Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Astăzi, doamna Kovesi a ieșit la contraatac. Fermă ca o Ioană de Arc sau mai degrabă ca ferma lui Orwell (având în vedere că subordonații ei se comportă precum niște animale), Luluța a trasmis nesculaților de la CSM ordinul Departamentului de Stat al SUA: să fie apărați de urgență magistrații din dosarul ICA. Astfel am putut consemna o dovadă de promptă și pilduitoare obediență a zmeilor intransigenți ai justiției independente (reprezentând o instituție ce, după apucături, ar putea să se numească mai degrabă, păstrând aceleași inițiale, Casta Surdo „“ Muților sau, și mai potrivit, Congregația Statului Mafiot) și anume transmiterea către înspecția Judiciară a ordinului imperativ de a verifica „dacă a fost adusă atingere independenței și imparțialității judecătorilor și procurorilor implicați în activitatea de soluționare a dosarului dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare”.
Solicit și eu, ca cetățean din banii căruia sunt plătiți și doamna Kovesi și CSM și Inspecția Judiciară, ca odată cu stabilirea prejudiciilor majore aduse de dezvăluirile din presă independenței și imparțialitătii magistraților să se răspundă, prin Ancheta Inspecției Judiciare, și următoarelor două întrebări ale societății civile pe marginea respectării Codului de Procedură Penală în dosarul ICA:
1. Desemnarea judecătorilor pentru acest caz a fost făcută legal? Asta în condițiile în care cei doi judecători nu au fost aleși nici aleator și nici dintre magistrații încadrați la Curtea de Apel la momentul desemnării?
2. Este legal ca într-un process cu invocarea de prejudicii expertiza care stabilește prejudiciile să fie făcută exclusiv de specialiștii uneia dintre părțile procesuale și să se refuze o expertiză independentă?
Evident, aștept ca răspunsurile Inspecției Judiciare să fie însoțite și de temeiurile legale care să le jutifice.

Contele de Saint GermainEditorialeCodulm de Procedura Penala,CSM,Curtea de Apel,Dan Voiculescu,Departamentul de Stat al SUA,dosarul ICA,Ferma Animalelor,Laura Kovesi,OrwellAstăzi, doamna Kovesi a ieșit la contraatac. Fermă ca o Ioană de Arc sau mai degrabă ca ferma lui Orwell (având în vedere că subordonații ei se comportă precum niște animale), Luluța a trasmis nesculaților de la CSM ordinul Departamentului de Stat al SUA: să fie apărați de urgență...Blog politic si polemic