Scorul acestui articol
[Total: 734 voturi. Media: 4.9]

 

Când vă spuneam… S-a trecut la faza pe subterane! Acum e între ei!

Marele avantaj că PSD-ul a ajuns zdrențe. Nemaiavând adversar comun, undergroundienii au început  să-È™i dea la gioale reciproc. Să-È™i sape unii altora la temelie.

Asistăm la ultima găselniță a „žgeo-strategilor” politicii dâmbovițene de diez: războiul prin surpare. „žGeo” de la pământ, săpături, alunecări de teren, nisipuri miÈ™cătoare.

Garantul Constituției a semnat numirile în fruntea PÎCCJ și DIICOT fără colici È™i cirspări etice, în ciuda avizelor negative date de CSM și a recomandărilor MCV de a se ține cont de avizele CSM.

Am intuit bine: secța de procurori a CSM-ului a fost cu Iohannis cât a fost, doar de conjunctură. Pentru a rade pesedeul din toate. După care, când s-a pus problema cine să controleze È™rapnelul justiției „žindependente”, prostimii i s-a arătat, inevitabil, colcăiala din cazanele cu zmoală. Dracii lui Iohannis È™i Helvig contra dracilor lui Kovesi, Coldea È™i Macovei.

La aceÈ™tia din urmă sunt secretele SIPA. Echivalente cu sforile de-ntors după interese de gaÈ™că procurori È™i judecători. De-asta a votat secția de produrori a CSM-ului cum au vrut păpuÈ™arii. Chestie de telecomnadă.

Propaganda lui Iohannis a replicat È™i ea declanÈ™ând campania de demascări din Gândul. După care, la o săptămână, jupânul È™i-a luat inima în dinți È™i a semnat decretele de numire cum a vrut el.

Temerar supremul! Cine È™tie ce garanții l-au convins să lase garda jos. Or fi fost la miÈ™to?

Căci, iată, nici ceilalți nu stau cu mâinile în sân.

Cine credeți că sare „žfără condamnare” în secunda doi dupa anunțarea È™tirii? Nu PSD, nu ProRomânia, nu ALDE ci…ați ghicit: USR. Prin preÈ™edintele său Dan Barna. Adică facțiunea din SRI care i-a rămas fidelă lui Coldea.

Zice antreprenorul de succes cu fonduri europene:

Numirea unor È™efi de parchete fără avizul CSM e o greÈ™eală greu de explicat È™i dezamăgitoare.

Într-o țară normală se caută soluția cea mai bună, nu se forțează oportunist soluția care convine unei puteri vremelnice. Ministrul justiției È™i preÈ™edintele României trebuie să vină în fața românilor È™i să explice de ce atâta grabă.

Și, mai ales, de ce regulile sunt bune doar când trebuie să le aplice alții

 

Presimt că acesta e doar începutul. HaÈ™tagul dă în clocot iar cuplul Kovesi – Macovei cloceÈ™te revanÈ™a.

 

Turmentat că în ultima vreme, cu Helvig la timonă, i-au reuÈ™it cam toate îmbârligăturile politice pe care È™i le-a propus, her Klein, altfel mai mult decât prudent când e strict după instinctul lui de conservare, a făcut această miÈ™care de orgoliu crezându-se perfect protejat.

 

Mie îmi place decizia asta a preÈ™edintelui. Până la urmă era de ales între două rele la fel de rele. Deci n-aveam de ce să fiu fericit dacă se numeau cei preferați de cealaltă tabără. În schimb, astfel, sunt È™anse de jumuleală între cele două găini răzbunătoare de la Bruxelles È™i cocoÈ™ul infatuat de la Cotroceni.

 

Să înceapă cafteala! Pariuri?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Barna-Iohannis.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Barna-Iohannis-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeaviz CSM negativ,Dan Barna atac la Iohannis,Iohannis risca,numirea procurorilor sefi,secretele SIPA,tabara Iohannis Helvig,tabara ovesi Coldea Macovei  Când vă spuneam... S-a trecut la faza pe subterane! Acum e între ei! Marele avantaj că PSD-ul a ajuns zdrențe. Nemaiavând adversar comun, undergroundienii au început  să-È™i dea la gioale reciproc. Să-È™i sape unii altora la temelie. Asistăm la ultima găselniță a 'žgeo-strategilor' politicii dâmbovițene de diez: războiul prin surpare. 'žGeo'...Blog politic si polemic