Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

„Nu e de părerea ta cel ce te aprobă ci cel ce te imită”

Grigore Moisil

 

Iată cum se pot construi filiațiuni de gândire.

Nu o dată s-a afirmat că Traian Băsescu imită modelul Putin.

Putin provine dintr-o structură „“ instrument a totalitarismului: KGB. Dovedit și asumat. Comportamentul său s-a modelat sub principiile, disciplina strictă și respectul față de ierarhiile militare, rigorile și cinismul uniformei.

Toate aceste amprente ale formării fundamentale se regăsesc și la Traian Băsescu. Singurul aspect încă nedovedit juridic și, evident, neasumat din proprie inițiativă de către acesta este apartenența sa la Securitate.

Întrebarea care derivă este: de ce Putin își recunoaște trecutul și chiar se mândrește cu el iar Băsescu nu?

Răspunsul se developează singur, chiar și pentru cei care nu-l caută: pentru că unul a fost în zona acceptată ca patriotică a serviciilor secrete iar celălalt în zona antinațională, represivă, a acestora.

Contele de Saint GermainEditorialeBasescu,Grigore Moisil,KGB,Putin,securitatea'Nu e de părerea ta cel ce te aprobă ci cel ce te imită' Grigore Moisil   Iată cum se pot construi filiațiuni de gândire. Nu o dată s-a afirmat că Traian Băsescu imită modelul Putin. Putin provine dintr-o structură '“ instrument a totalitarismului: KGB. Dovedit și asumat. Comportamentul său s-a modelat sub...Blog politic si polemic