Scorul acestui articol
[Total: 540 voturi. Media: 5]

 

Avem o MatrioÈ™kă compusă din trei păpuÈ™i: Negulescu în Kovesi, Kovesi în Iohannis, Iohannis mândru È™i arhetipal reprezentându-i.

Kovesi se laudă că DNA PloieÈ™ti este o unitate de elită a DNA. Iohannis se laudă că DNA este o unitate de elită Ministerului Public.

Negulescu, de la unitatea de elită DNA, o ține din prostie în prostie. Kovesi, în loc să-l mustre îl dă exemplu pozitiv, se declară foarte mulțumită de el.

Kovesi, de la unitatea de elită a Parchetului, dă din groapă în groapă, din oroare în oroare. Iohannis, în loc s-o cheme la ordine, se declară foarte mulțumit de ea.

Scandalul devine cât casa.

Negulescu năpârleÈ™te de toate aparențele de om normal pentru a permite tuturor să-i constate monstruozitatea intrinsecă. Kovesi tace!

Kovesi capătă cu fiecare nouă dezvăluire scandaloasă din presă un tot mai conturat profil stalinist. Iohannis tace!

Amândoi (È™i Kovesi È™i Iohannis), prin tăcerea lor complice îÈ™i È™ubrezesc dramatic imaginea. Și, totuÈ™i, tac.

De ce, de ce, de ce??? „“ patetizează simpatizanții lor, câți or mai fi rămas.

Cum poți tu, Laura, atât de vehementă cu greÈ™eli mult mai mici ale altora, uneori cu greÈ™eli imaginare, să te faci acum că plouă? Să dai de înțeles că limbajul È™i acțiunile scelerate ale lui Negulescu nu merită niciun reproÈ™, nicio sancțiune, măcar una simbolică, din partea ta ca È™efă directă?

Și tu, Klaus, cum să închizi ochii la valul de dovezi acuzatoare incontestabile abătut asupra Laurei, val ce devine pe zi ce trece avalanÈ™ă, tzunami, È™i să nu intervii pentru a încerca să salvezi, măcar în ceasul al 12-lea, măcar ce se mai poate salva, din gloriosul, altă dată, DNA?

Par inexplicabile aceste conivențe sinucigaÈ™e. Și totuÈ™i…

Există o explicație: È™antajul!

Negulescu o are la mână pe Kovesi, Kovesi îl are la mână pe Iohannis.

Sunt ca niÈ™te tumori. O MatrioÈ™kă de tumori. Tumoare în tumoare.

Negulescu este tumoarea lui Kovesi iar Kovesi este tumoarea lui Iohannis.

Iar aceste tumori cresc de la zi la zi, cu fiecare nouă dezvăluire, invadează partea sănătoasă, sufocă È™i nimeni nu se atinge de ele.

Posesorii lor tot speră că nu sunt maligne, că nu se vor dovedi letale. Și tac, È™i respiră din ce în ce mai greu, bravând în oameni puternici care conduc țara cu mână sigură. În realitate se înăbuÈ™ă, se sufocă È™i ne pun È™i pe noi în pericol cu hipoxia lor cerebrală.

Tumorile acestea trebuie extirpate! Urgent! E singura È™ansă de a mai spera la un viitor cu perspective de însănătoÈ™ire.

Circulă un curent, ca un fel de mantră, în tabăra apărătorilor fanatici, disperați, iraționali ai È™efei DNA. Au inventat scuza „žsalvatoare” cum că nu ar exista, în toate dezvăluirile teribile din ultima perioadă, niciun fel de dovezi directe împotriva Laurei Kovesi.

Principalul isonar al acestei gogomănii dictate de comandamente oculte s-a dovedit a fi, încă o dată, CTP.

Chiar aÈ™a să fie? Nu există dovezi directe împotriva Laurei Kovesi?

Dar înregistrarea cu „žsă decapăm până la domnul prim-ministru”? Dar confirmarea de către Parchetul General că doamna Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea? Dar înregistrarea cu înspectoarea de la Inspecția Juridică pe care doamna Kovesi a chemat-o la ordine, în biroul dânsei, pentru a o intimida? Dar mărturiile, convergente, a atâtor martori grei, dintre care unii chiar procurori considerați, în trecut, foarte buni profesioniÈ™ti? Dar plagiatul de 4% oficializat?

Începe să-mi fie milă de Klaus Iohannis. L-au prins hienele statului paralel în fălcile lor cu putere de 453 kgf/cm2 (a doua muÈ™cătură ca forță dintre animalele ce trăiesc în prezent) È™i smucesc cu dânsul la stânga È™i la dreapta de nu mai È™tie, bietul, pe unde să se ascundă.

Ar trebui, totuÈ™i, să încerce o eliberare. Dacă nu de dragul nostru, măcar de dragul lui.

Contele de Saint GermainEditorialeconiventa,coniveta,de Negulescu,Iohannis santajat de kovesi,Kovesi santajata,mantra,matrioska,muscatura hienei,plagiatul de 4%,sufrageria lui Oprea,tumori  Avem o MatrioÈ™kă compusă din trei păpuÈ™i: Negulescu în Kovesi, Kovesi în Iohannis, Iohannis mândru È™i arhetipal reprezentându-i. Kovesi se laudă că DNA PloieÈ™ti este o unitate de elită a DNA. Iohannis se laudă că DNA este o unitate de elită Ministerului Public. Negulescu, de la unitatea de elită DNA, o...Blog politic si polemic