Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

„Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, astăzi, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Șerban Brădișteanu, fost senator PSD și cercetat pentru corupție”.

Băi cotoroanțo, băi zgripțuroaico, băi stearpo, băi mutanto, chiar nu mai judeci?

Dacă inimă nu ai, dacă suflet nu ai, dacă alte sentimente decât un cult delirant pentru un mediocru lipsit de scrupule nu ai, măcar doi neuroni și o sinapsă care să-ți funcționeze normal nu poți chema in ajutor să te salveze de ridicol?

Incredibil! O armată de procurori, toți ai lui Băsescu, investighează și suspicionează unidirecțional evenimentul, și în Zambaccian și la Spitalul de Urgență și în praful de pușcă colectat de pe carotida dușmanului suprem și ea continuă să aibă dubii.  Ar fi gata să-și dea și cenușa de la incinerata-i feminitate doar să nu-și recunoască  infrângerea, ticăloșia, inferioritatea de muscă verde, infecțioasă, față de acest om care a contracarat-o cu ceva ce, pentru ea, nu există: curajul demnității.

P.S. Imi cer scuze pentru limbajul scapat peste limitele pe care mi le autoimpun. Nu retrag, totusi, acest text, pentru ca el demonstreaza ca uneori nedreptatea si ticalosia semenilor pot deveni atat de revoltatoare, insuportabile, incat sa te determine sa nu mai scrii, sa nu mai vorbesti, ci sa urli.

Contele de Saint GermainPolemiceAdrian Nastase,Basescu,curajul demnitatii,Monica Macovei,PSD,Serban Bradisteanu'Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, astăzi, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Șerban Brădișteanu, fost senator PSD și cercetat pentru corupție'. Băi cotoroanțo, băi zgripțuroaico, băi stearpo, băi mutanto, chiar nu mai judeci? Dacă inimă nu...Blog politic si polemic