnit între SUA È™i UE, purtat mai ales în jurul unor interese economice dar È™i de contributivitate la întreținerea NATO, È™i-a creat batalioane de asalt È™i în România.

Klaus Iohannis, în abulia lui devenită deja emblematică, rătăceÈ™te între cadența germanică È™i strivitoarea aroganță americană. A primit È™i el două jucării, pentru băieți,  în grijă, ca să nu se spună că e tratat de simplu mobilier. Un balaur cu două capete – statul paralel – reprezentat de binomul SRI – DNA,  pe care îl apără ca pe ochii din cap, È™i o păpuÈ™ă voodoo cu inscripția PSD – ALDE pe pieptar È™i cu numele lui Liviu Dragnea pe bandană în care nu mai pridideÈ™te să înfigă ace È™i să arunce cu blesteme.

Èšara a devenit victima unei brambureli întreținute. Se fac declarații extreme, dar când vine vorba de fapte decisive marii beligeranți naționali o dau pe temporizare. Dovadă că decizia vine de la comandamente mai presus de capetele lor înfierbântate. Nimeni nu se atinge de Kovesi, oricâte protocoale È™i alte monstruozități i se adaugă în fiecare zi la palmares; nimeni nu-l popreÈ™te pe Dragnea cu toate că acesta devine tot mai obraznic È™i mai provocator; nimeni nu pune problema suspendării preÈ™edintelui deÈ™i omul parcă È™i-o caută cu lumânarea.

Lipsa unor explicații plauzibile la toate aceste începute È™i neterminate provocări demonstrează în ce buncăre adânc îngropate se află panourile de comandă. Tot ce este transparent ori translucid nu reprezintă decât o pojghiță subțire. Sforile se trag din tărâmul opacității totale, al serviciilor  de informații, unde foarte puțini au acces. De-asta, dintre cei mulți, nu înțelege nimeni nimic.

Trăim, aÈ™adar, înconjurați de enigme, ca beneficiari sau victime ale unui păienjeniÈ™ de planuri secrete.

În toată această brambureală din România, repet, întreținută cu cinism din afară, am pierdut cu toții din vedere să căutăm care este rolul serviciilor secrete ruse. E clar că urmaÈ™ii fostului KGB (cum s-or numi ei azi, FSB sau SBR sau GRU) nu asistă impasibili la dezbinarea noastră ce tinde spre desăvârÈ™ire. Tare aÈ™ fi curios să È™tiu (sau măcar să bănuiesc) în ce direcție trag ei de poalele înfoiatei noastre fote.

Oare SRI-ul știe?

Oare această instituție cheie în domeniul siguranței naționale mai găseÈ™te timp să se ocupe È™i de misiunea ei constituțională sau, captivată de protocoale abuzive, se dedică exclusiv feririi României de români?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/05/servicii.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/05/servicii-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeagenti straini,binomul SRI-DNA,CIA si Mossad,KGB,NATO,servicii secrete,spionaj  Prea multe întâmplări rămase în coadă de peÈ™te, prea multe anomalii suspendate în zona secretelor de stat, prea multe fleacuri gonflate  până la monstruos, prea multe puncte puncte urmate  de exclamări în formă repetată. Și e vorba de trupe grele, de personaje ocupate cu binele planetei care, când te aÈ™tepți...Blog politic si polemic