Scorul acestui articol
[Total: 19 voturi. Media: 4.4]

…adică la acelea care îi interesează, cu adevărat, pe români. La acelea care alimentează prime time-urile televiziunilor de cancan şi prima pagină a ziarelor de toate felurile.

“Cadavrul copilei din recamier” a avut o perioadă în care a rupt, ca audienţă, totul: greva profesorilor, rotativa, legea pensiilor speciale, contraofensiva ucrainienilor.

A fost nevoie de “idila Bârlădencei cu Gheorghiţă”, de jacuzzi-ul lor bulgăresc, pe austeritate şi la comun cu secreţi şi secreţii, ca să mai vedem şi alt lider la vizualizări.

Începe să îmi placă tot mai mult această amprentă culturală care ne prezintă lumii ca pe nişte filozofi ai trecerii senine şi ieftine prin viaţă, orice s-ar întâmpla în jur.

Nu contează dacă e despre nefericire sau fericire, despre moarte sau naştere. Să profităm, să trăim clipa gustând fără discriminări toate aceste senzaţii tari şi gratuite indiferent că au minus sau plus în faţă.

S-a sinucis Stephan Pelger şi ne-a părăsit Silvio Berlusconi luând cu el celebrele petreceri Bunga – Bunga.

Dar, în compensaţie, a născut Teo Rose. Şi, în aceeaşi notă regenerativă, Pepe s-a împăcat cu Raluca Pastramă ca să îngrijească mai bine de fetiţele lor!

FCSB a pierdut campionatul! Dar, cum mereu se poate şi mai rău, iată, a promovat Dinamo!

Totul e atât de relativ…

Ne-o confirmă preşedintele anti PE-SE-DEE care tocmai ce l-a desemnat premier pe Marcel Ciolacu.

Ne-o confirmă Ludovic Orban pentru care GENERALUL de odinioară a devenit trădătorul de azi şi puşcăriaşul de mâine.

Ne-o confirmă UDMR decăzut brusc din condiţia de pilon de stabilitate în cea de agent al revizionismului.

Nimic nu e ce pare a fi, totul e metamorfoză!  Vorba unei ilustre vizionare: “te culci viu şi te trezeşti mort”. Apoi, treaz fiind, te mai culci o dată şi mai mori o dată.

Cum altfel să înţelegem selectarea noilor veniţi în guvern ori permutările inepte ale miniştrilor la rotativă?

Care or fi criteriile de promovare a lor în politică: steaua de la naştere sau stelele de pe umeri?

Până la urmă merită oare să ne batem capul cu aşa ceva? Sau, mai bine, o cotim spre miştocărelile low cost ale Danei Budeanu şi mai câştigăm astfel o noapte de somn cu vise dar fără visuri.

În fine, decât să ne încărcăm cu genul acesta de dileme triste care seamănă mai degrabă cu tânguielile manelistice nu mai bine ar fi să încercăm sa incheiem cu un rep robust?

Şi să răspundem, referitor la înstelaţii din guvern, precum Puya şi Chirilă:

“degeaba ai 5 stele dacă ele sunt căzătoare!”

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/06/gheorghita.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/06/gheorghita-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeBarladeanu si Gheorghita,cancan,Dana Budeanu,preferintele romanilor,Puya si Chirila,rotativa,tabloide…adică la acelea care îi interesează, cu adevărat, pe români. La acelea care alimentează prime time-urile televiziunilor de cancan şi prima pagină a ziarelor de toate felurile. “Cadavrul copilei din recamier” a avut o perioadă în care a rupt, ca audienţă, totul: greva profesorilor, rotativa, legea pensiilor speciale, contraofensiva ucrainienilor. A...Blog politic si polemic