Scorul acestui articol
[Total: 48 voturi. Media: 4.6]

 

Prostie. Multă prostie.

Imoralitate, incompetență, dispreț pentru adevăr È™i dreptate.

Complicități penale.

Te întrebi cum de e posibil, la niÈ™te oameni considerați, totuÈ™i, ai elitelor.

Te întrebi, È™i cu asta rămâi.

Căci procurorul general al României, cel care ar trebui să ne dea niÈ™te răspunsuri, e ca găina ce È™i-a făcut cuib lângă vizuina vulpii. Tremură când o vede pe cumătră, nu scoate niciun cotcodac È™i se roagă s-o vadă mereu sătulă, ca să nu-È™i caute de lucru prin vecini.

Pe de o parte reprezentanți ai celui mai temut È™i promovat parchet, DNA BucureÈ™ti, pe de altă parte afaceriÈ™ti de vârf, liderii superfirmei de telecomunicații RCS/RDS, recent listată la bursă È™i cu o creÈ™tere a cifrei de afaceri ce te duce cu gândul la schemele piramidale. Lume bună, ce mai!

Ioan Bendei e, de departe, colecționarul cel mai bogat în mostre de nătângeală. Lasă că-i bagă în rahat pe toți cei cu care e înregistrat vorbind, dar se jerfeÈ™te È™i pe sine însuÈ™i, cu o candoare de Scufiță RoÈ™ie.

Este memorabilă înregistrarea ambientală din maÈ™ină, când Bendei primeÈ™te un SMS pe telefonul securizat (telefonul negru), pus la dispoziție de procurorul DNA tocmai pentru convorbiri exclusive È™i ultraconfidențiale cu el.

Această înregistrare este memorabilă din multe puncte de vedere.

Întâi că Bendei, deÈ™i fusese instruit asupra naturii clandestine a masajelor ce urmau să-i fie transmise pe acel telefon negru, nu catadicseÈ™te să-È™i scoată ochelarii È™i să citească singur SMS-ul primit de la procuror. Îl pune pe È™ofer să i-l citească, cu voce tare. Două gogomănii în una. Divulgă unui terț respectivul mesaj È™i, în plus, prin rostirea de către È™ofer, cu voce tare, a mesajului, îl încredintează È™i unei eventuale înregistrări ambientale. Care, chiar se face.

Apoi, înregistrarea este memorabilă È™i pentru că purtarea imprudentă a lui Bendei dovedeÈ™te el că nici nu s-a gândit vreo clipă la varianta că ar putea fi urmărit ambiental. Cum să fii atât de tembel? Iată că a fost! Mai mult chiar, imaginile din maÈ™ină, miÈ™cătoare odată cu Bendei, arată clar că urmărirea ambientală nu s-a făcut printr-o cameră disimulată undeva, în cabina maÈ™inii sau în vestimentația È™oferului, ci printr-o cameră fixată chiar pe corpul lui Bendei (în acul de cravată, după modelul Băsică, ori în vreun nasture al sacoului…).

Din două una:

  • sau Bendei se ducea chiar atunci la intâlnirea cu Alexandrescu È™i, cu voia lui, fusese echipat anterior de către procurori cu tehnică de înregistrare audio „“ video;
  • sau băieții de la ascultări îi strecuraseră pe È™est, în haine, niÈ™te scule miniaturizate, È™i îl țineau astfel sub control, fără È™tirea sa, 24 din 24.

În ambele cazuri Bendei se comportă penibil, de toată jena, stupid, cum avea să o facă în mai toate împrejurările ce ne-au fost prezentate de către Antena 3.

În lupta pentru podiumul prostiei, chiar dacă aurul îi revine, de la distanță, lui Ioan Bendei, s-au înscris pentru argint È™i bronz, cu contribuții notabile, trei candidați: doamna inspector judiciar, cea cu telefoanele pentru rudele din Craiova È™i BucureÈ™ti, doamna procuror de caz, cea care-l instruia prin telefonul negru pe Bendei cum să provoace o infracțiune È™i să-l determine pe Sorin Alexandrescu să spună ceva ce ar putea fi folosit împotriva lui È™i discretul domn Teszari care sare ca ars din incognito-ul lui de miliardar fără chip È™i voce să dezmintă informația că s-ar fi întâlnit cu Traian Băsescu È™i Radu Pricop, dar tace mâlc (recunoscând astfel, indirect, învinovățirile) atunci când este acuzat de lucruri mult mai grave, cum ar fi mituire de procurori, complicitate cu aceÈ™tia la construit dosare mincinoase despre adversari economici È™i politici È™i alte infracțiuni sancționabile cu ani grei de închisoare.

La toată această olimpiadă a prostiei asistă, ca din balconul lor bătrâneii Mupets, două înalte personaje ale țării, înalte atât la stat cât È™i în stat.  Tac È™i se pândesc cu coada ochiului să vadă care o să dea primul semn că s-ar simți cu musca pe căciulă. Deocamdată, nimic.

Ceea ce confirmă un adevăr de la străbuni: prostia amuțeÈ™te. Uneori când o practici, întotdeauna când o contempli.

Contele de Saint GermainEditorialeDNA Bucuresti,gogomanii,inregistrare ambientala,Ioan Bendei,Procurorul General al Romaniei,Radu Pricop,RCS&RDS,scheme piramidale,Sorin Alexandrescu,Teszari,vizuina vulpii  Prostie. Multă prostie. Imoralitate, incompetență, dispreț pentru adevăr È™i dreptate. Complicități penale. Te întrebi cum de e posibil, la niÈ™te oameni considerați, totuÈ™i, ai elitelor. Te întrebi, È™i cu asta rămâi. Căci procurorul general al României, cel care ar trebui să ne dea niÈ™te răspunsuri, e ca găina ce È™i-a făcut cuib lângă vizuina...Blog politic si polemic