Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Numele il trădează de apartenenţă la rasa persecutată. Acum însă se dovedeşte exponentul rasei pure.

Nici măcar decenţa savurării in linişte a victoriei murdare împotriva poporului român nu o are.

A minţit, a manipulat, a făcut balet de forţă în momente decisive pentru soarta referendumului din România, l-a adus pe Gordon pentru a-l împinge să declare o enormitate, cea cu frauda masivă la vot, şi acum, după triumful înşelătoriei,  are nemăsuratul tupeu să-i lovească din nou pe cei 7,4 milioane de români cu spirit democratic afirmând obraznic un lucru echivalent cu o jignire: “decizia CCR vorbeşte de la sine”.

Despre ce o vorbi? Despre sforile politice trase de SUA ca să nu piardă vasalitatea României? Despre România cea cu o populaţie de 18 milioane şi cu tot atâţia votanţi?

Gitenstein nu este ambasadorul SUA la Bucureşti, ci ambasadorul Rusiei.

Românii au suferit şi după ruşi şi după americani. Doar că în americani au sperat mereu şi, mereu, au fost înşelaţi de aceştia.  Cel puţin de la ruşi nu au avut aşteptări.

Pentru americani noi, românii ca naţiune, nu existăm. Existăm doar ca teritoriu într-o zonă de interes. Teritoriu populat, e adevărat, dar  ăsta nu a fost un obstacol în calea delirului lor megalomanic.

Cel puţin de la ruşi nu am avut aşteptări.  Repet. De la americani, da. Iar ei nu au pierdut niciun prilej să ne dezamăgească!

Mă întreb, acum: o fi mai bine cu nişte licurici egoişti şi dispreţuitori sau, cumva, ar trebui să schimbăm nordul?

Contele de Saint GermainEditorialeambasadorul SUA,Gitenstein,licurici,nazist,RusiaNumele il trădează de apartenenţă la rasa persecutată. Acum însă se dovedeşte exponentul rasei pure. Nici măcar decenţa savurării in linişte a victoriei murdare împotriva poporului român nu o are. A minţit, a manipulat, a făcut balet de forţă în momente decisive pentru soarta referendumului din România, l-a adus pe Gordon...Blog politic si polemic