Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Astăzi, doamna Kovesi a ieşit la contraatac. Fermă ca o Ioană de Arc sau mai degrabă ca ferma lui Orwell (având în vedere că subordonaţii ei se comportă precum nişte animale), Luluţa a trasmis nesculaţilor de la CSM ordinul Departamentului de Stat al SUA: să fie apăraţi de urgenţă magistraţii din dosarul ICA. Astfel am putut consemna o dovadă de promptă şi pilduitoare obedienţă a zmeilor intransigenţi ai justiţiei independente (reprezentând o instituţie ce, după apucături, ar putea să se numească mai degrabă, păstrând aceleaşi iniţiale, Casta Surdo – Muţilor sau, şi mai potrivit, Congregaţia Statului Mafiot) şi anume transmiterea către înspecţia Judiciară a ordinului imperativ de a verifica ”dacă a fost adusă atingere independenţei şi imparţialităţii judecătorilor şi procurorilor implicaţi în activitatea de soluţionare a dosarului dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare”.
Solicit şi eu, ca cetăţean din banii căruia sunt plătiţi şi doamna Kovesi şi CSM şi Inspecţia Judiciară, ca odată cu stabilirea prejudiciilor majore aduse de dezvăluirile din presă independenţei şi imparţialitătii magistraţilor să se răspundă, prin Ancheta Inspecţiei Judiciare, şi următoarelor două întrebări ale societăţii civile pe marginea respectării Codului de Procedură Penală în dosarul ICA:
1. Desemnarea judecătorilor pentru acest caz a fost făcută legal? Asta în condiţiile în care cei doi judecători nu au fost aleşi nici aleator şi nici dintre magistraţii încadraţi la Curtea de Apel la momentul desemnării?
2. Este legal ca într-un process cu invocarea de prejudicii expertiza care stabileşte prejudiciile să fie făcută exclusiv de specialiştii uneia dintre părţile procesuale şi să se refuze o expertiză independentă?
Evident, aştept ca răspunsurile Inspecţiei Judiciare să fie însoţite şi de temeiurile legale care să le jutifice.

Contele de Saint GermainEditorialeCodulm de Procedura Penala,CSM,Curtea de Apel,Dan Voiculescu,Departamentul de Stat al SUA,dosarul ICA,Ferma Animalelor,Laura Kovesi,OrwellAstăzi, doamna Kovesi a ieşit la contraatac. Fermă ca o Ioană de Arc sau mai degrabă ca ferma lui Orwell (având în vedere că subordonaţii ei se comportă precum nişte animale), Luluţa a trasmis nesculaţilor de la CSM ordinul Departamentului de Stat al SUA: să fie apăraţi de urgenţă...Blog politic si polemic