Scorul acestui articol
[Total: 424 voturi. Media: 4.9]

 

Klaus Iohannis s-a grăbit să iasă azi ca să confirme ce-am scris eu ieri: că este cuprins de o incontrolabilă panică. Că simte cum îi fuge pământul de sub picioare şi habar n-are ce să facă. Asta nu înseamnă că mă citeşte, ci că l-am citit!

Iar a încercat să blufeze, ca atunci când l-a nominalizat pe Câţu premier, şi, din nou, i-a sărit dopul de la şampanie în faţă. Atunci planul lui era să-i provoace pe pesedişti să voteze împotriva lui Câţu şi, astfel, să mai facă el un pas important spre măreţul plan cu anticipatele. Doar că opozanţii s-au prins la timp şi l-au pus în situaţia super naşpa de a-l obliga pe Câţu să-şi dea demisia, ceea ce, ca emisii de noxe în mediul electoral, a puţit la fel de groaznic ca o vidanjare făcută cu lopata şi găleata.

De data asta, cu noul decret de prelungire a stării de urgenţă, a încercat aceeaşi schemă puerilă şi uşor de adulmecat de la o poştă de copoii pesedişti: să introducă nişte măsuri scandaloase în anexa la decret, astfel încât să-i provoace pe aceşta să nu dea încuviinţarea prevăzută de Constituţie. Tot discursul lui Iohannis de azi a fost gândit în această cheie: că în Parlament se va da un vot negativ, ceea ce îi va prilejui să se dezlănţuie într-o diatribă cu spume, la adresa pesedeului şi a pesediştilor.

Doar că, evident, ceilalţi n-au căzut în capcană. Pentru că „ceilalţi” sunt mult, mult mai inteligenţi şi infinit mai dibaci decât el şi gaşca lui galbenă de la palatul Victoria în astfel de inginerii de furat ouăle de sub cloşcă.  Şi atunci, în loc să se replieze cu un minim instinct de conservare, în loc să mai fie ipocrit o tură (cum a tot fost în ultimele apariţii) şi să facă apel la solidaritate, empatie, bla bla bla, a preferat să-şi verse năduful în public şi să păstreze acealaşi discurs războinic pe care îl pregătise pentru un răspuns negativ al parlamentului.

Iraţionala isterie prezidenţială are şi ceva comic în ea. Aminteşte de domnul Goe! Un răzgâiat pe care mamiţica şi tanti Miţa îl ţin doar în alinturi şi îl scuipă cu drag, să nu-l deoache. Exact ca cei care-l anturează acum pe preşedintele nostru nevricos şi care, în loc să-i spună cum se vede dinspre bobor tremuriciul lui de draci, ca dracu’, îi laudă ţinuta de mariner şi faptul că a învăţat să stuchească printre dinţi (atât de fidel preluate de la predecesorul lui).

 

– Te mai doare nasul, puișorule? întreabă mam’ mare.

– Nu… răspunde Goe.

– Să moară mam’ mare?

– Să moară!

– Ad’, să-l pupe mam’ mare, că trece!

 

Aşa şi cu domnu’ nostru preşedinte, în aceste zile de derută, după ce s-a lovit cu nasul de pandemie şi îl doare rău, rău  de tot:

 

  • Să moară pesedeul şi pesediştii?
  • Să moară!
  • Ad’ să-l pupe domnu’ doctor, că poate îi trece!
https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/Goe.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/Goe-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeciuma galbena,coronavirus,deruta,Dl. Goe,Klaus Iohannis isterie,mariner,panica,stare de urgenta  Klaus Iohannis s-a grăbit să iasă azi ca să confirme ce-am scris eu ieri: că este cuprins de o incontrolabilă panică. Că simte cum îi fuge pământul de sub picioare şi habar n-are ce să facă. Asta nu înseamnă că mă citeşte, ci că l-am citit! Iar a încercat să...Blog politic si polemic