Scorul acestui articol
[Total: 424 voturi. Media: 4.9]

 

Klaus Iohannis s-a grăbit să iasă azi ca să confirme ce-am scris eu ieri: că este cuprins de o incontrolabilă panică. Că simte cum îi fuge pământul de sub picioare și habar n-are ce să facă. Asta nu înseamnă că mă citește, ci că l-am citit!

Iar a încercat să blufeze, ca atunci când l-a nominalizat pe Câțu premier, și, din nou, i-a sărit dopul de la șampanie în față. Atunci planul lui era să-i provoace pe pesediști să voteze împotriva lui Câțu și, astfel, să mai facă el un pas important spre mărețul plan cu anticipatele. Doar că opozanții s-au prins la timp și l-au pus în situația super nașpa de a-l obliga pe Câțu să-și dea demisia, ceea ce, ca emisii de noxe în mediul electoral, a puțit la fel de groaznic ca o vidanjare făcută cu lopata și găleata.

De data asta, cu noul decret de prelungire a stării de urgență, a încercat aceeași schemă puerilă și ușor de adulmecat de la o poștă de copoii pesediști: să introducă niște măsuri scandaloase în anexa la decret, astfel încât să-i provoace pe aceșta să nu dea încuviințarea prevăzută de Constituție. Tot discursul lui Iohannis de azi a fost gândit în această cheie: că în Parlament se va da un vot negativ, ceea ce îi va prilejui să se dezlănțuie într-o diatribă cu spume, la adresa pesedeului și a pesediștilor.

Doar că, evident, ceilalți n-au căzut în capcană. Pentru că „žceilalți” sunt mult, mult mai inteligenți și infinit mai dibaci decât el și gașca lui galbenă de la palatul Victoria în astfel de inginerii de furat ouăle de sub cloșcă.  Și atunci, în loc să se replieze cu un minim instinct de conservare, în loc să mai fie ipocrit o tură (cum a tot fost în ultimele apariții) și să facă apel la solidaritate, empatie, bla bla bla, a preferat să-și verse năduful în public și să păstreze acealași discurs războinic pe care îl pregătise pentru un răspuns negativ al parlamentului.

Iraționala isterie prezidențială are și ceva comic în ea. Amintește de domnul Goe! Un răzgâiat pe care mamițica și tanti Mița îl țin doar în alinturi și îl scuipă cu drag, să nu-l deoache. Exact ca cei care-l anturează acum pe președintele nostru nevricos și care, în loc să-i spună cum se vede dinspre bobor tremuriciul lui de draci, ca dracu”™, îi laudă ținuta de mariner și faptul că a învățat să stuchească printre dinți (atât de fidel preluate de la predecesorul lui).

 

„“ Te mai doare nasul, puiÈ™orule? întreabă mam’ mare.

„“ Nu… răspunde Goe.

„“ Să moară mam’ mare?

„“ Să moară!

„“ Ad’, să-l pupe mam’ mare, că trece!

 

Așa și cu domnu”™ nostru președinte, în aceste zile de derută, după ce s-a lovit cu nasul de pandemie și îl doare rău, rău  de tot:

 

  • Să moară pesedeul și pesediștii?
  • Să moară!
  • Ad”™ să-l pupe domnu”™ doctor, că poate îi trece!
https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/Goe.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/Goe-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeciuma galbena,coronavirus,deruta,Dl. Goe,Klaus Iohannis isterie,mariner,panica,stare de urgenta  Klaus Iohannis s-a grăbit să iasă azi ca să confirme ce-am scris eu ieri: că este cuprins de o incontrolabilă panică. Că simte cum îi fuge pământul de sub picioare și habar n-are ce să facă. Asta nu înseamnă că mă citește, ci că l-am citit! Iar a încercat să...Blog politic si polemic