Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Numele il trădează de apartenență la rasa persecutată. Acum însă se dovedește exponentul rasei pure.

Nici măcar decența savurării in liniște a victoriei murdare împotriva poporului român nu o are.

A mințit, a manipulat, a făcut balet de forță în momente decisive pentru soarta referendumului din România, l-a adus pe Gordon pentru a-l împinge să declare o enormitate, cea cu frauda masivă la vot, și acum, după triumful înșelătoriei,  are nemăsuratul tupeu să-i lovească din nou pe cei 7,4 milioane de români cu spirit democratic afirmând obraznic un lucru echivalent cu o jignire: „decizia CCR vorbește de la sine”.

Despre ce o vorbi? Despre sforile politice trase de SUA ca să nu piardă vasalitatea României? Despre România cea cu o populație de 18 milioane și cu tot atâția votanți?

Gitenstein nu este ambasadorul SUA la București, ci ambasadorul Rusiei.

Românii au suferit și după ruși și după americani. Doar că în americani au sperat mereu și, mereu, au fost înșelați de aceștia.  Cel puțin de la ruși nu au avut așteptări.

Pentru americani noi, românii ca națiune, nu existăm. Existăm doar ca teritoriu într-o zonă de interes. Teritoriu populat, e adevărat, dar  ăsta nu a fost un obstacol în calea delirului lor megalomanic.

Cel puțin de la ruși nu am avut așteptări.  Repet. De la americani, da. Iar ei nu au pierdut niciun prilej să ne dezamăgească!

Mă întreb, acum: o fi mai bine cu niște licurici egoiști și disprețuitori sau, cumva, ar trebui să schimbăm nordul?

Contele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,Gitenstein,licurici,nazist,RusiaNumele il trădează de apartenență la rasa persecutată. Acum însă se dovedește exponentul rasei pure. Nici măcar decența savurării in liniște a victoriei murdare împotriva poporului român nu o are. A mințit, a manipulat, a făcut balet de forță în momente decisive pentru soarta referendumului din România, l-a adus pe Gordon...Blog politic si polemic