Scorul acestui articol
[Total: 51 voturi. Media: 4.5]

 

A apărut o nouă formă de calamitate pentru România: tzunamiul habarniștilor din USR.

După prestațiile de hipnotizați abulici ale parlamentarilor USR, pe la diverse televiziuni, unde, cu figuri spălățele și aparent normale, aberează tâmp în fața celor mai elementare întrebări despre țara și lumea în care electoratul le-a încredințat o misiune, vine azi și șeful lor, Nicușor Dan, pentru a fixa în bronz imaginea USR de partid al habarniștilor, pentru a poza el însuși în autistul perfect.

Azi, duminică 15 ianuarie 2017, la două zile de la apariția în presă a unui editorial al Alinei Mungiu Pippidi, în care aceasta aducea acuze grele USR, Nicușor Dan declară senin că el „nu știa de declarațiile făcute de Alina Mungiu Pippidi privind un sprijin al Serviciului Român de Informații  pentru USR”.

Cu toată îngăduința, aproape compasivă, față de Generația Y, pentru care rețelele de comunicare de pe Internet au devenit unica sursă de informare și de contact cu realitățile (?) țării, mă întreb consternat: oare poate controla cineva răul pe care acești posedați de himera egoismului anarhic ca formă de libertate și a globalismului amorfic ca  ideal de egalitate îl pot provoca semenilor?

Dragi tineri frumoși și liberi, indiferenți și inerți la groaznicele dezvăluiri despre imixtiunea serviciilor secrete în actul de justiție, zeflemitori la drama Vioricăi Vișan și bagatelizând până la miștouri ieftine condamnările și amenzile primite de România la CEDO, lumea reală are nevoie de voi informati și cu sentimentul responsabilității, nu refugiați în lumile voastre paralele. Părinții voștri trăiesc în lumea reală, unde vor trăi și copiii voștri. Treziți-vă! Documentați-vă! Ancorați-vă în realitate, nu în virtual!

Când a fost întrebat de reporteri despre plagiatul Laurei Kovesi, Nicușor Dan a spus că nu se poate pronunța pentru că „nu știe” cazul. Pentru că nu l-a interesat și, prin urmare, nu s-a informat.

Acum, „nu știe” ce-a scris, grav, Alina Mungiu Pippidi, despre partidul său.

Adică, acestui om, cineva îi dă foc la casă, dar pe el nu-l interesează. El are alte preocupări, mai importante: se refugiază în lumea lui îngustă, artificială, face reclamații, scrie petiții, pe scurt neagă și demolează. Și crede că astfel își reprezintă susținătorii. Și crede că astfel e de folos țării.

Nicușor Dan „nu știe””¦

Își asumă, cu zâmbetul acela de Einstein devorat de secretele lumii, absența din lumea asta vulgară.  Și se așteaptă să-i fim recunoscători.

Doamne ferește de genul acesta de personaje mesianice.

După ele, într-adevăr, potopul!

Contele de Saint GermainEditorialeAlina Mungiu Pippidi,autistul perfect,condamnarile Romaniei la CEDO,Einstein,generatia Y,Nicusor Dan,personaje mesianice habarnistii din USR,Viorica ViÅŸan  A apărut o nouă formă de calamitate pentru România: tzunamiul habarniștilor din USR. După prestațiile de hipnotizați abulici ale parlamentarilor USR, pe la diverse televiziuni, unde, cu figuri spălățele și aparent normale, aberează tâmp în fața celor mai elementare întrebări despre țara și lumea în care electoratul le-a încredințat o...Blog politic si polemic