Scorul acestui articol
[Total: 230 voturi. Media: 4.8]

 

„žTeme-te de cei ca tine”! Asta ar trebui să scrie pe frontispiciul iadului. Abia când ajungi in fața acelor porți înroÈ™ite de flama catranului îl descoperi pe Dumnezeu. Când eÈ™ti confruntat cu deznădejdea în stare pură. Căci, dacă în dosul lor te aÈ™teaptă unii ca tine, ai de ce te teme cu adevărat!

În urmă cu aproape 5 ani un taifun de imprecații se dezlănțuia din senin asupra lui Traian Băsescu. Silvian Ionescu, fost È™ef al securității ceauÈ™iÈ™te care îl supraveghease È™i coordonase informativ pe acesta la Anvers, scapă boii È™i iese spectaculos în decor. Într-o primă postare pe Facebook, cauzată, aparent, de moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Silvian Ionescu scrie:

Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Băsescu nu-l lasa să nu gafeze! Să rânjești la moartea Tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit și în 2004 și în 2008 ca să îți faci majoritatea și la București și la prezidențiale! Mai mult, să faci alianță tu personal, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, și apoi să îi faci „soluție imorală” e uluitor, e nemernic! Să-l faci pe Vadim- Dumnezeu să-l odihnească!- delator, când tu însuți ai fost „colaborator membru de partid „al CI-ului DIE, înseamnă să fii o jigodie fără de pereche! Adică tu îi turnai pe toți românii care îți treceau prin față. Am tăcut zeci de ani pentru prestigiul țării. Ajunge! Ca să înțelegeți, el, Băsescu, era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers și cumpărau și ei lănțișorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, Băsescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari! Știu ei toți comandanții cum se chiverniseau pe banii proștilor! Câți nebuni mai avem, să creadă că încă lepra asta mai e necesară neamului?„.

După două săptămâni de la acest mesaj, la care „žneînfricatul” Traian Băsescu abia dacă a scheunat, cu coada covrig sub el să-i ferească bărbăția, ceva despre o ipotetică dare în judecată a lui Silvian, acesta din urmă a plusat cu o nouă postare, È™i mai plină de spume È™i mai purtătoare de rabie. Spicuiesc:

„Sunt prieteni pe FB care ma anunta ca ciumpalacul si-a permis sa ma ameninte ca ma da in judecata!Hilar javra!

Stii bine ca nu ai curaj,ca va trebui ca instanta sa hotarasca:mint eu,sau tu jigodie esti sperjur!
Cine crezi tu javra ca va face puscarie?

Tu crezi ca am rabdat atitia ani umilintele tale de betiv ordinar,ca sa iti las macar 0,1 sanse sa castigi in fata mea?

Eu sunt seful serviciului pe care tu jigodie,impreuna cu javra de subaltern al meu l-ati calcat in picioare!

Urmeaza si altele impotentule!Iti cam e frica,nu-i asa?

Caci te-am adus in situatia de impotenta in care doream sa te vada toata natia!

Ai crezut ca te mai scapa vre-un fost coleg de-al meu.Nu se mai poate.

Va trebui sa scrii cu manuta ta de ce ai sperjurat cand ai declarat ca nu ai facut politie politica!

Este evident ca imi razbun sanatatea si tineretea pe care mi-ai mancat-o,pentru a-ti crea tie o imagine rupta de servicii!Ce marsav si ordinar poti fii!

Cum iti imaginai ca voi putea eu accepta ca fiul meu,sa ma intrebe candid : Tata da’ tu esti GOLAN ca asa zice Basescu!

O sa vada GOLANE,o lume intreaga cine e GOLAN dintre noi doi!

Cu intarziere,pentru ca eu sunt corect pana in maduva oaselor fata de tara armata si romani!
Tu trebuie sa raspunzi!

Zi-le tu romanilor cu cine dintre romani era EBA colega la Parlamentul European,apoi mai vorbim!”

 

Apoi s-a aÈ™ternut tăcerea! Cum aceÈ™ti oameni nu sunt niciodată liberi È™i, de aceea, nu vor fi niciodată întregi, ordinele venite pe linie ierarhică se execută cu sfințenie È™i fără vreo urmă de filon de caracter. Totul fusese o misiune È™i atât! S-au transmis niÈ™te mesaje, s-au arătat niÈ™te pisici È™i golăneala È™i-a făcut efectul pentru momentul respectiv. Pe loc repaus, până la o nouă misiune!

Care, nouă misiune, s-a declanÈ™at zilele trecute cu aceeaÈ™i țintă, Traian Băsescu, dar cu un nou vârf de lance, Radu Cristescu.

Domnul Cristescu, fără o notorietate de prin rang, s-a remarcat, totuÈ™i, în ultimii ani, pe la obscurele dezbateri politice la care era invitat, printr-un tupeu tipic băsist È™i un limbaj de tavernă fără ventilație.

Iată ce are de comentat Radu Cristescu despre fostul său È™ef de partid (PMP), într-un text postat pe Facebook exact acum două zile, în ajunul festivei zile de 1 Mai muncitoresc (spicuiri):

„ž[…]

Traian Băsescu-PARADITORUL, Traian Băsescu-coruptul È™i Traian Băsescu-imoralul.
Astăzi, Traian Băsescu-paraditorul!
Cum aI petrecut Paștele, domn președinte, ajuns senator?
Frumos, nu?
Nevasta, copiii, ginerii, nepoții, masă îmbelÈ™ugată È™i atmosferă frumoasă.
Uitându-te la veselia din casă, ai avut vreun moment de tresărire, vreo mustrare de conÈ™tiință, gândindu-te la cei pe care i-ai paradit?
Te-ai gândit o clipa la cei cărora le-ai distrus destinele È™i viețile?
Èši-ai pus întrebarea cum È™i-au petrecut PaÈ™tele, în anii domniei tale , Monica Iacob Ridzi, Remes ,Mircea Gutău, Antonie Solomon, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, Cătălin CherecheÈ™ È™i mulți alții, a căror arestare a fost ordonată chiar de tine?!?
De fapt, eÈ™ti un bătrân, nici măcar un bătrânel, un om urât atât la fizic cât È™i interior, ros de ură, invidie È™i gelozie! TU ai creat acest sistem ticăloÈ™it, acest Stat paralel!

Să nu uităm că atunci când ai început construcția acestui sistem ticăloÈ™it, Coldea era un simplu maior, iar Codruța un simplu procuror, fără nicio realizare notabilă, care încă se juca cu mingea de baschet pe la Sibiu. Sub directa ta coordonare ai făcut din ei „doi asasini” profesioniÈ™ti. De fapt, adevărata unitate haules, adică centrul de comandă, era la tine în birou!
Portocala, Onea, Man sunt de fapt copia ta perfecta! Nicio arestare È™i niciun dosar nu se făcea în țara asta fără să fii informat, sau È™i mai grav, chiar tu dădeai unele ținte!
[…]

Văd că mai nou cu neaimțire spui că pe la T14 È™i K nu È™tiu cât se puneau la cale arestări, ăia de fapt se jucau de-a hoții È™i vardiÈ™tii, È™tiai tot ce se discută acolo È™i te amuzai. Știai tot ce miÈ™că È™i È™tiai inclusiv de existența protocoalelor!
Ne mirăm de faptul că Portocală l-a paradit pe unul, doar pentru că l-a înjurat de mamă, pe când tu l-ai executat pe Năstase pentru că te-a plesnit, în scara blocului unde locuiați, pentru că beat fiind i-ai insultat nevasta È™i familia.
Pe Cătălin CherecheÈ™ primarul de la Baia Mare l-ai paradit doar pentru că s-a apropiat prea mult de Elena [Udrea…n.a.], care la Baia Mare fiind nu ți-a răspuns la telefon, iar Pahonțu pe care-l sunai disperat, o dădea din colț în colț, neÈ™tiind ce să-ți spună! Ai turbat rănit fiind în egoul tău de don Juan cu aere de macho tomnatic È™i l-ai paradit, nevinovat fiind! Ai dat ordin să fie arestat în cel mai scurt timp, È™i a fost, astfel ai folosit DNA să îți rezolve crizele de gelozie. Pe Solomon la fel, cu răutate de om bolnav, ai dat ordin să îl aresteze când tu erai in avion, doar pentru că ți-a È™optit ție cineva că într-o seară la Craiova, la o petrecere, a stat prea aproape de Elena È™i i-a soptit la dans mai multe lucruri la ureche, fiind foarte bine dispusă, iar tu ca un bătrân gelos nu permiteai ca femeia să se simte bine, ci doar în prezența ta, È™i bine-nțeles să nu se afle de sponsorizările făcute către tine(nu intru în detalii în ceea ce priveÈ™te familia).
Pe Mircea Gutău l-ai executat fără milă, deÈ™i omul acesta ca mulți alții, ți-au adus zeci de mii de voturi să ieÈ™i preÈ™edinte, doar pentru că ai fost informat că ar fi făcut niÈ™te afirmații despre tine( nu intru în amănunte). Mai mult de atât n-ai avut omenia sa o primesti pe nevasta lui in audiență, doar sa îți explice ororile prin care trece în arest!
Cu toate astea, mai ai nesimtirea È™i tupeul, după ce ai construit tot sistemul opresiv, sa ne vorbeÈ™ti de „drepturile omului”.
Asta, explica-le oamenilor când le mai cerÈ™eÈ™ti votul ca să te cari la Bruxelles la bătrânețe pe 20.000 de euro!
Am văzut aseară È™i declarația lui Cristoiu în care spune că ai fost trădat de SRI…Total neadevărat! Coldea te-a avertizat din timp È™i ți-a È™i propus să îl salveze pe fratele tău, dar pentru un scenariu cinic ce vizau alegerile prezidențiale, unde ai vrut printr-o emoție să alegi Justiția în detrimentul fratelui tău, l-ai paradit È™i pe el! Pentru ca ai vrut sa fi jucator inca o data ! Calculele nu ți-au ieÈ™it pentru prezidențiale pentru ca într-adevăr SRI te-a trădat, nefăcând jocul de a-l scoate din cursa pe Iohannis cu dosarul de incompatibilitate. Astfel, istoria a intrat pe alt curs, nu cel dictat de tine!

Va urma…

P.S: vreau să îți reamintesc de vizita mea la Cotroceni, când ai aflat că am niÈ™te documente care vizau un important lider politic m-ai rugat să ți le aduc pentru a-l paradi. Din fericire pentru el nu ai mai reuÈ™it, deÈ™i după ce am plecat eu ai chemat-o pe Codruța. Ori nu ai mai avut timp, ori se săturase È™i Codruța de paradelile tale!”

Să ridicăm puțin ochii din pagină È™i să reflectăm: nu vi se pare că cei trei eroi ai articolului de față sunt croiți pe acelaÈ™i calapod? Plămădiți din acelaÈ™i aluat? Recrutați după aceleaÈ™i criterii? TupeiÈ™ti, triviali, amenințători, È™antajiÈ™ti, fără scrupule, È™i, cel mai repugnant, diareic de laÈ™i?

Silvian Ionescu È™i Radu Cristescu atacă la ordin, veninos, suburban È™i cu promisiuni inflamante de trecere la nivelul următor de dezvăluiri devastatoare, apoi se liniÈ™tesc ca prin minune È™i, la un deget ridicat spre ei autoritar, se întorc răpciugoÈ™i în bârlogul hibernării lor de arme cu blană.

Durul Traian Băsescu primeÈ™te direct în figură jeturi vâscoase de zoaie È™i, în loc să nege, să contraatace ori să se apere, preferă să-È™i treacă limba crestată peste buze È™i să înghită în tăcere, ca un coprofag sleit, umilințe ce ar burzului È™i o râmă.

Dacă Adrian Năstase l-a pălmuit cu adevărat pe Traian Băsescu (aÈ™a cum divulgă Radu Cristescu în textul pomenit), atunci Adrian Năstase ar merita omagii publice. Și, mai ales, recunoÈ™tința adevăraților credincioÈ™i care se vor simți mereu  răsplătiți atunci când Scaraoschi mai încasează una peste cocoaÈ™ă.

„žDiavolul priveÈ™te strâmb” nu e doar o vorbă de spirit. A devenit È™i o constatare de cronicar al României actuale, un indiciu de identificare a răului atunci când te trezeÈ™ti față în față cu el È™i vezi că nu te poate privi drept în ochi.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/05/basescu-diavol.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/05/basescu-diavol-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase palmuieste Basescu,dezvaluiri devastatoare,diavolul Basescu,diavolul priveste strambRadu Cristescu,frontispiciul iadului,Silvian Ionescu  'žTeme-te de cei ca tine'! Asta ar trebui să scrie pe frontispiciul iadului. Abia când ajungi in fața acelor porți înroÈ™ite de flama catranului îl descoperi pe Dumnezeu. Când eÈ™ti confruntat cu deznădejdea în stare pură. Căci, dacă în dosul lor te aÈ™teaptă unii ca tine, ai de ce...Blog politic si polemic