Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

“Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, astăzi, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie”.

Băi cotoroanţo, băi zgripţuroaico, băi stearpo, băi mutanto, chiar nu mai judeci?

Dacă inimă nu ai, dacă suflet nu ai, dacă alte sentimente decât un cult delirant pentru un mediocru lipsit de scrupule nu ai, măcar doi neuroni şi o sinapsă care să-ţi funcţioneze normal nu poţi chema in ajutor să te salveze de ridicol?

Incredibil! O armată de procurori, toţi ai lui Băsescu, investighează şi suspicionează unidirecţional evenimentul, şi în Zambaccian şi la Spitalul de Urgenţă şi în praful de puşcă colectat de pe carotida duşmanului suprem şi ea continuă să aibă dubii.  Ar fi gata să-şi dea şi cenuşa de la incinerata-i feminitate doar să nu-şi recunoască  infrângerea, ticăloşia, inferioritatea de muscă verde, infecţioasă, faţă de acest om care a contracarat-o cu ceva ce, pentru ea, nu există: curajul demnităţii.

P.S. Imi cer scuze pentru limbajul scapat peste limitele pe care mi le autoimpun. Nu retrag, totusi, acest text, pentru ca el demonstreaza ca uneori nedreptatea si ticalosia semenilor pot deveni atat de revoltatoare, insuportabile, incat sa te determine sa nu mai scrii, sa nu mai vorbesti, ci sa urli.

Contele de Saint GermainPolemiceAdrian Nastase,Basescu,curajul demnitatii,Monica Macovei,PSD,Serban Bradisteanu“Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, astăzi, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie”. Băi cotoroanţo, băi zgripţuroaico, băi stearpo, băi mutanto, chiar nu mai judeci? Dacă inimă nu...Blog politic si polemic