Scorul acestui articol
[Total: 51 voturi. Media: 4.5]

 

A apărut o nouă formă de calamitate pentru România: tzunamiul habarniştilor din USR.

După prestaţiile de hipnotizaţi abulici ale parlamentarilor USR, pe la diverse televiziuni, unde, cu figuri spălăţele şi aparent normale, aberează tâmp în faţa celor mai elementare întrebări despre ţara şi lumea în care electoratul le-a încredinţat o misiune, vine azi şi şeful lor, Nicuşor Dan, pentru a fixa în bronz imaginea USR de partid al habarniştilor, pentru a poza el însuşi în autistul perfect.

Azi, duminică 15 ianuarie 2017, la două zile de la apariţia în presă a unui editorial al Alinei Mungiu Pippidi, în care aceasta aducea acuze grele USR, Nicuşor Dan declară senin că el “nu ştia de declarațiile făcute de Alina Mungiu Pippidi privind un sprijin al Serviciului Român de Informaţii  pentru USR”.

Cu toată îngăduinţa, aproape compasivă, faţă de Generaţia Y, pentru care reţelele de comunicare de pe Internet au devenit unica sursă de informare şi de contact cu realităţile (?) ţării, mă întreb consternat: oare poate controla cineva răul pe care aceşti posedaţi de himera egoismului anarhic ca formă de libertate şi a globalismului amorfic ca  ideal de egalitate îl pot provoca semenilor?

Dragi tineri frumoşi şi liberi, indiferenţi şi inerţi la groaznicele dezvăluiri despre imixtiunea serviciilor secrete în actul de justiţie, zeflemitori la drama Vioricăi Vişan şi bagatelizând până la miştouri ieftine condamnările şi amenzile primite de România la CEDO, lumea reală are nevoie de voi informati şi cu sentimentul responsabilităţii, nu refugiaţi în lumile voastre paralele. Părinţii voştri trăiesc în lumea reală, unde vor trăi şi copiii voştri. Treziţi-vă! Documentaţi-vă! Ancoraţi-vă în realitate, nu în virtual!

Când a fost întrebat de reporteri despre plagiatul Laurei Kovesi, Nicuşor Dan a spus că nu se poate pronunţa pentru că “nu ştie” cazul. Pentru că nu l-a interesat şi, prin urmare, nu s-a informat.

Acum, “nu ştie” ce-a scris, grav, Alina Mungiu Pippidi, despre partidul său.

Adică, acestui om, cineva îi dă foc la casă, dar pe el nu-l interesează. El are alte preocupări, mai importante: se refugiază în lumea lui îngustă, artificială, face reclamaţii, scrie petiţii, pe scurt neagă şi demolează. Şi crede că astfel îşi reprezintă susţinătorii. Şi crede că astfel e de folos ţării.

Nicuşor Dan “nu ştie”…

Îşi asumă, cu zâmbetul acela de Einstein devorat de secretele lumii, absenţa din lumea asta vulgară.  Şi se aşteaptă să-i fim recunoscători.

Doamne fereşte de genul acesta de personaje mesianice.

După ele, într-adevăr, potopul!

Contele de Saint GermainEditorialeAlina Mungiu Pippidi,autistul perfect,condamnarile Romaniei la CEDO,Einstein,generatia Y,Nicusor Dan,personaje mesianice habarnistii din USR,Viorica Vişan  A apărut o nouă formă de calamitate pentru România: tzunamiul habarniştilor din USR. După prestaţiile de hipnotizaţi abulici ale parlamentarilor USR, pe la diverse televiziuni, unde, cu figuri spălăţele şi aparent normale, aberează tâmp în faţa celor mai elementare întrebări despre ţara şi lumea în care electoratul le-a încredinţat o...Blog politic si polemic