Scorul acestui articol
[Total: 159 voturi. Media: 4.9]

 

Statul paralel a ales deja în locul bucureștenilor. Primar General va fi Nicușor Dan!

Paralelul de la Cotroceni a dat ieri mesajul. Indirect, cu manta, fără viu grai. Printr-un comunicat institutional, atât cât să priceapă cine trebuie, iar domnia sa să nu poată fi transformat în protagonist de clip electoral.

Ordinul a început să fie executat de îndată. SRI, STS, BEC și alte structuri cu pârghii decisive în „modelarea” alegerilor și-au activat imediat „procedurile speciale”.  Ceea ce nu a dat greș la ultimele prezidențiale și europarlamentare va funcționa fără cusur și duminică,  cel puțin în București.

În mod normal, în contextul actual, un candidat precum Nicușor Dan nu ar avea nicio șansă să câștige, pe bune, primăria Bucureștiului. Moliciunea personajului, dezvăluirile compromițătoare mai mult decât credibile despre procesele sale l-ar elimina fără îndoială dintre favoriți. Doar că aceste două puncte slabe ale lui Nicușor Dan devin pentru „eminențele cenușii ale statului paralel”  exact atuurile decisive care să-l facă alesul lor. Și dacă ele l-au ales, el va fi! Indiferent ce vor conține urnele.

Democrația: „o vorbă de dânșii”¦ invocată”.

De ea vor râde tare și la parlamentare.

Așa că să ne calmăm! Jocurile au fost făcute! Urmăriți sondajele de casă ale liberalilor și veți descoperi printre ele inclusiv rezultatul de duminică al votului pentru București. Exact ca la europarlamentare, când, cu o precizie microscopică, s-a anticipat și intrarea PMP-ului, și ieșirea ALDE, totul pe principiul alibiului perfect: „păi ce vă mirați? N-a spus și sondajul X același lucru?”.

Principalul perdant, pe persoană fizică, din toată această oribilă „inginerie electorală” pusă la cale pentru câștigarea cu orice preț a trofeului București va fi Nicușor Dan.

Ce va pierde? Se va pierde pe sine!

De unde, până acum, era el însuși, cu Asociația lui, cu procesele lui, cu rețeta lui de estorcare a investitorilor imobiliari, acum va deveni „al lor”. Al păpușarilor din statul paralel. Șantajabil, șantajat, remorcat de un partid corupt și fără scrupule, va păți exact ce-a pățit Florin Salam cu interlopii din clanul Duduianu. Preluat și obligat la o formă de sclavie tradusă prin „lucrezi pentru noi, câștigi pentru noi”.

Căci, așa cum am afirmat și în articolul anterior, guvernanții noștri actuali folosesc exact aceleași metode de cucerire și consolidare a puterii ca și clanurile interlope. S-a văzut deja, se va vedea în continuare.

Votul de duminică de la București și din marile orașe ale țării va fi o mascarada. Pusă la cale cu obiectivul ca până în decembrie 2020 România să fie acaparată total de clanul „alianței de dreapta”.

După care va urma dictatura iohannisto „“ liberală, care ne va face să-l regretăm până și pe Traian Băsescu.

Și totuși există o vulnerabilitate majoră în planul lor: efectele imprevizibile ale pandemiei. Să scoți o țară întreagă la un vot „“ mascaradă, doar ca să încerci să-ți legitimezi trișeria, presupune asumarea unui risc deloc neglijabil: posibilitatea îmbolnăvirii masive a populației, cu consecințe imprevizibile asupra moralului și reacției oamenilor.

O singură veste bună am în acest articol pentru cititorii mei: fără excepție, dictaturile se autodistrug. Iar când dictatorul este de nivelul lui Klaus Iohannis, această autodistrugere se poate produce în orice clipă.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/09/statul-paralel.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/09/statul-paralel-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeclanul Duduianu,dictatura iohanisto - liberala,falsificarea alegerilor,Nicusor Dan,Primaria Bucuresti,statul paralel  Statul paralel a ales deja în locul bucureștenilor. Primar General va fi Nicușor Dan! Paralelul de la Cotroceni a dat ieri mesajul. Indirect, cu manta, fără viu grai. Printr-un comunicat institutional, atât cât să priceapă cine trebuie, iar domnia sa să nu poată fi transformat în protagonist de clip electoral. Ordinul...Blog politic si polemic