Scorul acestui articol
[Total: 411 voturi. Media: 4.9]

 

Facem noi haz de necaz cu „žîmpăiatul”, și cu briantinatul”, alias Atotmutul și Lukovidul, dar toboganul afundării ne paște. De Paște!

Tot mustăcind așa din dosul împărtășaniei de la domiciliu, ne alegem cu popularizata privire fixă. Și uităm să mai observăm ce e în jur.

Păi  stimabililor, vă spun eu: e Spitalul 9!

Faza cu acordul între Vela și Patriarhie a fost bucățică ruptă din D”™ale Carnavalului: nimeni nu era cine trebuia să fie și nimic nu era cum trebuia să fie. Polițiști deghizați în popi împărțind Paști în pahare de plastic de unică folosință, Lumina Sfântă distribuită in avans, de la orele21:00, ca să aibă credincioșii 3 ore de bucurie în plus… Aferim! Avem și noi apostolii noștri de secol XXI!  Apostolii de la secția de magnetizați Obregia. Care rescriu Noul Testament inspirați de revelațiile lui COVID 19.

Și cum nu putea să lipsească martie din post, a băgat și Președintele, supraveghetorul suprem, capul în poză: mârâieli, reproșuri, revizuire, nori de ploaie acidă. Ceea ce i-a prilejuit apostolului Vela memorabila explicație: „žPSD e de vină! Punea la cale, pentru noaptea de Înviere, diversiuni și dezordini ca la 10 august. De-asta…„.

Mare dramaturg balamucul ăsta!

Și prolific!

Pentru că azi, pe scena sa, printre transfuzii la mansardă și paturi cu hamuri, am mai avut parte de o reprezentație excepțională. De data asta cu jucăușii de la secția de agitați. În rolul principal, Florin Câțu.

Cu cămașa de forță trimisă la exorcizare  (cum se știe, diavolul transcende epiderma în ambele sensuri), domnul Câțu s-a simțit liber să ne arate încă o dată că da, el este omul potrivit aflat la locul potrivit.

Cu o oră înainte, lansase mult așteptata platformă  de într-ajutorare a IMM-urilor, www.imminvest.ro. La nici 15 minute, serverul s-a blocat. Domnul Câțu, într-un monolog excepțional, furios și coerent ca la balamuc, a explicat: „Probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face Guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu si nici romanii onesti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne asteptam la o asemenea ticalosie„.

Întreb, amuzat de spectacol dar și îngrijorat de abaterea de la regula obligativității purtării cămășii de forță în cazuri de mare risc: pe Florin Câțu, când a ajuns unde a ajuns, l-a controlat cineva la cap?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/Florin-Catu.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/Florin-Catu-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialebalamuc,camasa de forta,diversiunePSD,Florin Catu,imminvest,Obregia,sabotaj PSD,server blocat,spitalul 9  Facem noi haz de necaz cu 'žîmpăiatul', și cu briantinatul', alias Atotmutul și Lukovidul, dar toboganul afundării ne paște. De Paște! Tot mustăcind așa din dosul împărtășaniei de la domiciliu, ne alegem cu popularizata privire fixă. Și uităm să mai observăm ce e în jur. Păi  stimabililor, vă spun eu: e...Blog politic si polemic